W

Yarbay
21 Ekim 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
534 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
5 yıl
vega 64 mü yoksa rtx 2070 mi?
Arkadaşlar fiyatlar denk güç tüketimleri önemsiz iki kartda overclock edilerek kullanılacak performans olarak hangisi daha önde.
W
5 yıl
Merhaba arkadaşlar çamaşır makineme rezistans arıyorum
Merhaba arkadaşlar Bosch avantixx 8 varioperfect 2012 WAQ20360TR çamaşır makineme uygun rezistans arıyorum arızalı rezistansın resimlerini ekledim uyabileceğini düşündüğünüz parçaların linkini paylaşırsanız sevinirim.
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
W
6 yıl
Philips 349X7FJEW/00 veya samsung C34H890
Selam arkadaşlar son günlerde 3440x1440 100hz bir monitor almaya karar verdim philips 349X7FJEW/00 ve samsung C34H890 modelleri arasında kaldım ikisinide 4.400 TL ye alabiliyorum şuan için philips samsung cf791 ile aynı paneli kullandığı için benim önceliğim durumunda. Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz,tercih sebeplerinizle birlikte yazarsanız çok sevinirim. Ayrıca 4.400 tl civarına Türkiye'den alabileceğim(taksit sebebiyle) bir model varsa tavsiyelerinize de açığım.
W
7 yıl
200$\u0027a özel sıvı soğutma kurulur mu?
Selam arkadaşlar bu güne kadar normalde kule tipi yada aio denen hepsi bir arada işlemci soğutucuları kullandım. Ancak merakımdan dolayı yakında toplayacağım x299 sistemi özel sıvı soğutmalı kurmak istiyorum. Amazon.com'dada yaklaşık 200$ hediye kartım var. Amazon.com üzerinden 200$'a acaba özel sıvı soğutma seti alınabilir mi? Veya parça parça 200$'a set kurulabilir mi? Bu konuda tecrübe sahibi arkadaşlar bilgi verebilir ve ürün önerebilir mi? (280mm lik tek radyatör düşünüyorum ekran kartı sogutmaya dahil değil sadece işlemci için)
W
8 yıl
giga z170x gaming 7 easy tune problemi
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
selam arkadaşlar anakart kurulumu yaptık ancak windwos her açıldığında böle bir mesaj alıyorum ve easy tune yi kullanmaya çalıştığımda böle bir hata alıyorum var mı çözümünü bilen.Bu arada her türlü konuda bilgi sahibi ve elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışan LEON-X'e şimdiden teşekkürler.
W
8 yıl
gigabyte z170x gaming 7 sürücü ve yazılım sorunu
selam arkadaşlar bir arkadaşım gigabyte z170x gaming 7 satın aldı kurulumunu yaptık w10 güncellemelerini aldıktan sonra sürücü ve yazılımlarını yüklemek için güncel olması açısından kendi sitesinden gerekli sürücü ve yazılımları indirdik kurduk ancak app center çöktü ve bir daha açılmadı tekrardan temiz kurulum yapıp w10 güncellemelerini aldıktan sonra kendi yanında gelen cd sinden kurduk bu seferde app center her açılışta güncelleme yapmamızı istedi güncelleme yapmadan kullanmayı denedik bu seferde easy tune fastboot 3d osd sürekli windows çalışmayı durdurdu hatası almaya başladı tam anlamıyla çıkmaza girdik hayatım boyunca bu kadar kötü bir yazılım destegi görmedim kendi sitesinde yayınlanan en güncel driver ve sürücüler ne adam akıllı yüklenebiliyor nede adam akıllı çalışabiliyor.
W
8 yıl
Windows 8.1 oem etkinlestirme sorunu.
Selam arkadaşlar bugün anakart degiştirdim ve windowsu yeniden yükledim internet driverini yukledikten sonra windowsun etkinlestirilmesini bekledim ama etkinlestiremedi windows 444 67 87 yi arayip mesai saati disinda oldugundan aktivasyon botuna ürün kimligini tusluyorum ancak 3.ürün kimligi grubunda takılıp kalıyor kendi telefonumdan başka telefonlardan arayıp denedim ancak sonuç aynı varmı sorunun çözümünü bilen acaba yoksa yarın mesai saatini beklemek zorundamıyım.
W
9 yıl
350d ye atx anakart sıgdırabilirmiyiz ?
Corsair obsidian 350d ye atx anakart sıgdırabilirmiyiz
W
9 yıl
CM haf 912 advence için pencere arıyorum
Selam arkadaşlar başlıktada belirttigim üzere cooler master haf 912 advenced için fan yuvası olmayan düz cam arıyorum özel olarak gerçek camdanda kestirebilirim bu işi yapabilecek arkadaşlar benimle iletişime geçebilirmi veya elinde olan
W
9 yıl
işletim sistemi seçiminde yardım
Öncelikle hepinize selamlar arkadaşlar yaklaşık 3.000 liraya bir sistem topladım.asus m5a97 r2.0/amd fx 8350/msi gtx 980 twin frozer 5/corsair 1886mhz cl10 ddr3 16 gb/cooler master haf 912 gx80 plus 750w pencereli kasa/cooler master hyper 212 evo.Daha ses kartı almadım ki alıcakda param kalmadı malum bu arada ekran kartını yurt dışından B&H dan 1.100 liraya getirdim almayı düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim sorum şu arkadaşlar ben hayatım boyunca windows 8 veya 8.1 kullanmamış bi insanım ve lisanslı en az 300-400 liraya bir işletim sistemi alıcam windows 7 alıcam ama tarihi eser diyorlar windows artık güncelleme vermiyor diyorlar w8 veya 8.1 ide hiç kullanmadım kullanmış deneyim sahibi bi arkadaş varsa beni aydınlatabilirmi çünkü bu işletim sistemine bir kere para vericem ve pişman olmakta istemiyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.