E

Çavuş
14 Ocak 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
36 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
6 yıl
Şirket kuruyorum
Merhaba arkadaşlar(konu ciddi)

24 yaşında bir kardeşinizim, lisans mezunuyum. İibf örgün.
Malum Türkiye :) şimdi uzun uzun anlatıp canımızı sıkmayalım. 22 yasımda mezun oldum ve gerek mezun olduktan sonra gerekse üniversite hayatım boyunca toplamda 6 yıldır öyle veya böyle iş hayatındayım. Çok bi tecrübe edindim mi? Kendime göre edindim. Çok kurumsal yerlerde de calıstım cok özel yerlerde de. Amma velakin bir şeyin sonunda farkına vardım ki yoğurdu kaymagıyla işi kuran kısım yiyor, biz sadece onları zengin etmek için çalışıp günü kurtarıyoruz.
Karşılığında bir ömür adayıp emekli oluyoruz diyip kolları sıvadık 2 arkadaş. Hizmet sektöründe bir firma kuruyoruz detayları ilerleyen zamanlarda paylaşırım.

Sizden ricam bu yolda tecrübeli insanlar hangi taşa ayakları takıldı söylesin ki o taşları atlayalım. Her türlü akıl fikir tavsiyeye açığım. Devlet teşvikleri vs konusunda biraz araştırdım yine müşavirimize soracağım, -29 yaş 3 yıl boyunca yüzde 75 gv muafiyeti+ sgk prim muafiyeti varmış. Kosgepe de başvurmayı düşünüyorum. Faizsiz kredi bile alsak yeterli.


Not: İş hizmet sektörüyle ilgili. Herhangi bir üretim, ticaret vs yok. Bilgi birikimin, emeğin ticaretini yapacağız.

Teşekkürler şimdiden
E
6 yıl
Godaddy cpanel kurulum hatası
Beyler bu hatayı alıyorum neden sizce çözemedim.
Domain hostng tamam. Ama aktaramıyorum

“cPanel Hesabınıza Erişemedi”
< Resime gitmek için tıklayın >
E
6 yıl
Ailevi ciddi arkadaşlar
Qqqqqsilinebilir
E
6 yıl
Kaybetmekten sıkılanlar bu kuponu oynasın-22.01.18
Merhaba arkadaslar bugün analiz maçlarım;

Kayseri-gs = ms 2
Juve = 3.5 altı
Ajaccio= kg var
Swansea liverpool= kg var

Toplam oran = 16.9

Arkadaşlar bahis işi garanti bir iş değil. En banko dediğiniz maçtan yatarsınız. Ama bugün bu maçlara güveniyorum ben 50 misli oynadım. Güvenen oynayabilir

İyi forumlar
E
6 yıl
Sahada çalışmak
Arkadaşlar merhaba
Sahada çalışan arkadaşlar illaki vardır forumda.(halısaha mı şeklinde şakacı arkadaşlarım cıkabilir)

Fikirlerini öğrenmek istiyorum zorlukları nelerdir? Özellikle istanbulda yaz kış tabi ki yağmuru var kar dolu fırtına...işten işe de değişiklik gösterebilir
Genel olarak fikirlernizi öğrenmek isterim
E
6 yıl
Yurtdışı eğitimi hk
Arkadaşlr merhaba

Lisans mezunuyum ancak türkiye şartlarında ekstra birşeyler katmadıkca kendimize iyi bir yaşam standardı yakalayamıyoruz. Siz de hak verirsniz bu dediğime

24 yasındayım. Bankalarda ertelemeli krediler oluyor.2-3 yıl ertelemeli bi eğitim kredisi kullanmam halinde yurtdışına cıkıp lisansüstü ve dil eğitimi almam mantıklı olur mu? Ciddi ciddi düşünüyorum. İşin içinden cıkabilir miyim diye. Ve tutar olarak yani gider masraf olarak ne kadarlık bi mebla gereklidir? 25-30 bin tl eskiden krallar gibi eğitimimizi alabilirdik ancak biliyosunuz dolar uctu. Suanki durum nedir ?
E
7 yıl
UBER kullanıcıları
Merhaba arkadaşlar uber yapan kullanan kişiler biraz konuşalım. Nedir nasıldır ne kadar kazandırır kaybettirir eksileri artıları var mı tecrübeliler
E
7 yıl
Eylül e otel tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar yaşlar 23 2 arkadaş gidicez(e)

Ortamı olan clup falan rahat ulasabileceğimiz sıkılmayacagımız bi otel tavsiyesi var mıdır? Daha önce tatil yapmadım.düdüklenmek istemiyorum.Bütçe 3000.herşey dahil olursa iyi olur. Aqua falan olabilir.5 gece ama bütçeye bağlı birazda sürede esneme olabilir

Bölge olarka bodrum marmaris düşündük ama tavsiyenize bağlı bölgeyi değiştirebilriz

Teşekkürler
E
7 yıl
FREELETICH\u0027e başlıyorum :)
Bilmeyenler için evde spor programı.
Mobil uygulama üzerinden günlük görev verir gibi antreman cıkartıyor.
Yıllık satın aldım 215 tl..

Genel profilim skinnyfat şeklinde bölgesel yaglanma ve kas zayıflıgı. Bakalım bi faydasını görürsem güncellerim konuyu.

Spor salonuna gidip sporda yapabilirdim ancak hem zaman hem mekan hem maddi olarak sıkıntı cekmek istemedim. 12 aylık program hemde vücut agırlıgı ile yapılıyor.

Youtube dan aratırsanız bi kaç video bulursunuz özellikle leventin değişimi herkesi etkilemiş durumda.

Not : ınsanity veya p90x ile karıştırmayın. Bu biraz daha crossfit benzeri. Görünüm için pek bişey beklemiyorum en azından fit olalım. Zayıf olup belde yağlarla olmuyor. Sonucları paylaşacam.
İyi forumlar.
E
7 yıl
Çürüğe çıktım
Arkadaşlar 10 sene önce geçirdiğim uzun dönemli bi rahatsızlık sebebiyle (kemoterapi ve radyoterapi görmüştüm) çürüğe çıkardılar. Zaten gitsemde kısa dönem gidiyordum. Dokunuyor bi yandan ama diğer yandan 5 bucuk ay gitsem zaten ne olacaktı diye düşünüyorum.
Sicilimde nasıl yazar örnegin edevlette? Var mıdır bilgisi olan
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.