Ş

Teğmen
07 Eylül 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Ş
7 yıl
-
- konu silinebilir.
Ş
7 yıl
CS:GO PLAYS\u0027EDİTLERİM
Merhaba arkadaşlar oyunda oynarken hoşuma giden hareketlerimi video halinde youtube'a atıyorum amacım arkadaşlarıma göstermek başka bir amacım yoktur.

Video geldikçe güncelleyeceğim ilk videom awp ace videosu :'D
Videoyu izlemek için tıklayınız

2. videom bugün ki oyundan
Videoyu izlemek için tıklayınız

Beğenip abone olursanız sevinirim bu bana moral ve devam etme sebebi verecek para kazanmıyorum zaten bu işten ve videoyu durdurup hızlandırmalarım amatörce :'D o sorunu nasıl çözeceğim hiç bilmiyorum ben böyle yaparak uğraşmadan yayınlıyorum videoları neyse iyi seyirler yorumlarını bekliyorum :'D
Ş
7 yıl
Logitech G300S Otomatik Oyun Arama Yardım
Herkese merhaba arkadaşlar, yaklaşık 4-5 gün önce Logitech G300S Gaming Mouse aldım. Fare çok hoşuma gitti fakat internetten driver programını indirdikten sonra otomatik oyun taramasında bütün oyunlarımı taramadığını gördüm özellikle CS:GO'yu taramıyor kendisinin taradığı oyun çok az resimi de yüklüyorum yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Oyunu manuel olarak tanıtmadan nasıl kendiliğinden tarattırırım daha önce bu sorunu yaşayıp çözen varsa yardımcı olursa sevinirim.

< Resime gitmek için tıklayın >
Ş
8 yıl
H1Z1 Gizli Soruyu Unuttum Yardım
Merhaba arkadaşlar, bu gün yeni pc ye taşındım herşey hazır derken h1z1 şifresini unuttum. Şifremi unuttum işlerimlerinden sonra e postaya sıfırlama linki geldi tıkladım gizli sorumu sordu fakat ben oyunu baya önceden almıştım yazdım yazdım tutmadı hiç biri en sonunda error verdi. Ticket atmaktan da pek anlamam dil yabancı olduğu için ve atmaya çalıştığımda gene giriş yapmamı istiyor ama ben zaten giremiyorumm! Her neyse sorunum bu kadar yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Ş
9 yıl
Doğaüstü Kitap Önerisi?
Arkadaşlar doğaüstü kitap önerisi istiyorum. Melekler,şeytanlar,vampirler,kurtadamlar,ejderhalar vb. ölüp dirilmeler, zamanda yolculuklar, büyücüler ve benzeri (doğaüstü varlıklar) şeyler içeren fantastik kitaplar arıyorum tavsiye ederseniz sevinirim.
Ş
9 yıl
Kitap Önerisi İstiyorum PDF Arşivi Yapacağım
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandan beri yapmayı planladığım "e-kitap-pdf-epub" arşivine başlamak istiyorum.Açık konuşmak gerekirse "asosyal" biriyim ve hayatıma yeni şeyler katmak istediğimden bu konuyu açıyorum. Uzun uzun yazıp yazıp siliyorum en iyisi direk konuya gireyim >.< Sizden ricam okuyup sevdiğiniz kitapları yazarıyla yazmanız.

Ayrıntıya girecek olursak; "Şu kitabı okudum, bu kitaba başlayacağım." "Türlere gelecek olursak"(hemen hemen hepsi :) ) ; Macera-Aksiyon,Polisiye,Fantastik,BilimKurgu,Korku-Gerilim,Dedektif,Cinsellik,Aşk,Efsaneler-Destanlar,Dünya Halk Edebiyatı,Çocuk-Genç,KişiselGelişim,Anı-Biyografi,Romanlar-Öykü,Tarih vb. her daldan olabilir. Herkesin görüşlerini merak ediyorum, bu yazıyı okuyan herkes okuduğu kitabı(ları) yazarsa sevinirim cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler!
Ş
9 yıl
SİSTEMİMİ HAZIRLADIM SİTE AÇILMIYOR YARDIM
Merhaba arkadaşlar başka siteden alacaktım ama bir abimin tavsiyesi üzerine buradan alıyorum. Her şeyi ayarladım şimdi site bende gitti ne yapmam lazım.


< Resime gitmek için tıklayın >


www.eksenbilgisayar.com

Site bende açılmıyor

< Resime gitmek için tıklayın >

Hata bu. Bu arada sistem uyumlu değil mi? :) Yardımlarınızı bekliyorum site hakkında.


EDİT: EĞER DÜZELMEZSE SİNERJİDEN ŞÖYLE YAPTIM UYUMLU MU? SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM. (kasa ve 650w lik güç)

< Resime gitmek için tıklayın >
Ş
9 yıl
3800-4000TL SİSTEMİM HAKKINDA SORULAR (SİNERJİ BİLEN BAKARSA SEVİNİRİM)
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1-1 buçuk ay içerisinde her şeyi alacağım aklıma takılan sorular var merakımı giderirseniz sevinirim.

< Resime gitmek için tıklayın >

-Kalan 2 ürün aşağıda stoklara eklenince bana bildirim gelecek.

< Resime gitmek için tıklayın >

İşlemcinin 530 TL küsür bir şey olması lazımdı.

Monitör 370 TL küsürdü galiba.

Her şey dahil 4090 TL küsür bir şey tutmuştu diye hatırlıyorum.

Şimdi arkadaşlar size soruyorum;

-Sistem de bir kusur var mı? Parçalar birbirine uyumlu mu? (faydalı değişik tavsiyeler önerebilirsiniz)

-Sistem Sinerji'den olacak daha önce alışveriş yapanlar güvenilir olup olmadığını anlatırsanız sevinirim?

-Kasayı aldığımda hangi "Windows İşletim Sistemini" kuracaklar, ek ücret isteyecekler mi?

-Nakit olarak gidip elden alma şansım var mı? Kredi kartı mevcut değil, havale yerine oraya gidip alamaz mıyım? (Babam pek güvenmedi açıkçası)

-Bunun haricinde klavye fare kulaklık ve monitör hakkında daha ucuz şeyler önerebilirsiniz ben oyun bilgisayarı istediğim için her şeyin uygun olmasını istedim. Mesela monitörü 1ms diye alıyorum 5ms ve 1ms arasında çok fark var mıdır?

-Oynadığım oyunlar ise CS:GO(Counter Strike Global Offensive) , League of Legends , Payday2 , Hearthstone tarzı şeyler. Her şeyi tamamlandıktan sonra H1Z1,GTA V tarzı oyunlar alacağım. Kendimi CS:GO'da geliştirmek istiyorum sadece.

Aklıma takılan sorular bunlar biraz saçmaladıysam kusuruma bakmayın yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!
Ş
9 yıl
RANGER YARDIM
İlk defa başlayacağım oyuna ilk karakteri açtım bilenlerden build istiyorum sağlam bir ranger olmak için anlayacağım kelimelerden anlatırsanız sevinirim.
Ş
9 yıl
3000 TL Oyun Sistemi Arıyorum
3000 TL Oyun sistemi arıyorum fiyatıyla beraber dizerseniz sevinirim.(Min. 3000 Max. 3200)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.