K

Yüzbaşı
31 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
56 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
K
9 ay
Mast Hücre Tümörü Hastalık Kanser için Masivet veya Palladia İlaç
Köpeğimin derisinin hemen altında, belirli zamanlarda büyüyüp küçülen tümörler oluşuyor ve şimdiye dek 2 kez operasyon geçirerek bu tümörler alındı, tabi patoloji sonucu mast hücre tümörü olduğu kesinleştiği için direk tümör yazıyorum. Mast hücreleri alerji durumlarında aktive oluyor ancak köpeğiniz çok alerjik ise bu şekilde anormal başkalaşım ile kanser hücresine dönüşebiliyor. Düzenli olarak kan testi de yapılıyor, çok şükür şimdiye kadar kanser sistematik hale geçmedi. Bu hastalık için yurtdışında üretilen ve ülkemizde zor bulunan Masivet ya da Palladia isimli ilaçları arıyorum. İstanbuldan bir klinikten 350Euroya Palladia aldım ancak o da 15mg olduğu içi benim köpeğime olmuyormuş, köpeğim 28kg (3,25mg/kg verilmesi gerekiyor), bu yüzden hiç kullanmadım, SKT 2025.
Masivet 150mg ya da Palladia 50mg arıyorum, yönlendireceğiniz bir veteriner kliniği olursa iletişime geçerim, teşekkürler.
K
7 yıl
Denon PMA 520ae ile Zensor 1 mi Zensor 3 mü? ...ve DAC seçimi...
Herkese merhaba,

Toplamaya başladığım sistem benim için ilk olacak. Denon PMA 520ae ampliye sahibim, kaynak olarak ilk adımda diz üstü bilgisayar, Foobar, Asio ile flac dinlemeyi düşünüyorum, CD çaları daha sonra planlıyorum. Bu kapsamda başta hoparlör ve DAC almayı düşünüyorum.

1) Dinleyeceğim oda 15 m2 olduğundan ayaklar üzerinde olmak kaydıyla raf tipi hoparlöre yöneldim (mantıklı mı?)

2) Birçok yerde Zensor 3 için elimdeki ampli ile uyumlu olduğunu, bir yorumda bu ikilinin sert çalacağını, başka bir yorumda da Zensor 1'in daha uygun olacağını okudum. Ne önerirsiniz? (Dali olacak diye bir şart yok, her ne kadar kaynağına sadık sese ulaşmaya çalışıyorsak da ben alt frekans konusunda hassasım, kısık seste derin bas seslerden hoşlanırım, yoksa kule tipine mi yönelmeli? Belki de Zensor 3 için sert çalacak yorumu bana uyar mı ne dersiniz?)

3) Son olarak DAC konusunda Cambridge Audio Dacmagic 100 nasıl bir seçim olur? Creative, Asus vs harici ses kartlarını önermiyorlar, Denon'un da DA300 Dac'ı var, çin ürünleri var ???

Değerli yorumları bekliyorum...
K
7 yıl
Pioneer A-404 R Ampli ile bu işe başlanır mı?
Merhaba, evimde müziği Pioneer xhm-10k müzik setinden dinliyorum, CD veya flac tercih ederim, hi fi bileşenler konusunda hiçbir tecrübem yok, bütçem de kısıtlı ancak bir yerinden başlamak istiyorum, linkteki ilanda verilen ampli ve CD player ile başlamak ne kadar mantıklı olur? Sonrasında hoparlör seçimine geçerim diyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-pioneer-ses-sistemi-cd-player-amfi-394538426/detay
K
9 yıl
Hem 15 hem 25 metrekarede kullanılır mı? (VE HAIER HAKKINDA)
Arkadaşlar, üstadlar merhaba,

Ben 15 m2 batı cepheli (İzmir) oturma odasında soğutma amaçlı kullanmak için konforlu ve uzun ömürlü bir klima arıyorum. Ancak şöyle bir durumum var, öyle bir kapasite olmalı ki ilerde bu klimayı 25 m2 bir odaya monte ettirirsem de yeterli soğutma verimi almak istiyorum. Bu kapsamda 12.000 BTU karar mıdır? Şu anki odaya çok mu gelir? Bu düşünce yanlış mıdır? Ayırdığım bütçe ortalama 2.000 - 2200 TL civarı olacak, birçok konu okudum kafam karıştı, Airfel yakın görünüyor, Daikin Enjoy önerilmiyor, İzmir'de servisinin iyi olması çok önemli, fikirlerinizi bekliyorum.
K
10 yıl
BOSCH Maxx8 Tambur Lastiği Pul Pul Oluyor
BOSCH WAP20360TR Maxx 8 kg çamaşır makinemiz var, 3 yıldır kullanıyoruz, bugün tambur lastiğinin iç tarafında pullanma başladığını farkettim, normal midir, yakında değişim mi gerektirir, bir de aynı yerde siyah lekeler var, küflenme mi oluyor, neyle temizlenebilir?

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
K
10 yıl
Silinebilir
Silinebilir
K
10 yıl
Silinebilir...
Silinebilir...
K
10 yıl
Alınık Otomatik Vites Araç - Maks. 30.000 TL
Merhaba arkadaşlar,

İzmir'deyim, eşimin işe gidip gelirken kullanması için model yılı 2008 üstü olan ve 100.000 km'yi geçmemiş temiz (ufak çizik boyaları olabilir) otomatik vites bir araç arıyorum, benzinli (hiç LPG takılmamış) tercihimdir, zira ayda en fazla 500 km yapacak. Jazz, Micra, Yaris gibi otomatik şanzımanda olumlu yorumları olan araçlar tercihimdir, bunun dışında düşüncelerinizi belirtirseniz memnun olurum, yardımlar için şimdiden teşekkürler.
K
11 yıl
D Smart TV üyesiyim Internet teklif ettiler
Arkadaşlar merhaba, 2 yıldır D Smart HD üyesiyim, Mega Paket'e ayda 45,99 TL ödüyorum. TT Net ile internet taahhütüm (24 ay) bitti, ayda sınırsız 8mbit (adil kotalı) 63TL+12,5TL tel ödüyorum. D Smart ek olarak 30 TL ödersem aynı interneti vereceğini söylüyor. Ne dersiniz?
K
11 yıl
Xperia P Ekran (Dokunmatik) Donma Sorunu
Merhaba arkadaşlar, Xperia P konusu altında yazdım ama daha hızlı sonuç almak için yeni konu açma gereği hissettim:

Daha önce bu sorunu yaşayan var mı, forumdan arattım ama bulamadım; Xperia P'nin ekran dokunmatiği bazen kapalıyken açınca bazen de tuş kilidinden çıkardığımızda çalışmıyor. Dolayısıyla bu durumda ne tuş kilidini açabiliyorsunuz ne de telefonu kapatabiliyorsunuz. Ancak güç tuşu + ses açma tuşuna (bazen o da işlemiyor) aynı anda basarak telefonu yeniden başlatınca düzeliyor. Telefonu HB'dan almıştım, paralel ithalat, korkarak da alım, sakınan göze çöp battı anlayacağınız. Ancak alır almaz bir sistem güncellemesi var demişti, yapmıştım, 50 küsur MB civarı birşeydi. Bununla ilgisi olabilir mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.