R

Yarbay
13 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
82 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
7 ay
Samsung 65\" QN700B mi QN95B mi?—- Frame 65\" 2023 iptal ettim..
Merhaba arkadaslar,
QN700B mi yoksa QN95B mi ikisi arasinda kaldim.
aslinda Frame 65" 2023 siparis etmistim fakat sonrasinda magazada gorunce televizyonun gorungusunun cok iyi olmadigini fark ettim, arka aydinlatmasi da edge ledmis. Benim 8-9 yillik televizyonum bile cok iyi goruntuye sahip hala. Bu yuzden Frame i iptal ettim.
QN700B nin ekran yenileme hizi 50hz ama islemciyle filan 120 yaziyor bazi yerlerde. Bundaki islemdi 800 ve 900 modeline kiyasla Lite versiyonuymus. Bu televizyonu alirsam samsungun hediye kampanyasindan degeri 1000-1400 euro arasinda degisen 4 urunden birini bedava alicam. 43" frame, bir supurge tablet veya projektor.

QN95B ise gayet mantikli duruyor panel hizi ile vs fakat bu modeli alirsam hediye alamiyorum. Hangisini alicam bilemiyorum. 700B ile ilgili 8k televizyon ama 60 hz panel var diye bircok yorum yapilmis negatif yorumlar var.

beni aydinlatip yol gosterirseniz cok memnun kalirim.
R
2 yıl
Digiturk Anteni Turksat a ayarlayamiyorum.
Merhaba arkadaslar. Eutel den Turksat a geceli cok ugrastim anteni ayarlamak icin ama bir turlu olmuyor. Ben de komsum sa yapamadik. Fotograflara bakarmisiniz acaba bu agaclar Turksat a engel olur mu?
Bu acida ilerdeki sari evlerin sagindan eutel vardi sorunsuz izliyorduk yagmurlu havalar disinda.

< Resime gitmek için tıklayın >

Burada turksat olmasi gerekiyormus. Yuksek agacin sagindaki daha alcak olanin tam ustunde gosteriyor uyduyu. Agaclar yakin diye mi sinyal almiyor? Anten yeri degistirmem gerekiyorda daha ugrasmiyim bosuna.

< Resime gitmek için tıklayın >
R
2 yıl
Digiturk Eutelsat’dan Turksat’a gectikten sonra kanallarin eu olmasi.
Merhaba. Bende digiturk aboneligi var. Yillardir yurt disinda kullaniyorum eutel uzerinden. Simdi turksat a ayarlanacak. Anten ayari yapacak arkadas dedi ki turksat a gecince kanallar eu versiyonu oluyor. Neden boyle bir sorun oluyor? Bunun cozumu var mi? Eutelsat uzerinde neden olmuyordu da turksat a gecince kanallar olmayacak?
R
3 yıl
Moderna asisi olmalimiyim? Aranizda doktor var mi?
Merhaba,
Oslo’da yasiyorum. Astra Zeneca asisi durduduldu. Pfizer ve Moderna asilari var. Secme sansi yok. Sadece olup olmama kararini veriyorsunuz. Haftaya Johnsen Johnsen asisi geliyormus.
Aile doktorumuzda Moderna asisi varmis baya. O yuzden basvuranlara saat verip uyguluyormus.
Olsak mi bilemiyoruz. Yaslarimiz 33-34.
Johnsen Johnsen baya bir gelicekmis Norvec’e yalniz o tek doz vuruluyormus ve koruma orani yuzde 85 mis. Ne yapsan bilemedik.
Aranizda doktor varsa veya bu konularda bilgisi olan var ise bir fikir verebilirmisiniz?
R
3 yıl
12 Pro max icin temiz kurulum / aktarim?
Merhaba arkadaslar. Yeni telefon aldim. Normalde aktarim yapiyordum direk ama bir inceleme videosunda adam temiz kurulum yapicam aktarmiycam dedi. Sebebini soylemedi ama. Ne yapsam direk yan yana getirip aktariyim mi yoksa temiz kurulum mu yapiyim?
R
3 yıl
12 pro mu 12 pro max mi? Yarin alinacak.
Merhaba,
11 pro max 256 gb telefonum vardi. Onu sattim. Yarin yeni telefon alicam. 1 aydir iphone 7 kullaniyorum basta cok kucuk gelmisti ama simdi alistim. Gecen 11 pro max i elime alinca cok buyun geldi. Iphone un orjinal deri kilifini kullaniyordum.
Simdi kararsizim biraz. Boyutundan degil ama batarya, kamera ve bazi teknik farkliliklar yuzunden pro max almak istiyorum ama 12 modeli biraz daha kaba gibi. Kilifla birlikte daha da kaba olucak sanki.

