Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1223
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hem 15 hem 25 metrekarede kullanılır mı? (VE HAIER HAKKINDA)
K
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar, üstadlar merhaba,

Ben 15 m2 batı cepheli (İzmir) oturma odasında soğutma amaçlı kullanmak için konforlu ve uzun ömürlü bir klima arıyorum. Ancak şöyle bir durumum var, öyle bir kapasite olmalı ki ilerde bu klimayı 25 m2 bir odaya monte ettirirsem de yeterli soğutma verimi almak istiyorum. Bu kapsamda 12.000 BTU karar mıdır? Şu anki odaya çok mu gelir? Bu düşünce yanlış mıdır? Ayırdığım bütçe ortalama 2.000 - 2200 TL civarı olacak, birçok konu okudum kafam karıştı, Airfel yakın görünüyor, Daikin Enjoy önerilmiyor, İzmir'de servisinin iyi olması çok önemli, fikirlerinizi bekliyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klimt -- 10 Nisan 2015; 16:05:31 >

A
9 yıl
Binbaşı

Haier Nebula 12,000 BTU bakın isterseniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Aseuz

Haier Nebula 12,000 BTU bakın isterseniz.

PVG'nin sitesinden baktım Nebula 12k olan sanırım modeli AS12NS1HRA/1U12BS3ERA diye geçiyor, internette herhangi bir fiyat bulamadım ancak bayi listesinde İzmir bayilerini arayabilirim. Çok güzel bir cihaza benziyor daha önce de forumda konuşulmuş biraz bilgi sahibi oldum, tekrar girmiş TR pazarına sanırım, ancak içerik kısıtlı.



A
9 yıl
Çavuş

Nebula mükemmel ötesi bir cihaz ME den bile iç ünite sessiz.
Isıtma, soğutma performansı çok yüksek.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Peki 12k 15m2 odada rahatsız eder mi? Birçok yerde okudum konforu azaltır diye, sonradan 25m2 salona takma ihtimalimiz var diye 12k ile şimdi oturma odasında konforsuz kalmayalım, web üzerindeki hesaplama araçlarında hep 7000-9000 civarı öneriyor (15m2, batı cephe, 3 kişi, pencere cam 4m2 civarı)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Haier Nebula ve Brezza arasında iç/dış ünite teknik veri olarak hiçbir fark göremedim, özellik olarak Nebula'da sağ-sol otomatik hava yönlendirme, daha büyük hayalet ekran dedikleri gösterge ve tek step motor kontrolü var. Doğru muyum? (Tek step motor kontrolünün ne olduğunu bilmiyorum.) Can alıcı özellikler aynı, özellikle PAM inv. olayı her ikisinde de var.



M
9 yıl
Yarbay

PM ile yazdım ama buraya da yapıştırayım.


Hocam şu anda memnunum. Ama ben uzun süre kullanmadım. Malum mevsim şartları sebebi ile gerek kalmadı. Nebula ile brezza arasındaki fark ic ünite. Nebula da opsiyonel olarak wifi eklenebiliyor, saga sola hava üfleme kumandadan kontrol ediliyor ve gösterge paneli çok şık aynı zamanda kumandası çok fonksiyonel. Açıkçası ikisi de hemen hemen aynı işi yapıyor. Biri biraz daha lükse kaçıyor. Tercih sizin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Teşekkür ederim, ses durumu nasıl, benim takıntım sağa sola hava üflemenin otomatik olması artı nebulanın tasarımı, ekranı güzel, wifi ikisinde de var ama 200tl gibi bir ekstrası var... teşekkürler tekrar...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.