B

Çavuş
12 Aralık 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
86 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
5 yıl
Tweakbox kullanabilenler, kullanamıyorum yardım
Merhabalar
Ben tweakbox sitesinden profilli indiriyorum, program indirmek istediğim zaman yükleye basıyorum ama hic bişey olmuyor. Neden acaba bilgisi olanları yardıma bekliyorum
B
5 yıl
DOLANDIRILDIM! İşbank yardımcı olur mu?
B
5 yıl
DOLANDIRILDIM! İşbank yardımcı olur mu?
Merhaba arkadaşlar,
Bu gece gtexen22.com adresinde, döviz, kripto para alım-satım temalı bir siteye yatırım yapmak istedim. Yaptıgım harcama karşılığı siteden kripto para satın alacaktım. Yaklaşık olarak 400 tllik yatırımı iki işlem olarak ve 3D secure kullanarak yaptım. Ekte işlemleri göstereceğim. Fakat işlemlerim sonrası siteye hic bir şekilde giriş yapamadım, resmen siteyi yok ettiler.

İşbankasından harcama itiraz formu oluştursam, HİZMET ALAMADIM diye belirtsem bir faydası olur mu? 3D kullandığım icin olmaz, paranı unut diyorlar, dogru mudur?

< Resime gitmek için tıklayın >
B
6 yıl
Bilgisayarımı ne kadara satmalıyım acil yardım
https://www.amazon.com/Acer-E5-573G-15-6-Inch-i5-5200U-Windows/dp/B012IBOCRU
Bu bilgisayardan var 1 yıllık hic bir sorunu yok
Sizce ne kadara satmalıyım
Pek anlamıyorum kandırılmak istemiyorum paraya ihtiyacım var
750tl dediler şaşırdım 1 yıl önce 2000tlye almıştım
B
8 yıl
arkadaslar bu bilgisayar nasıl
arkadaslar düsük bütceli bi bilgisayar arıyorum biri bana bu bilgisayarı 800 liraya verebilecegini söyledi ben pek anlamıyorum alınır mı

casper, i5 işlemci, 8 gb ram, 500 hardisk, windows 8
B
9 yıl
internetim yavas yardim edin
Merhaba arkadaslar ttnet 8 mbps internet hakkim var sinirsiz ve akkyi hic bi zaman asmiyorum modemim tplink w8151n fakat bir turlu modemimden verimli sonucu aldigimi dusunmuyorum. Evde 3 telefon baglaniyoruz pc vs yok baska kimsede de sifremiz yok surekli yeniliyorum sifremizi.
İnterneti verimli kullandigimi dusunmuyorum youtubede 4 dakikalik bi videoyu izleyebilmek icin beklemem gerekiyor, dizi film vs izlemek tam bir iskence 144 boyutundaki bi filmi bile 30 saniyede bir donarak izliyorum.
Modem hemen yan odamda aramizda bir duvar var sadece ne yapacagimi bilemiyorum
Sizce bu yavaslik neden kaynaklaniyor?
B
9 yıl
asiri kolay bir kac tane ikinci dereceden denklemler sorusu
1) (x²-1)²-11(x²-1)+24 = 0 esitsizligini saglayan x degerlerinin em buyugu en kucugunden kac fazladir?

2) t²-18t+72 carpanlarina ayiriniz

3) 4^x-12.2^x+32=0 denklemini saglayan x reel sayilarinin toplaami kactir?

(Birinci soruda (x²-1) yerine a yazsak cozebiliriz diye dusunuyorum fakat devamini yapamiyorum, ikincide bi turlu ayiramadm ucuncu hakkinda hic bi fikrim yom yardim lutfen)
B
9 yıl
TUKETİCİ HAKLARİ HEYETİNE BASVURSAM SONUC ALİR MİYİM(DİSCOVERY)
Arkadaslar 3 hafta once 16 gb telefonum soket yerinden bozuldu. Servise yolladim 50 lira ucret talep ettiler verdim. Gonderdiklerinde 16 gb telefonumu 4 gb olarak bana geri gonderdiklerini farkettim. Anakart degisimini yanlis yapmislar. Tekrar yollayin dediler yolladim. 2 gun once telefonum geldi simdi de wifi sorunu var baglanmiyo. Reset attim, guncelledim fakat bi turlu olmuyo. Baglaninca iki uc saniyede kesiliyo. Donanimsal bi sorun var ve teknik servisten gelince oldu. Yani telefonum teknik servis yuzunden 1 ay bile olmadan 3 kere servise gonderilmis olacak. Ne oneriyorsunuz, napmaliyim?
B
9 yıl
Lg G3 Sensor Ayari YARDİM
Arkadaslar telefonda gelen aramayi telefonu kulagima yaklastirirken otomatik sensorle cevaplamak icin hangi ayari nerden yapmam gerekiyor?
B
9 yıl
TELPA TEKNİK SERVİS 16 GB TELEFONUMU 4 GB OLARAK GONDERDİ
Arkadaslar sinirlerim altust olmus durumda. 10 gune yakin bi zaman once telefonumu sarj soket sorunu ile teknik servise yolladim. 50 lira ucret istediler, itiraz ettim ama yine de vermekten baska carem yok diyerek verdim. Bi kac gun sonra telefon elime ulasti. Kullandim halen de kullaniyorum. Fakat bi sorun oldugunun farkindaydim. Cunku tum 16 GBlara KitKat gelmisti fakat bende guncelleme yok. Son surum yuklu diyor. Girdim hafiza durumuna baktim bir de ne goreyim? 4 GB yaziyo! Su an ne yapacagimi bilemez durumdayim. İmei falan hersey ayni telefonumu karistirma gibi bi durum yok. Yazilim yuklerken 16 gb rom yerine 4 gb yuklemisler diye dusunuyorum. Magdur durumdayim.
Bir teknik servis nasil boyle bir hata yapabilir aklim almiyor!
Resim ss isteyenlere pmden atabilirim. Lutfen yardimci olun, ne yapayim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.