M

Binbaşı
23 Eylül 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
291 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
geçen yıl
10k bütçe için pc öneri lütfen
< Resime gitmek için tıklayın >

Bu bilgisayar fiyat olarak nasıl. Bayadır piyasadan uzağım.Yeğenim için bakıyorum.Oyun ve internet için almayı düşünüyor farklı bir öneri yapabilirmisiniz lütfen. Bana işlemcisi biraz düşük geldi gibi.
M
3 yıl
Tplink archer C80 mi Archer ax10 mu?
Ev kullanımı için düşündüğüm 2 router 110 metrekare ev için kullanılacak ps5 gibi bir oyun konsolumun olması beni archer ax10 almaya yöneltiyor ama benim için 5ghz kullanım çok önemli kapsama alanı hangisinde iyidir 50mbps internet bağlantım var 2.4ghz ile 15mbps den yüksek hız alamıyorum.
M
3 yıl
MSI GF63 Thin 9SCSR-1053XTR mi MSI Bravo 15 A4DCR-255XTR mı?
M
6 yıl
psn sunucusuyla iletişim sırasında hata oluştu hatası alıyorum?
Arkadaşlar merhaba
Bugün bir hesap satın aldım maili şifreyi değiştirdim cep telefonu tanıttım sistem çıkış yaptı bilgileri girince telefona kod gönderdi elli defa denememe rağmen ''Sunucu ile iletişim sırasında bir hata oluştu'' hatası alıyorum neden böyle bir hata verir yardımcı olabilecek var mı acaba?
M
6 yıl
silinebilir
iptal
M
6 yıl
doruknet hosting nasıldır.
Sadecehosting'te süremiz bitmek üzere mail alanı yetersiz geldiği için başka bir sunucuya geçmek istiyoruz.doruknet yada natro hangisi daha iyidir.doruknet daha uygun gibi ama sıkıntı yaşatırmı.önerilerinizi alabilirmiyim lütfen.
M
6 yıl
Ps4 için uygun kulaklık
Ps4 için 100 150 lira arası kaliteli ses veren bir kulaklık Öneriniz varmıdır.7.1 olsun isterim ama çokmu olur.
M
6 yıl
Vatanbilgisayar arızalı ürün sattı
Arkadaşlar 02.01.2017 tarihinde casper marka masaüstü bilgisayar aldım tüm kabloları taktım power tuşuna bastım monitöre görüntü gelmiyor vatanı aradım ürünü Casper'a göndereceğiz onlar kontrol edecek dediler Kanuni olarak birşey yapılabiliyor mu 3500 lira vermişim bilgisayar almışım daha tuşuna basmadan uğraştıracaklar günlerce ki ofis için aldım işler aksayacak yardım lütfen
M
6 yıl
2500 3000 arası ofis için güçlü dizüstü tavsiyesi lütfen
Arkadaşlar ofis için güçlü dizüstü lazım ne önerirsiniz.
M
7 yıl
MODEM TAVSİYESİ LÜTFEN
Şuan zyxel kullanıyorum fakat WiFi sürekli kopuyor özellikle WiFi sıkıntısı yaşatmayacak sorunsuz ve kaliteli bir modem tavsiye edebilirmisiniz lütfen bütçe 200-250 civarı tşklr
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.