K

Yüzbaşı
18 Aralık 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
90 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
geçen yıl
Clio 1 1.4 marş almıyor yardım
Arkadaşlar merhabalar
Dün gece arabayı çalıştırdım. Farları yakarken birden araba kapandı. Bugün aynısı olacak mı diye denedim. İlkten marş almadı gibi oldu bikaç saniye sonra araba çalıştı ama bir koku geldi. Her neyse iyi problem yok deyip kapadım arabayı. Tekrardan çalıştırmak istediğim zaman çalıştıramadım. Kısalar yanmıyor uzunlar yanıyor. Video yükledim göstereceğim. Videodaki gibi marşa basarken elektriği gider gibi oluyor marş çalışmıyor. Karışık olduysa özür dilerim moralim bozuldu meseleye.


https://www.youtube.com/watch?v=t_H2liYDdPo&feature=youtu.be



Litfen yardımcı olun. Benim yapabileceğim bir şey var mı?
K
2 yıl
konu silinsin
< Resime gitmek için tıklayın >
Arkadaşlar lütfen yardım edin. Güncelleme yaptıydı bilgisayar ondan sonra açtım mavi ekran verdi güvenli moddan bir güncelleme kaldırdıö yeniden başlattım ancak ikinciyi silmek için güvenli modu açamadım tekrar ne yapmam gerek?
K
2 yıl
Konu silinebilir.
Bir ay önce arabamız rölantide çalışıyordu, arabayı bir yere bırakmış biraz rölantide çalışsın kapatayım dediydim. Ayağım da debriyajdaydı. Bir anda pedal yerinden çıktı. Ben kırıldı falan sandım veyahut da baskı balata bitti sandım. Yakında tamirci vardı ona gösterdik baktı. Debriyaj üst merkezinin debriyaja takılan kısım çıkmıştı sağ olsun taktı yolumuza devam ettik 5 dakika sonra yine çıktı ben de şöyle bir baktım yokladım taktım. Tekrar geldik plastik kelepçe ile idareten bağlandı. Uzun süre götürür bu sizi dedi. O günden beri kullanıyoruz ama içim hiç rahat değil. Kavramada da bazen sanki balata bitik gibi vuruntulu kalkıyor. Biraz uzattım kusura bakmayın arkadaşlar. Şase numarasını parçacıya verdik. Yoktu. Seri numarasını aldık. Bugün Konya'da parçayı aradık bir türlü bulamadık. Son olarak tamircide parçayı çıkarıp parçanın üzerindeki numara farklı ise onunla aynı numaradan alacağız. Bu parça kırıldı mı, tamir edilebilir mi, daha önce başına gelen oldu mu yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum.
Araba: Megane 2 2005 model 1.5 dci
parça seri no:8200151778
K
3 yıl
Şükürler olsun ilk arabamızı aldık...
2018 sonlarından bu yana araba heves ediyor ve araba bakıyorduk. Bu süreçte bilhassa 2018-2019'da forumda Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel alt forumunda uzun süreler geçirdim. Arabalarla ilgili mühim birçok hususu buradan öğrendim. Yeri geldi bir arabaya heves ettim kendimce, onu foruma sordum; yeri geldi bir araba denk geldi o alınır mı diye sordum. Detaya çok inmek istemiyorum ama gerçekten çok garip ve hayal kırıklarıyla dolu bir süreç oldu. Bir şeyler oluyor ve araba alamıyorduk. Son aylara doğru iyice ümidim kesilse de bu işler biraz da nasip kısmet işidir. Akrabamız megane 2 vasıtasını satacaktı. Arabayı elimizden geldiğince inceledik ve kimseye sormadan ( sora sora bir sürü arabayı iptal etmiştik) ve akrabamızla anlaştık.
4 Ağustos'ta arabayı üzerimize aldık. İlk araba heyecanı, kpss derken bu gönderiyi bugün yazabildim. Arabamızdan kısaca bahsedeyim. Dynamique model 1.5 dci sedan gri renk. Forumda bir kulüp varsa üye olmak isterim. (Megane 2 için )
