S

Er
19 Aralık 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
7 ay
Termal Macun sonrası yavaşlama.
Arkadaşlar merhaba. Dell G15 5521 SE model laptop için CoolerMaster MasterGel Pro Termal Macun R2 satın aldım. Macunu uyguladıktan sonra bilgisayarımda yavaşlama fark ettim. Hiç takılmayan oyunlarda bile 5dk 10dk sonra takılmaya başlıyor ve oynanmayacak hale geliyor. Macunu çok sürmüşümdür diye tekrar açıp temizleyip az miktarda tekrar uyguladım. Fakat durum yine aynı. Laptop açıldığında Dell logosu görünür fakat altında dönen yükleme işareti çıkmazdı. Açılması saniyeler alırdı. Şu an açılma süresi uzadı. Sorun nedir nerede hata yapmış olabilirim? Bilgisayarı dikkatli bir şekilde açıp macunu uygulayıp aynı şekilde tekrar topladım. Konu hakkında bilgisi ya da önerisi olan yazabilir mi lütfen?
S
9 yıl
IOS temalı ses göstergesi?
Arkadaşlar herkese merhaba. Sorum şu ki android cihazlar için ios un ses göstergesini ayarlayan bir uygulama var mı? Fotoğraftaki gibi ses düğmesine basınca bunun çıkmasını sağlayan bir uygulama? Launcher lara baktım fakat bu özelliği eklememişler. Yardımcı olur musunuz?
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
S
9 yıl
64 GB Hafıza Kartım resim ve müzikleri bozuyor. YARDIM!!
Merhaba arkadaşlar. MediaMarkt tan 64GB Kingston Class Micro SDXC marka bir hafıza kartı almıştım. Fakat bir süre sonra fark ettim ki müziklerde bozulma olmaya başladı fotoğraflar yarısı gri renk ya da tamamı gri rengi alıyordu. Videoları sanki CD filmlerinde görüldüğü gibi CD çizikmiş gibi bozuk oynatıyor ya da hiç oynatmıyor. Bir kaç fotoğraf örneğide attım görmek isteyenler için. Bir ara bütün dosyaları pc ye kopyaladım biçimlendirdim hafıza kartımı fakat aynı sorun hala devam ediyor. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun. Amacım fotografları falan kurtarmak değil dosyaları bozmasın yeter. Soran olursa telefonum Sony XPERIA Z1 markadır. Şimdiden ilginize teşekkürler Arkadaşlar.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
S
9 yıl
Xperia Z1 sürüm düşürme. Yardım!!
Arkadaşlar merhaba. Xperia Z1 telefonumu yaklaşık 1 ay önce guncelledim. Fakat telefonum eski hızını kaybetti. Uygulamalar arasında geçiş yavaşladı. Chrome da biraz gezindikten sonra ana menüye geçince menü simgeleri çok geç geliyor. Tekrar 4.4.4 sürümüne nasıl geri donebilirim. Root istemiyorum. Orjinal sürümüne düşürülüyordu. Bilgisi olan yardımcı olsun lütfen. Şimdiden teşekkürler ilginize.
S
9 yıl
Laptop Wi-Fi Sorunu
Herkese merhaba. Laptop umda güncelleştirmeleri yaptıktan sonra bu şekilde bi hata alıp wi-fi kullanamaz oldum. Sadece ethernet aracılıgıyla baglanabiliyor. İlginize şimdiden teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >
S
10 yıl
PS4 baska hesaptan dıger hesaptakı oyunu oynama!
Arkadaslar merhaba, simdi ben bir arkadasa gta v indirmesi icin kendi psn hesabimi verdim o da kendi hesabini verdi bende oyun indirdim. Simdi onun bana verdigi hesap kendisinin amerika adresli hesap oyunu o hesap uzerinden satin almis. Fakat simdi benim sorunum su ki o bana sadece satin aldigi hesabi verdi ben ise ona kendimin tek psn hesabimi veedim. Simdi onun oyunu oynayabilmesi icin benim buradan ana cihazi deaktif etmem gerekiyor ki oda oynayabilsin. Her neyse ben simdi ps plus almak istiyorum fakat simdi ps plus i alinca o da faydalanacak yani anlayacaginiz ben sadece kendim ve abilerimin faydalanmasini istiyorum. Simdi benim baska bir hesap acipta o arkadasimin gta v i o hesap uzerinden oynama sansi var mi? Umarim anlatabilmisimdir. Simdiden ilginize tesekkurler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.