M

Yüzbaşı
27 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
10 yıl
MSİ 770 C45
Arkadaşlar konuda bahsi geçen anakartı kullanmaktayım. Sahip olduğum rami değiştirmek istiyorum.. Yalnız anakartın 1600 mhz destekleyip desteklemediğinden emin değilim, 1600 mhz alıp çalışmaması durumuyla karşı karşıya kalmak istemiyorum, yardımcı olmanızı rica ediyorum..
Herkese iyi forumlar!!!
M
11 yıl
Fx 8320 için anakart tavsiyesi
http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/gigabyte-ga-990xa-ud3-990xa-ud3-amd-990xsb950-am3+-ddr3-2000mhz-(oc)-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=55948

arkadaşlar bahsettiğim işlemcili sisteme linkteki anakartı almak istiyorum.. daha hesaplı modeller de gözüme çarptı ama aralarındaki farka güvenemediğimden sizlere sormak istedim..mesela 970 serisinden alsam hissedilir bir performans kaybı yaşar mıyım? tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim...
M
11 yıl
corsair 550w mı yoksa coolermaster 600w mı?
arkadaşlar kısaca 8320 amd işlemci ve hd7870 ez edition ekran kartlı sistem düşünüyorum, hangi kasayı almalıyım? 750w diyenleriniz de olabilir ama o kadar bütçemiz yok..
M
11 yıl
Sistem Tavsiyesi
arkadaşlar ekteki sistemi almayı düşünüyorum ama birkaç sorum olacak..
öncelikle ekran kartı çok enerjiye ihtiyaç duyuyormuş, corsair gerçek 550w ise sorun olmaz diye düşünüyorum çünkü pek çok 600watttan daha iyi bir performans verebilir böylece.. en büyük çıkmazım güç kaynağı konusunda gözüküyor, bütçemi fazla fazla zorladım zaten, ayrı ayrı kasa ve kaliteli güç kaynağı alacak durumda değilim maalesef..
ekran kartı kasaya sığar mı bir de, bazı arkadaşların bu konuda da çekinceleri olmuş..
ve tabi ki oyun oynayan bir insanım, ekranım dışında 42" 3d tv de mevcut ikisini beraber kullanmayı düşünüyorum, tatminkar bir performans sağlar mı?
şimdiden teşekkür ederim..
< Resime gitmek için tıklayın >
M
12 yıl
Mouse Tavsiyesi(m705-g300-g400)
Arkadaşlar merhaba... 2004 yılından beri kullandığım microsoft mouse kullanım ömrünün sonuna hızla yaklaşmakta ve ben de kendisini yenisiyle değiştirmeye karar verdim. Aklımda birkaç seçenek var:
1- Logitech m705
2- Logitech g300
3-Logitech g400
Mouseların ortak bir özelliği yok derseniz aslında var, fiyat aralığı.. 60-80 lira arasında birşey bakıyorum, profesyonel olmasa da epey oyun oynuyorum, internette de çok gezinti yaparım, fakat her bir mouse için o kadar çok şikayet belirtilmiş ki kararsız kaldım.. bu mouseların dışında kullanım özelliğine göre benzer fiyat aralığında başka bir mouse(kablolu - kablosuz) önerebilir misiniz?
Bunun dışında son bir çekincem de var, diyelim ki kablolu gaming mouselardan birisini aldım.. ben 8 yıldan beri kablosuz mouse kullanmaktayım, hala kablolu mouselardaki o kabloyu çekiştirme hissi yaşanıyor mu bilmiyorum size biraz komik gelebilir ama kablosuz teknolojisi bu kadar ucuz değilken kablosuz mouse almamın yegane sebebi buydu, hala da kafamda soru işareti uyandırıyor..
cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
M
14 yıl
Apartmana digiturk bağlatmak?
Selamlar
bir tanıdığımdan, apartman olarak digiturk bağlatırsak (2 blok 80 daire var toplamda), ligtv dahil olarak çok cüzzi bir bedel düştüğünü öğrendim, doğruluğunu araştırmak istedim
Apartman yönetimi de ikna olmuş görünüyor.

Uygulama ne şekilde oluyor acaba ? Bu tür kullanımlara rastlayanlar varsa görüşlerini ve bilgilerini paylaşabilirler mi

Her daireye kutu kurulumu gerekiyor mu ve bu bir ücrete tabi mi?

40ar daireli 2 blok var, her daireye ne kadar ücret düşer acaba ekonomik paket + ligtvli olarak?
M
14 yıl
Ekran Tavsiyesi ve Analog - Dvi farkı
Arkadaşlar ekran alımında gerçekten kararsız kaldım, baktığım hemen hemen tüm ekranlar analog bağlantılı çıktı ve dvi bağlantılı olanlar hemen hemen 60-70 lira farkediyor gerçekten de sistem epey tuttu o kadar daha çıkamıyorum. O fiyatlarda başka markaların dvi bağlantılıları bulunmakta, acer V223WBBD GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR, ınca IL-822ADVI GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR, yine inca IL-1022DVI GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR. bunlar mı dvi oldukları için iyi, yoksa benzer fiyatlardaki samsung ve lg gibi markalar mı iyi ve bunun nedeni nedir? bu sorunumu ayrıntılı olarak açıklayabilecek uzman bir arkadaşa gerçekten minnettar kalacağım, bilgilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum arkadaşlar
M
14 yıl
Modem önerileriniz?
Arkadaşlar Win 7 64 bit ile sorun yaratmadan çalışacak (driver bakımından ve mümkünse yaşanmış tecrübelerden) 4 port adsl modem önerilerinizi rica ediyorum
fiyat üst limiti 130-140 lira olmalı.
Genellikle 7/24 mesai yapacak.
ve wireless olmayacak.
teşekkürler
M
14 yıl
Win7 kurulu 2 pc arası ağ bağlantısı
selam arkadaşlar
Win 7 yüklü iki masaüstü bilgisayar arasında Lan üzerinden cross cable ile bağlantı kkurmaya çalışıyorum ancak xpdeki gibi manuel ip girdiğimde olmadı.
ekstra yapmam gereken bir şey mi var acaba?
M
14 yıl
Model aynıysa markalar neden farklı
Selamlar

Aynı modelde ekran kartları

örneğin gtx260 tarzı

birçok markada aynı modeli görmekteyiz, asus ,his vs

marka değişiklikleri ne ifade ediyor, his ve asus aynı performansta diyebilir miyiz, yoksa fanı ya da başka bir şeyi mi farklı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.