Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1163
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Konya'da dizel ustası arıyorum.
K
5 yıl (514 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar Konya'dan bir araba bulduk. Dizel 300 bin km civarında arabanın sahibi tanıdık, yağsız binince motoru yemiş anlattı bize. 8 bin civarında masraf tutmuş motoru yaptırmış. Araba Hyundai Accent 2002 model. Bu arabayı iyi bir dizel ustasına göstermemiz gerekiyor. Yapılan işçilik iyi mi bu motor bizi uzun süre idare eder mi bunu sormamız gerek. Kimleri tavsiye edersiniz? Başka şehirdeyiz. Eğer bir usta bulabilirsek gitmeden kontrol ettirmeye çalışacağız.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



U
5 yıl (1268 mesaj)
Yüzbaşı

İyi günler. Size kendi aracımın bakımlarını yaptırdığım Konya Karadaş Hyundai Özel Servis'i tavsiye edebilirim. Gitmeden önce ararsanız iyi olur çünkü genelde yoğun oluyorlar. Size telefon numaralarını yazıyorum. Onları arayıp konum atmalarını rica edersiniz. Arayıp bilgi alırsanız iyi olur. Böyle bir şeye bakıyorlar mı ondan emin değilim arayıp sorarsınız.

Hasan Ali KARADAŞ: 0536 636 27 15

Yasin KARADAŞ: 0537 470 03 13



U
5 yıl (1268 mesaj)
Yüzbaşı

Aklınıza takılanlar olursa özel mesaj atabilirsiniz hocam.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.