K

Teğmen
22 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
133 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
4 yıl
Asus Cerberus Mech
Merhaba arkadaşlar. Birkaç gün önce HyperX Alloy Red Switch aldım fakat üründe space tuşunda bir sıkıntı var bildiğiniz tel yok altında ve bazı durumlarda çıkıyor. Bu ürünü iade edicem ve amazondan aldığım için ellerinde başka red switch yok blue switch ise 130-140 TL fiyat farkıyla var. Bunun üzerine bu fiyatlara en yakın olarak Asus Cerberus Mech gördüm. Bu ürünü kullanan arkadaş var mıdır? Hyperx'in çelik kasası açıkcası çok hoşuma gitti ama Asus biraz plastik gibi duruyor ondan ötürü bir çekincem var kullanan varsa yorum yapabilir mi lütfen?
K
5 yıl
Ryzen 5 3600 problemi
Merhabalar öncelikle bu sabah CPU voltaj düşürdüm. Ondan sonra auto moda çektim tekrardan sonra ise açılışta ryzen masterda bir şey fark ettim pc açıldıktan sonra turbo modda masaüstündeyken cpu sıcaklığı 73-74’e geliyor kullanım ise %100 oluyor. Neden böyle olduğunu anlamadım bir anda. Core temp ile attığım turbo kapalı 3.6 ghz masaüstünde %100 kullanım 60 derecelerde geziyor. Bu arada işlemciyi alalı 1 ay oldu ilk zamanlar böyle bir sıkıntım yoktu bugün başladı. Soğutucu olarak stock fanını kullanıyorum hiçbir OC işlemi de yapılmadı.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
K
7 yıl
2000 TL\u0027lik masaüstü Tavsiye
2000 TL civarında bir fiyatta masaüstü bi kasa kurmak istiyorum şu an için elimde Lenovo Y510P var onu satıp ondan gelen paranın üzerine eklemek yaparak masaüstü bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum. İçerisinde ekran kartı olarak GTX 1050Tİ düşünüyorum. Bilgisayar toplama konusunda bilgili olan arkadaşlar sistem tavsiyesinde bulunabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
K
7 yıl
Fifa 17 DX Hung
Şu hatanın bi çözümü yok mudur ? Kaç kere formatladım neler neler denedim vs hiçbirinde çözüm bulamadım. Çözümünü bilen birisi var mı acaba ? Aldığımdan beri şu hatadan kurtulup oyunu doğru düzgün oynayamadım.

Cihazım lenovo y510p - Intel® Core™ i7-4700MQ işlemci
8 GB Ram
Nvidia 2x 750m SLI


< Resime gitmek için tıklayın >
K
9 yıl
Beagle yardım
Arkadaşlar bugün itibariyle bir beagle aldık birkaç hafta içinde elimizde olacağını umuyorum. Tabii ki biz tipine aldanıp aldık bir de biraz fazla hareketli olması beni etkiledi her zaman evin içerisinde hareketli minik bir şey olsun istemişimdir. Aranızda beagle sahibi olanlar varsa, beagle bakımı ile ilgili bana yardım edebilir mi acaba ? Çoğu kişi kısırlaştırmayı öneriyor fakat ben pek yanaşmıyorum bu duruma beagle sahibi olan veya köpek sahibi olan arkadaşlar bu konuda ne düşünüyor?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.