B

Yüzbaşı
22 Eylül 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
B
10 yıl
Fıfa 2015 W10 son build yüklü telefonuma nasıl yüklerim ?
Arkadaşlar fıfa 15 mağazada yok bir yolu var mı yüklemenin ?
B
10 yıl
Cihaz degisimi hakkinda
Merhaba arkadaşlar, telefonum lumia 925 olup garantisi devam etmektedir. Bir takim arizalari sebebiyle servise gönderdim. (Assos teknik servis) Gondereli 20 iş günü olmasina az bir zaman kaldi. Yedek parça bekleniyor yaziyor. Şimdi süre dolunca cihaz değişim hakkimi kullanmak istiyorum. Bunun için gerekli adimlar neler? Yardimlarinizi bekliyorum. Hayirla kalin.
B
10 yıl
TARAYICI İLE İLGİLİ YARDIM LÜTFEN
Arkadaşlar normal internet sitesini açıyorum, son dakika yazıyorum misal. Sonrasında tıkladığımda o site açılacakken admomi diye bir siteye bağlanıyor, sonrasında değişik değişik bir sürü bağlantılara bağlanıyor yani asıl amacıma erişemiyorum. Tarayıcıda böyle sorunla hiç karşılaşmadım. Sorunun çözümü var mı? :(
B
10 yıl
AÖF İŞLETME YARDIM
Merhaba arkadaşlar bir sorum var yardımcı olursanız çok memnun olurum. Bu sene işletme 4. sınıf bitti. Aöfe geçiş yapmıştım 2 yıllık örgün öğretimden sonra. Genel not ortalamam 2nin altında 1.80.
3 ve 4. sınıf güz ve bahar dönemi derslerimden 3 tane ff var. Ben seneye sadece ffleri alsam, cd dd dcleri almasam olur mu? Yani ffleri alıp ortalamayı 2 ve üzeri yapsam koşullu geçer miyim?
B
11 yıl
YARDIM LÜTFEN İNSİDER VB.
Arkadaşlar telefonum denimde. İnsideri kurmadum. İnsiderdan ilk önce Windows 8.1 gdr2 sürümü mü yukleniyor. Önerir misiniz insiderdan güncelleme alıyım mı? Gdr2 sürümünü kuranlar win10 geçmeyenler şarz durumu nasıl ? Bilgilendirirseniz memnun olurum. Teşekkür ederim kardeşlerim.
B
11 yıl
TTNET BAĞLANTI HIZI VE KOPMA
8 mb internet kullanıyordum. Bir gün o telefon geldi. Alo ttnet müşteri hizmetleri olarak size bi kampanyamız var, ayda 5 tl fatura farkıyla 16 mb hıza sahiplendirelim sizi dedi. Cazip geldi 13 mb kadar yararlanabileceğim söylendi. Kabul ettim ve onayı verdim heyecanla. Aman yarabbim bu da ne demek? Hızım yükselmedi. He düzelir he düzelir.... Aradım müşteri hizmetlerini arıza kaydı oluşturdum. Bir daha aradım bir daha aradım ve bir gün arıza sonuçlandığı bilgisini ttneti arayınca farkettim ve şöyle söyledi müşteri danışmanı. Beyefendi ekipler not düşmüşler, hattınız 16 mb çekilince kopmalar mevcut bu yuzden 8mb sabitlemişler. Çok sinirlendim öyle iş mi olur ? 5tl almasını biliyorlar sonra 8 mb sabitliyorlar. Hanımefendi dedim bulunduğum bölgede herkes 16mb hız kullanıyorken ben neden kullanamayacağım? Neyse kapadım telefonu. Şikayetvar.com girdim. Ttneti şikayet ettim. Mail geldi bana ve daha sonra hızımı yükselttiler 13 mbe. Tekrardan kopmalar başladı bir süre sonra. Tekrardan aradım arıza kaydı oluşturdum ayın 26sında. Dün bugün arıza kaydını güncelledim. İnternet hızım şu anda yerlerde. Yarım mbten az hızım şuanda :. Arıza kaydı hala sonuçlanmadı. Ekipler çalışıyormuş, hat değerlerimle ilgili sorunlar varmış. Tüketici haklarına da şikayet ettim internetten. Nedir bu çektiğimiz Ttnetten!!!!
B
11 yıl
Bana sürükleyici bağımlılık yapan oyun önerir misiniz ?
Arkadaşlar 1 hafta oldu ilk pspmi aldım. Pes 2013, God of war, Gta gibi farklı tarz oyunları oynadım. Bana gerçekten kaliteli zevkle oynanan bir oyun önerir misiniz ?
B
11 yıl
champ man
Arkadaşlar Champ Man14 ne zaman gelicek bilgisi olan var mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.