X

Çavuş
10 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
X
geçen yıl
Park Sensör (çin işi) E.0 hatası veriyor ?
Piyasa malı park sensörü taktım aracıma ancak geri vitese taktığımda E.0 hatası verip çalışmaya başlıyor. Çalışıyor ancak doğru ölçüm yapmıyor. Bu hata yüzünden midir yoksa aldığım ürün hatalımıdır ?

Not: 60 cm gösteririken birden 1.2 m veya 30cm gibi sürekli değişken rakamlar vermekte.
X
geçen yıl
Araç tavsiyesi ?
Merhaba, günlük 35 km yol yapacak az yakan konforlu bir araç önerisi varmı ? Honda civic tüplü ilk dikkatimi çeken ama yere çok yakın olduğu için şehir içi zor olur diye düşündüm. Bu şekilde kullanım deneyimi olanlar tavsiyede bulunursa memnun kalırım.
X
10 yıl
Samsung tv kulaklık sorunu ?
Samsung 55h6500 tv var. Bu tv de kulaklık takınca tv nin sesini direk kesiyor. Tama bu güzel bi özellik. kullaklığı çıkarmadan tekrar hopörlerden ses vermiyor. Şimdi sorun burda başlıyor. her seferinde kulaklığı tak çıkar yapmak zorundayım. Bunu menuden veya kumandandan bi tuşla geçme şansım yokmu. kulaklığı taktıgım anda tüm ses çıkışı seçme yerleri kullanım dışı kalıyor. seçim yaptırmıyor. Bu konuda yardımcı olurmusunuz ?
X
11 yıl
Sms atılmasını nasıl engellerim ?
Telefonumdan sms atılmasını engellemek istiyorum. Abone oldugum tarifede sms yok. Bu yuzden yanlışlığı da olsa sms atılmasını engellemek istiyorum.
X
11 yıl
Sistem tarihi 2050 oluyor ?
Asus p5w dh deluxe anakart var. Sistem tarihi bir anda 2050 oluyor bi bakmışın 2048, 2040, 2046 gibi saçma sapan tarihlere dönüşüyor. Sistem saatide aynı şekilde. Bios pilini 2 kez değiştim. Sistemi malware ve avast ile taradım virüs de yok. Neden olabilir ?
X
11 yıl
2010 Caddy için lastik tercihi ?
Üzerinde bridgestone b250 takılı. Diş veya yırtılmadan dolayı değil tamamen yıldan dolayı değiştirmek istiyorum. Yol tutuşu konusunda 110 dan sonra rüzgar yuzunden aracı yolda tutmak insanı baya yoruyor. Farklı bir lastik tercih edersem bu konuda değişme olur mu. Aracımız 95t kullandığı için lastik çeşidi çok az sadece her markada 1 çeşit var. Sizce hangi mar tercih etmeliyim. Yük sadece köye giderken oluyor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.