E

Onbaşı
27 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
18 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
9 yıl
Truecaller hakkında
Beyler bu uygulamayı indirdim ve kullandım ama sonra çeşitli yorumlar okuyunca hesabımı silip uygulamayı kaldırdım.Sizce bu uygulamalar ne kadar güvenli? Kişisel bilgilerin ne kadarını ele geçirebilir?
E
9 yıl
Tercih listesinde değişiklik
Beyler tercih listesi değişmiyor diye biliyordum ama bugün en son tercihime yeni bir üni ekledim ve güncelledim.

Sitede güncel hali gözüküyor ama değerlendirilirken hangisi olur?
E
9 yıl
Denizli-Aydın-Bolu? Yardım
Beyler sıralamam 10.950 tıp tercihi yapmayı düşünüyorum
bu üç şehir arasında kaldım(başka üni de olur).Ne olur fikir verin çok karasızım.
E
9 yıl
Hakan Bayrakçı; \"MHP %18\u0027in altında oy alırsa mesleğimi bırakırım\"
Bayrakçı "MHP’yi yüzde 14 - 15 veriyorlar (programa katılan diğer araştırma şirketi sahipleri). 18’in altında alsın, 17.9 olursa iddiayı kaybetmiş olmam, mesleği bırakırım.” dedi.
AK Parti'nin bu seçimde 276 milletvekilini bile zor göreceğini söyleyen Bayrakçı "276 tek başına iktidar olma sayısıdır. AK Parti'ye oy vermeyecek olan yüzde 60'lık kesim müsterih olsun 276'lık tek başına iktidar olma sayısını bile zor tutturur AK Parti. O kadar net şeyler var ki. 276 tutturma sıkıntısı var AK Parti'nin... " diye konuştu.

Ne dersiniz?
E
9 yıl
Fıkra gibi gözaltı!
Doğu Anadolu Sanayici ve İş Adamları Federasyonu Genel Sekreteri Halim Gökçe gözaltı şoku yaşadı. Erzurum’da bir restorandan ayrılırken İçişleri eski Bakanı Efkan Ala’nın korumalarının aracının önünü kapattığını gören Gökçe, yol istedi. Korumalar yol vermeyince, “Zamanımı çalıyorsunuz” dedi. Efkan Ala’nın korumalarının, ”Sayın Bakana hırsız dedi” diyerek şikayeti üzerine Gökçe gözaltına alındı. ”Devlet büyüğüne hakaret” gerekçesiyle karakolda ve savcılıkta ifade veren Gökçe, “Ben o lafı zaman kaybım nedeniyle söyledim. Bakan Bey üzerine alınmış” dedi.
Gökçe karakolda ifade verdikten sonra ‘’Devlet büyüğüne hakaret’’ suçlamasıyla savcılığa sevkedildi. İfadesinde yaşananları anlattı ve “Ben o lafı zamanımın çalınması nedeniyle söyledim Bakan Bey’e yönelik bir ifadem olmadı, Bakan Bey üzerine alınmış” dedi. Şikayetçi olan polisler ise Gökçe’nin ‘’İki hırsız yüzünden bizi bekletiyorsunuz’ dediğini öne sürdü. Gökçe serbest bırakılırken, hakkında ‘’Devlet büyüklerine hakaret’’ suçlamasıyla soruşturma sürüyor.

Kaynak:Sözcü Gazetesi
E
9 yıl
Samsung kasılma sorunu(!)
beyler uzun süre kötü bir telefona sabrettim paramı biriktirdim.Düşünce s6 Türkiyeye gelince almaktı ama arkadaş samsung alma telefon ilk başlarda iyi 3 ay sonra kasmaya başlıyor yazılımı felan kötü sen z4 ü bekle dedi kafam karıştı.Sizlere sormak istediğim s6 gibi bi telefonda gerçekten kasma olur mu ve bi telefonda su geçirmemezlik olmaması bir eksi midir?
E
9 yıl
Komplo teorisi
kapansın
E
10 yıl
Fenerbahçe\u0027de kasetler çalışıyor...
Süper Kupa felsefesini , "Pozisyonu koru, hücumda sabırlı ol" olarak belirleyen Kartal, rakibi tek tek analiz ettirdi. Her futbolcu için özel analiz kaseti hazırlandı.

Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük yaparken, rakip takımları analiz konusunda en yetkili isim olan İsmail Kartal, G.Saray derbisi öncesi rakip analizine büyük önem veriyor...
Kartal her oyuncu için özel kaset hazırlattı. Kaleciler için rakip duran topları nasıl kullanır, köşe vuruşları nasıl, fauller nasıl kullanılır en ince detayına kadar hazırlandı. Savunma oyuncularına rakip forvetler, forvetler için rakip defans ve orta saha oyuncuları için de orta saha oyuncuları tek tek analiz edildi. İsmail Kartal için de Prandelli kaseti hazırlandı. İtalyan Hoca'nın oyun felsefesi, sahada hangi dizilişi tercih ettiği gibi detaylar hazırlandı.
HÜCUM ET, SABIRLI OL
Kartal, Galatasaray maçı stratejisini de belirledi. Oyuncularından 'oyun kontrolü' konusunda hassas olmalarını istedi. Kartal'ın derbi öncesi takıma direktifleri şöyle:
1-Topun kontrolü mümkün olduğunca bizde olsun. Topla rakibi yorup ilerleyen dakikalarda üstünlük sağlayabiliriz.
2-90 dakika boyunca kimse pozisyonunu kaybetmeyecek. Bu maçta tek kabul etmeyeceğim şey, kontrataktan gol yemek. Herkes pozisyonunu ve adamını korusun, hızlı hücum şansı vermeleyim.
3-Biz hücum ederken sabırlı olun. İki bekin arkasına atacağımız ters toplar, rakibin dengesini bozacaktır. Bunu sık sık yapın.
4-Önde baskıyı yeri geldiğinde yapacağız. Rakibe geriden oyun kurma şansı vermeyeceğiz. Önde baskı yaparken herkesin aynı anda baskıya katılması şart.

sporx
E
10 yıl
dalgalı saçları uzatma hakkında
beyler yaklaşık 2 aydır saç uzatıyorum.Saçım dalgalı olduğu için karmaşık bi şekle bürünüyor bu yüzden her sabah yıkıyorum bunun dışında önerdiğiniz bir bakım ürünü ya da tavsiyeleriniz neler?
yardımınızı bekliyorum teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.