E

Çavuş
27 Ocak 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
106 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
2 yıl
THY yurt içi 299tl (01 Aralık 15 ocak arası)
Dalaman İstanbul gidiş dönüş alınabiliyor diğer illere pek bakmadım ama işine yarayan olur
E
2 yıl
Encard bilgisinin çalınması hk.
Arkadaşlar bugün encard dan küçük rakamlar halinde harcama yapıldığını farkettim. Sorun şurdaki card geldiğiniden beri bir kez bile kullanmadım ne online ne fiziki şekilde öyle dolapta yatıyor :) bence bi kontrol edin enpara genel hack yemiş olabilir
E
3 yıl
Muğla/Fethiye hatay usulü tavuk döner dürüm 5 Tl
Ovacık köprüsündeki hasan usta döner işine girmiş kampanya olarak dürüm 5 tl gayet başarılı. Bitiş tarihi belirsizmiş tavsiye ederim.

5 tl yi yesek daha sağlıklıyı hangi cem yılmaz yapacak merak içersindeyim teşekkürler :)
E
7 yıl
Magnum fırsatı 2.5 tl [Adliyelerde]
Arkadaşlar bildiğiniz gibi askeriyelerde her şey ucuzdur ama siviller bundan faydalanamaz. Adliyelerde de algida dondurmaların fiyatı bi hayli uygun. Muğla Fethiye adliyesinde magnum çeşitleri 2.5 tl. İstanbul ankara gibi büyük şehirlerde daha ucuz olma ihtimali var evi yakın olan varsa bi bakmasını öneririm.
E
7 yıl
Denizli baklava fırsatı
Arkadaşlar istasyon caddesindeki küçük ziraat bankasının çaprazında alimoğlu diye bir yer açılmış antep fıstıklı baklava açılışa özel 20 tl ürün kalitesiz değil tereyağı tadı ağıza geliyor. Cevizli 10 tl imiş ama onun tadına bakmadım.
E
7 yıl
GG iade nasıl yapılıyor
GG den geçen hafta bir alışverişim oldu ve ürün iade etmek istiyorum ama. Herhangi bir iade butonu yok satıcı ile iletişime geçmem gerektiği yazıyor. Direk satıcının adresine karşıdan ödemeli kargo ile göndereyimmi ?
E
7 yıl
Yemeksepeti sipariş iptali
Evet arkadaşlar benim son siparisler hep iptal olmustu. İptal olmamasi icin yöntem geliştirildimi ?
E
8 yıl
n11 iade
İlk defa ürün iade edeceğim ama iade sebebi olarak ne girmem gerekiyor. Beğenmediğim için iade etmek istiyorum. Birde mağaza ile iletişime geçmeye gerek varmı yoksa direk kargoya vereyimmi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.