E

Teğmen
26 Ekim 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
359534 Gün Cezalı
356368 gün 13 s. 25 dk.
Gönderiler Hakkında
E
9 yıl
Enayiden 45 TL çaldım
Bizim komşu var dükkan sahibi biyerlere giderken bana emanet ederdi ama parayı alırdı.Bi gün ne olduysa parayı yanına almadı.İcimden alsammı almasammı diye geçirirken ninja dükkan sahibi dede geldi "Al şu parayı lazım olur" dedi cebime 45 TL sıkışırdı.Dedim beleş para giderim bimden hisse alırım.Dükkan sahibi de enayi heralde anlamadı hala.
E
9 yıl
Ekran Kartım Nasıl (SS\u0027li)
Yaklaşık 6-7 yıllık bir kart bu ekran kartını taktırdıktan sonra dükkanda 3-5 oyun yüklemişlerdi hiç unutmam.Oyunlarsan biri Postal 2'ydi.Neyse anılara dalarsam ağlarım heralde.Bu yaz yeni PC toplayacam inşallah ve elveda diyecem bu karta.Kendisini pek zorlamadım bence zaten sınırları bildiğim için ona göre oyunlar oynadım.Şu anda Kingdom Online'ı kuruyorum bunda da sorun çıkarmassa kendisini mezarımın yanına gömebilirim.
Söylemeyi unutmuşm marka model Ati Radeon Hd2400 Pro.İsteyen olursa orijinal Driver CD'sini uploadlayabilirim
< Resime gitmek için tıklayın >
E
9 yıl
\"Adamlar\" dinleyen varmı ?
Evet beyler soundcloud uzerinden 2-3 hafta önce keşfettiğim bir yarı profesyonel olduklarını düşündüğm müzik grubu.Sinirli veya stresli olduğum zamanlarda açıyorum iyi kafa dağıtıyor özelliklede Çek Sifonu adlı parcaları.Dinleyen varsa en sevdiği parçasını yazarsa sevinirim
E
9 yıl
8 Yıllık PC ile ne yapılır ?
Evet beyler 8 yıllık PC var bunla ne yapılır ? Twitch.tv de medium'da hafif donmalar oluyor internet hızım da steam'den oyunları 800-900 kbps ile çekiyor ona göre bişeyer söylerseniz sevinirim.
< Resime gitmek için tıklayın >
Ekran kartım da ATI Radeon HD 2400 Pro
E
9 yıl
8 Yıllık Sisteme Modifikasyon
Sistem 8 yıllık antika beyler.Bende öğrenciyim zaten pek fazla bişey istemiyorum LOL'ü 35-40 FPS sabit oynatsın yeter :)
Anakart MSI N1996,
CPU Intel Celeron 420 1.60 GHz
1 GB RAM
ATI Radeon HD 2400 Series ekran kartı

Ben zaten anakarttan pek alternatifim olmadığı için 1 tane daha 1 GB ram alıp rami 2GB, işlemciyi de Core 2 Duo'nun sizin önerdiğiniz bi tanesini alıcam.(Not beyler 2. el alıcam toplam 300 TL civarı bişey tutması gerek) Ekran kartı için de dediğim gibi toplam sistem için 300 TL civarında harciyicam ona göre bi ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
.
E
9 yıl
Bu Sistemle Nasıl LOL Oynarım ?
Intel Celeron (R) 420 1.60 GHz CPU
1 GB Ram
Ati Radeon HD 2400 Pro Ekran Kartı
MSI N1996 Anakart

Beyler PC Win. Vista XP yüklicem.
Nasıl oynatır lolu ?
E
9 yıl
Diablo 2 \u0027yi Kutulu Olarak Nerden Alabilirim ?
Arkadaşlar Kocaeli'de yaşıyorum.Bilgisayarım kötü olduğundan eski nesil oyunlara yöneliyorum.Eskiden oyunu kürekli oynuyodum.Şimdi orijinal ve kutulu olmasını istiyorum.Bunu nerden alabilirim.Vatan,Teknosa,Gold vb. teknoloji marketleri var.
Şimdiden teşekkürler.
E
9 yıl
Şampiyonların Hikayelerine Uymayan Skinler
Evet arkadaşlar şampiyonlarımızın hikayesiyle ters düşen düşen bazı skinler gözüme çarpıyo.Sizin de bildikleriniz varsa yazın.

Ejder Şövalyesi Mordekaiser :
Gölge Adalar'dan gelmiş bi ölümsüze böyle renki skin yakışmamış.Ayrıca hikayesi ile örtüşen bi taraf bulamadım.(Ejder hakkında hiç bişey yok hikayede) Ayrıca Morde'nin hikayesi çok yüzeysel anlatılmış.Bence o da düzeltilmeli.
(Allahtan Pentakill skini var da hikaye açığını kapatıyo )
E
9 yıl
Pentakill Grubu Hk.
Evet beyler bu grubu bilen vardır.Bilmeyen varsahttp://tr.pentakillmusic.com/tr/ adresinden bakabilirler.Oyunda Pentakill kostümlerinin olduğu şampiyonlardan oluşan (Mordekaiser,Karthus,Yorick,Sona,Olaf) bir metal müzik grubu.Metal dinlemeyi seven biriyim ve bu grubun parçaları hoşuma gitti.Tek albümleri var.(Smite and Ignite) Albümde de 8 adet parça var.Acaba bu grubun yeni bir albümü gelebilir mi ?? Reddit vb. sitelerde gören duyan falan oldumu ? Riot'a ticket attım bunun için fakat sizede bi sorayım dedim.Cevap gelirse paylaşırım.
E
9 yıl
Yılbaşında sevdiğim kıza alınan hediye
Merhaba arkadaşlar öncelikle söyliyim sadece içimi dökmek için yazıyorum paylaşiyim rahatliyim diye.Yani trolleyebilirsiniz :)

Evet beyler sınıfta sevdiğim bi kız var.Kıza açılıcaktım fakat 2 büyük engel vardı.Biri onun ailesinin zengin,benim ailemin ise orta halli olması.Diğeri ise kızın sevgilisinin olmasıydı.Kızın sevgilise de bizim sınıftandı.Sevdiğim arkadaşlarımdandır.İste böyle beyler karışik bi durumdaydım.Sevgilisi olmasa bile kabul etmeme ihtimali yüksekti tipim de kötüydu.Neyse olaya geçiyim.Bunlar iste hediye almıslar birbirlerine yılbaşı için.Sevdiğim kız Koton'dan 60 TL'lik bi sweatshirt almış..Erkek de Pentiden kırmızı bi südyen almıştı.Beyler yalan değil.Normalde sinirlenen bi insan degilim ama o hediyeyi görunce sinirlendim ya :(
Hiç bisey olmamis gibi dalga geciyodum bende
Siz olsanız napardınız?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.