B

Teğmen
08 Şubat 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
48 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
5 yıl
Şuan bir iPhone alacak olsanız hangisini alırdınız ?
Şöyle bir iPhone piyasasına bakıyorum fiyatlar uçuk malumunuz, en ucuzu da ne yazık ki çıkış tarihi ve özelliklerine göre o parayı hak etmiyor. Örneğin 6S gibi...
Ekim 2019 itibari ile bir iPhone alsanız uzun süreli kullanım için ve fiyatına göre en mantıklısı hangisi olurdu ?
B
6 yıl
Nokia 5 güvenlik güncellemesi sorunu
Durumu direkt özet geçeyim millet,

Telefonum nisan ayından itibaren güvenlik güncellemelerini almıyor sistem güncel diyor halbuki eylül güncellemesi bile çıktı bu durumla karşılaşan var mı veya çözüm önerisi olan ?
B
6 yıl
SENİ 15 SENE ÖNCEYE GÖNDERSELER NELERİ DEĞİŞTİRMEK İSTERDİN ?
Evet arkadaşlar 15 sene önceye gitseniz neleri değiştirmek isterdiniz ?
B
6 yıl
İngiliz sterlini Türk lirasına 5 çekecek (az kaldı)
Dovizi takip ediyorum da hep dolar ve euro ya bakıyoruz sterlinde zamanında dolar fiyatındaydı şuan 5 e doğru geliyor 2 haftaya kalmaz 5 olur. Adamlar resmen bize 5 çektiler neyse yol yapmaya devam.
B
7 yıl
2 KATLI (2 DAIRELI) APARTMAN KAÇA INŞA EDİLİR ?
Evet arkadaşlar 100-120 metre kare arası 2 daireli apartman kaç binlira maaliyeti olur ? (arsa var satın alınmayacak)
B
7 yıl
Ekran kartı önerisi
Arkadaşlar merhaba şuan bir ekran kartı alma arefesindeyim yalnız dolardan ötürü uçuk kaçık para verecek durumda değilim 1000 tl biraz altı ve ya biraz üstü olabilir (max 100 tl fark) şuan ki oyunları high 50-60 fps versin yeter yalnız öncelikle sistemimi belirtmek istiyorum işlemci dar boğaz olur mu sizinde fikirlerinizi almak isterim;

işlemci: i7-2600 (hala sağlam çalışıyor performans kaybı yok oyun için windows da yeni işlemciyi yormayan servisleri kapatan güncelleme getirecekmiş win 10 a onuda hesaba katalım)
Anakart: Asus z77 sabertooth
RAM: 16 GB
psu: xilence 700w gaming edition

yorumlarınızı bekliyorum
B
7 yıl
EKRAN KARTI FANI NERDE BULABİLİRİM ?
Beyler HD 7850 O.C kullanıyorum BF1 de ultra da oynayabildiğim için değiştirme gibi bir lüksüm yok yetiyor bana. yalnız kartın soğutma mekanizması çok kötü tasarlanmış ve yeterince soğutmuyor fanlar da zaten ses çıkarmaya başladı sadece soğutma mekanizmasını, fanlarını değiştirebilir miyim ? olursa eğer bunu nereden nasıl yapabilirim ?
kart tam olarak resimdeki
< Resime gitmek için tıklayın >
B
7 yıl
Masaüstünde gizli pencere var silemiyorum
Beyler benim sorunum şu masaüstünde sağ altta gizli bir pencere var reklam penceresi gibi ama sistem sıfır ve hiçbir malware program crack bişey yok herşey orjinal bir anda çıktı ve gitmiyor sistemi komple tarattım kötücül bir program yok sistemden ekran görüntüsünü kamera ile çekebildim çünkü kayboluyor resimdeki gibi bişey bundan nasıl kurtulurum ? ve ya bu ne olabilir ? < Resime gitmek için tıklayın >
B
8 yıl
Ipad Twitter DM sorunu
Arkadaşlar twitterda fazla takipçisi olan bilir sürekli DM ye spam reklam mesajlar geliyor bende de yüzlerce birikti ama PC den otomatik DM temizleme ile hepsini sildim mesajlar görünmüyor lakin ipad de alayı duruyor bunları temizleyemiyorum uygulamayı sildim tekrar kurdum durum aynı mesajlar duruyor bu durumdan nasıl kurtulabilirim ? bunları teker teker silmek saatlerimi alır
B
8 yıl
fifa 16 Joystick sorunu
Öncelikle merhaba arkadaşlar benim sorunum Xbox 360 joystick kullanıyorum her zaman ki gibi oyuna girdim maçta pas atıyorum çok sert pas atıyor ve hareket çizerek pas veriyor sanki LT tuşlarına basıyormuşum gibi. Orta açıyorum top çok az kalkıyor ve kısa düşüyor win 10 kullanıyordum 8.1 e döndüm oyunu silip baştan kurdum herşeyi yaptım ama düzelmedi neden böyle aptal bir hata alıyorum ???
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.