E

Onbaşı
18 Ocak 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
116 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
8 yıl
Garanti Sonrası GÜNCELLEME SIKINTISI
Merhaba arkadaşlar.

Ben yaklaşık 1 yıldır LG G3 Kullanmaktayım. Telefonu Ritzy Elektronik garantisi ile paralel ithalat sitesinden aldım.
Yaklaşık 1 ay önce sim kartı görmediği için telefonu servise gönderdim bugün elime ulaştı. Faturada 600 tl yazıyordu fakat benden para almadılar. Neyse. Asıl sorunum şu. Gönderdiğim telefonumun yazılım numarası 5.0 dı gelen sürüm ise 4.4.2 olarak geldi. Ve geldiğinde telefonu android 5.0 için güncelleme aradığımda "EN GÜNCEL OS TA KULLANIYORSUNUZ" yazdı. Hiç bir şekilde telefonu güncelleyemiyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
E
9 yıl
Sebebi belirsiz KLAVYE-MOUSE DONMASI
Herkese iyi forumlar arkadaşlar


Kullandığım klavye mouse: A4 TECH G9 730
Benim uzun zamandır ÇEKTİОİM çileden bahsedip yardımlarınızı bekleyeceğim. Ben eski bir bilgisayar kullanıyordum. Bu bilgisayarda ara sırada mouse ve klavye kendiliğinden kitleniyordu. Bazı arkadaşlara sordum sorunun anakartta olduğunu söyledi. Bende mecbur boyun eğdim (Başka bilgisayarlarda herhangi bir sorunla karşılaşmadım belki uzun süre kullanmadığım içindir). Dün yeni bir sistem topladım fakat bu sistemde yalnızca HDD olarak eski HDD mi kullandım. HDD'm 6 yıllık bir HDD (BELKİ DAHA ESKİ)Sistemde bazen kasmalar oluyor. Özellikle dosya açılırken. Sizce bu mouse klavye donma sorunun HDD ile ilgili olma ihtimali varmı ? Yoksa sorun klavye ve mouse tamı


Not: Donmalar özellikle upload yaparken yaşanıyor
E
9 yıl
SİSTEM TOPLARKEN DOĞRU YOLDAMIYIM
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Ayın 15 i ile yeni bir sistem alacağım. Bütçem 2 500 TL. Bu bütçe ile ilgili size bir kaç sorum olacak

Şu an almayı düşündüğüm sistem(EKRAN KARTSIZ):
< Resime gitmek için tıklayın >

Fiyat/Performans

Sizce ekran kartsız yukarıdaki fiyata daha iyi bir sistem toplanabilir mi? Bu parçalar nasıl? Kullanan arkadaşların yorumları nelerdir?


Monitör

Sisteme monitör almak için bütçemin dışına çıkmam gerekiyor. Elimde şu an kullandığım monitörün max. çözünürlüğü ise 1300x900. Eski bir mönitör. Sizce monitör bir kaç ay bekleyebilir mi yoksa önemli mi? Önemli ise ne kadar önemli?


Ekran kartı sorunsalı
Ekran kartı olarak önümde iki seçenek var nVidia GTX960 ve AMD R9 280X. Bu iki ekran kartı arasında fiyat olarak hiç bir fark yok. nvidia daha güncel bir mimari. directx12 uyumlu fakat R9 280x in rami ve biti daha fazla. GTA V gibi oyunlarda gördük ki artık ekran kartlarının ram kullanımları artıyor. Yani nvidia mimarisi ile geleceğe yönelikken AMD rami ile geleceğe yönelik. Yani yazılım olarak öne çıkacaklar galiba? Siz ne düşünüyorsunuz ? Siz olsanız hangisini tercih edersiniz. AMD R9 280x GTX 960
E
9 yıl
YENİ RAM HAKKINDA YARDIMA İHTİYACIM VAR
Bilgisayarımı yenileyeceğim. Fakat maddi sıkıntılar nedeniyle parça parça yenileyeceğim. Öncelikle işlemci+anakart+ram alıcam fakat 3gb ramim mevcut fakat eski tip ramlerden ve çift modül.

Benim izleyeceğim yol nasıl olmalıdır sizce =

1-İlk olarak 4 alır 4+2+1 kullanırım daha sonra param olunca 4+4 yaparım.
2-Sürekli 4+2+1 devam ederim.

Birde yeni alacağım ram soğutulu olacağından daha fazla iyi bir ram olacak. Anakarta ramleri nasıl yerşetirirsem en iyi performansı alabilirim.
E
9 yıl
Sizce bu fiyata bu sistem nasıl
İyi forumlar. Ben bilgisayarımı yenilemek için 0dan bir sistem kuracağım. Sizce bu sistem nasıl ? Bu fiyata daha iyi bir sistem yapılabilir mi ? (Açıkçası ekran kartından emin değilim)

< Resime gitmek için tıklayın >
E
9 yıl
Windows Şifremi Unuttum
İyi forumlar herkese. Bugün burada bir problemime sorun arıyorum Öncelikle dün yeni bir yönetici hesabı oluşturdum (kafam güzeldi) şifresini hatırlayamıyorum. Sadece normal kullanıcı hesabından giriş yapabiliyorum. Ve normal kullanıcıyla çoğu şeyi yapamıyorum...

Bulmak için bir kaç boot seçeneğini denedim (ophcrack ve offline nt ) gibi ama her seferinde missing operition hatası aldım. CMD den bulmaya çalıştığımda sistem hatası 5 i aldım. Lütfen arkadaşlar yardım edin. Nasıl bootlayacağım pc imi
E
9 yıl
Mirror\u0027s Edge Oynarken Sulanan Göz
Herkese iyi forumlar. Bu gün yaşadığım garip ve sinir edici sağlık problemiyle karşınızdayım. Ben mirrors edge oynamayı seven bir insanım arada ps3 ümden oynuyorum fakat 2 gün önce olduğum ameliyattan sonra [kulak zarı(timponoplasti)] mirror's edge i açıp biraz oynadığımda gözüm sulanıyor (sanki soğan sürüyorlarmış gibi) daha sonra kapatmak zorunda kalıyorum. 4 defa denedim fakat hepsinde sulandı. Diğer oyunları oynadığımda herhangi bir problem yaşamıyorum. Önerilerinizi öğrenmek istedim ey ahali Umarım kimse yaşamaz gerçekten can sıkıcı.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.