kararsizim arkadaslar 12 pro mu 12 pro max mi olur sizin tercihiniz?
birde 128 gb mi 256 gb mi almak mantikli?
cevaplarinizi bekliyorum.
R
3 yıl
Asus rampage IV Black edition isinma sorunu
Merhaba arkadaslar, sistemimi kurali 5-6 yil oluyor sanirim. Corsair Link programinda sicaklik verilerine bakiyorum ve uzun zamandir bir tuhaflik var.
Temp 1-2-3-4 20-30-34 derece ortalamalarda. Temp 5-6-7 ise 89-92 derece arasi hemde bilgisayari acar acmaz. Bu neden boyle? Anakartin neresi oluyor bu Temp 5-6-7 ?
Son zamanlar Battlefield oynarken bazen bilgisayar kapanmiyor ama ekran karariyor. Monitore goruntu gelmiyor. Ekran karti ve islemcinin macununu yenilemem gerekir mi?
Yardimlarinizi bekliyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >
R
3 yıl
Battlefield V e giremiyorum.
Arkadaslar Battlefield v oyununa giremiyorum. Origin uzerindeki Oyna dugmesi flu aktif degil. Basilmiyor. Bilgisayardaki kisayola basinca da acilmiyor. Oyunda sorun mu var ?
R
4 yıl
Honda Crv 2008 i-vtec 2.0 150 hp Hizlanma sorunu.
Merhaba arkadaslar.
2008 honda crv i-vtec benzinli, otomatik vites aracimiz var.
Arac 175 bin km de. Servisleri duzenli yapiliyor.
Aracta hizlanma sorunu var gibi geliyor. Evet aracta turbo yok ama 40 dan 80 e cikarken yavas cikiyor. Gazi koklemek gerekiyor ki arac o zaman devir yukseltip gurultu cikararak hizlaniyor. Hizini aldiktan sonra aciliyor gibi geliyor.
Hava filtresi yeni. Bujiler cok olmadi degiseli. Ne olabilir bilmiyorum. Benzin filtresi hic degismemis ama arastirdigima gore benzin filtresi degismiyor aracin. Servis degisim icin fiyat veriyor ama periyodik bir degisim soz konusu degil. Daha bu hafta servise verdim , kontrol noktalari arasinda eksos sistemi filan da vardi. Hicbirsey demediler.
Birde rolanti de bazen devir dusup dusup kalkiyor ve titreme yapiyor.
Yardimlarinizi bekliyorum 🙏
Arac Norvec’te.
R
4 yıl
BFV oynarken oyun donuyor ve ekrana gelen goruntu kesiliyor.
Merhaba arkadaslar. Sistemim imzamda yaziyor. Bf5 oynarken bazen oyun donuyor ve monitor siyah oluyor. monitor e gelen goruntu kesiliyor. Monitor sinyal yok diye uyari veriyor. Reset atinca duzeliyor.
sorunun ne oldugunu nasil bulurum bilmiyorum.
Ekran kartim Evga 980 kingpin
5 yil garantisi vardi 3-5 gun once bitti. 3 ay once aldigim yere basvurmustum. Bana posta ile gondermemi soylediler. kartda degildir belki diye gondermedim.

Corsair link programindan sicakliklara bakiyorum.Anakart da temp 5-6-7 sicaklik degerleri oyun oynamazken bile 90 civari ucude. diger temp 1-2-3-4 30 civari.
islemci tum cekirdekler 30 civari.
sadece bu temp 5-6-7 90 derece civari.

sizce bu normal mi ? sorunum ne olabilir ? sorunu nasil bulurum ?



Birde ekstra soru.
Ana wifi salonda. Bilgisayar 2 ust katta. burayada ayni wifi den kurdum ama repeater diye ayarladim. sinyali alttan alip burda yayiyor. Bilgisayara da kablo ile bagladim. Ping sorunum oluyor. Internet 50/10 mb hizinda. ping sorunu olmamasi icin direk kablo mu cekiyim ? yoksa daha guclu wifi mi almaliyim?
cevaplarinizi bekliyorum .
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.