Bu gönderiyi burada açmak istedim çünkü bu forumu seviyorum ve böyle bir gönderi açmağı çok istiyordum.
Hayırlı olsun dileklerinizi bekliyorum arkadaşlar. Allah herkese istediği arabayı nasip etsin diyelim. Hakkımızda hayırlısı olsun. Herkese iyi geceler...
K
3 yıl
Fiyatları düşürürsek yakın zamanda alan müşterilerimizde küskünlük yaratır saçmalığı?
Yanlış hatırlamıyorsam Opel'in Türkiye'deki bir yöneticisi idi. Hemen hemen şöyle bir şey diyordu: "Kurdaki düşüş direkt indirim olarak yansımaz ancak çeşitli kampanyalar yapılabilir."
Yüksek fiyattan alanlar küsebilirmiş. Hatta aman Allah korusun araba düşük ötv dilimine girerse firmanın yanından geçmezler artık. Allah aşkına böyle bir saçmalık olabilir mi ya? Aldılarsa aldılar zorla mı aldılar? Kurda düşüş var; ona göre fiyatlarını düzenle. Kurda artış olunca fiyat yükseltmeyi biliyorlar ama. Bir de müşterilere ehemmiyet gösteriyorlarmış gibi sanki. Bu sözlerim sadece Opel'e değil. Hepsine söylüyorum. Wolksvagen amerikada dsgli arabalarını satmıyor onun yerine sorunsuz aisin şanzımanlı arabalarını satıyor; Türkiye'de saatli bomba dsgli arabalar hala satılıyor. İyi niyet garantiniz yoksa yandınız bir de! Şu kur düşüşüne rağmen fiyatlarda direten araba sahipleri de galericiler de bayiler de artık midemi bulandırmaya başladı.
Söylenecek çok şey var ama ama işte...
K
3 yıl
Konya\u0027da dizel ustası arıyorum.
Arkadaşlar Konya'dan bir araba bulduk. Dizel 300 bin km civarında arabanın sahibi tanıdık, yağsız binince motoru yemiş anlattı bize. 8 bin civarında masraf tutmuş motoru yaptırmış. Araba Hyundai Accent 2002 model. Bu arabayı iyi bir dizel ustasına göstermemiz gerekiyor. Yapılan işçilik iyi mi bu motor bizi uzun süre idare eder mi bunu sormamız gerek. Kimleri tavsiye edersiniz? Başka şehirdeyiz. Eğer bir usta bulabilirsek gitmeden kontrol ettirmeye çalışacağız.
K
3 yıl
Youtube telif hakları hakkında
Ben arabada seyahat esnasında müzik açıp videoya kaydedip Youtube'a atsam bir problem olur mu arkadaşlar? Para kazanmak gibi bir amacım yok kesinlikle. Bunu yapmam mümkün müdür?
K
3 yıl
Wolksvagen Manisa\u0027da fabrika açma ihtimalleri kuvvetleniyor.
Yt'De dolaşırken Mesutabi'den görmüştüm. Hayırlısı olsun diyelim.
< Resime gitmek için tıklayın >
K
3 yıl
Daewoo hakkında neler biliyor, düşünüyorsunuz?
Geçenlerde gördüm. Fiyatları nispeten uygun, donanımları iyi. Motorları beğendim. 0.8 de var 2.0 da. Bilhassa Espero'yu çok beğendim. Piyasasının az olmasını pek umursamıyorum. Uzun vadeli kullanacağım. Yedek parça sıkıntısı ve kronik arıza vb pek yok gibi. Sizler ne dersiniz şu hususta zorluk çekersiniz dediğiniz şeyler var mıdır? Hangi modelini daha çok tavsiye edersiniz?
K
3 yıl
Dökülmeyi önlemek ve saçları kuvvetlendirmek için şampuan tavsiyesi
Başlıktada görüldüğü gibi dökülmeyi önleyecek ve bir yandan saçlarımı kuvvetlendirecek ve uzamasını sağlayacak bir şampuan ya da şampuanlar tavsiyesi istiyorum. Bir şampuan bu iki hususiyeti karşılayamazsa birden fazla şampuan da olur.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.