H

Yüzbaşı
26 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
126 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
H
11 yıl
Paypal hesabımı sınırlandırmış.Nasıl kaldırabilirim.
Arkadaşlar Paypal durduk yere onaylı hesabımı sınırlandırmış.Benden adıma kayıtlı bir fatura göndermemi istiyorlar fakat benim adıma kayıtlı bir fatura yok.Başka türlü nasıl çözebilirim.Hesabı sınırlandırılıp tekrar açan arkadaşlar varmı.
H
13 yıl
Windows 7 \u0027Bu dosya açılamıyor hatası\u0027
Arkadaşlar bende windows7 Ultimate yüklü son 2 haftadır dosyaları açmaya çalıştıgımda şöyle bir hata veriyor sorunu bir türlü çözemedim.Admin olarak giriş yapınca normal şekilde açıyor ama kendi kullandıgım hesapta açmıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
H
14 yıl
Ygs Puanları hakkında.
Arkadaşlar bir sorum olcaktı.Bu Ygs'den aldıgımız puanlara galiba okul puanı eklenmemiş.Acaba öyle birşey varsa şuan mesela benim ygs 6 puanım 170 bunun 180 üstü olup benim tercih yapma şansım olucakmı.
H
14 yıl
Kpss Lise mezunları basvuruları nezaman baslıyor ?
Arkadaşlar şuanda yapılan kpss basvuruları lise mezunları içinmi yoksa üniversite mezunları içinmi.Lise mezunları için olan basvuru tarihi nedir bilginiz varmı acaba.Ösym'nin Ortaöğretim kpss bölümünde hiçbirşey yazmıyor..
DÜZELTME:Arkadaşlar internette sitelerde okudugum kadarıyla Başvuru tarihi: 31 Mayıs - 02 Temmuz 2010 tarihleri arasında olcakmış.
H
14 yıl
Samsung HD105SI Samsung HD103SJ Acil Lütfen bakarmısınız?
Arkadaşlar bu 2 model arasında fark varmı acaba ses gürültü bakımından falan.Dün pc topladım aldıgım yer HD103SJ istememe rağmen 105SJ takmış bunu dönüş hızı 5400RPM diğeriyle bir farkı varmı RPM'den başka.Sanki diğeri daha sessiz calısıyor.
H
14 yıl
Aerocool CyborgX---FAN Sesi
http://SpeedfanMerhaba arkadaşlar Aerocool CyborgX 600W Çift Fanlı Mid-Tower Oyuncu Kasasından aldım.Fakat arkada bulunan fan çok ses yapıyor.Acaba Aynı kasayı kullanan varmı.Bir film fln acıyorum Fanın sesi filmin sesini bastırıyor.Bad company yükledim update fln yaparken bildiğiniz gök gürültüsü oluyor .Pcnin şuan 1.günü acaba geri götürmelimiyim.Eski pc'im bundan az ses yapıyordu valla :).Kasanın link =KASA
Burda ses yapan fanın resmi arkadaşlar =SESLİ FAN
NOT=Arkadaşlar Asıl ses yapan fan Cpu Fanıymış galiba.Speedfandan bir ss aldım buyrun.SpeedFan.Arkadaşlar buda Badcompany oyunu acıkkenki haliOyun acıkken
.Arkadaşlar birda Harddisk işlem yaparken ses galiyor böyle guruldama gibi.
H
14 yıl
LYS\u0027de Türkçe konularından herhangi birisi olcakmı?
Arkadaşlar Lys'De Türkçe konularından hiç sorcaklarmı.Dil bilgisi özellikle.
H
14 yıl
Oyun ağırlıklı pc toplamak istiyorum.Tavsiyeleriniz nelerdir.
Arkadaşlar oyun ağırlık sistem toplamayı düşünüyorum.Alttaki sistemi oluşturdum.Sizlerin farklı önerileri nelerdir acaba? LEON-X kardeşimiz senin bir tavsiyen varmıdır?
Not=Arkadaşlar kredi kartıyla alcağım için bütün parçaları aynı yerden almak zorundayım.Tavsiyeleriniz ona göre olursa çok güzel olur.


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
H
14 yıl
TELLCOM SUPERONLİNE BİRLEŞTİ DİYE SÖZLEŞME YENİLEDİLER.
Arkadaşlar tellcomla superonline yeni birleşti diye sözleşme yenilediler.Acaba sizdede böyle bir yenileme oldumu.Sözleşmeyi yapan adam yeni birleşti dedi.
H
14 yıl
Arkadaşlar biri bana hangisi alcağımı anlatsın lütfen.
Arkadaşlar forumu sürekli takip ediyorum ama hiç anlayamadığım bir konu var.Şimdi HD 4890 mı yoksa su 5770 mi alınmalı. Bütün forumu aradım net bir çözüm bulamadım.1-2 haftaya sistem toplıycam bana lütfen bir fikir verin.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.