N

Teğmen
11 Haziran 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
11 yıl
DELL INSPIRON P28F-5521
Arkadaşlar yeni laptop alacağım. DELL INSPIRON P28F-5521 bu bilgisayar bir mağzada 1950 tl fiyatı var.

Kullanalar var mı ?. Tavsiye edermisiniz ? Görmeğe gittiğinde işlemcinin ortada olduğunu fark ettim bir sıkıntı cıkarı mı ?.

Isınma sorunu var mıdır?
N
11 yıl
Yeni bir bilgisayar için önerileriniz.
Arkadaşlar hepinize merhaba.

2.5 senedir Sony Vaio VPCEB4Z1E kullanmaktayım. Yaptığım işler gereği bilgisayar işimi uzun süredir görüyor ama artık yaşlanmaya başladı.
Özellikle oyun oynarken makina sanki içeride uçak motoru varmış gibi ses çıkartmakta ve üzerine koyduğum masa ise ısıdan dolayı aşırı derecede ısınmaktadır. Şu anda bile klavyede hissedilir bir sıcaklık vardır.

Arkadaşlar oyunlarda fazla ses ve ısı çıkarmayacak 1600 1850 türk lirası arasında notebook arıyorum.
İşin açıkcası iyi performans ve en özellikle cok ısımayan bir laptop arıyorum.

Yardımcı olabilir misiniz?
N
11 yıl
VPCEB4Z1E HATA 320
Arkadaşlar hepinize iyi pazarlar. Sony vaio VPCEB4Z1 sahibiyim. Recovry yapmaya çalışırken %53 de hata 320 vermektedir. Elimde kurtama cdlerim var ama kaybettim. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Acaba Gitsem win 7 indirsem kursam olabilirmi orjinal keyi ile?.
sorun çözülürmü ?

İnternetten aratırıyorum ama bulamıyorum kurtarma diskini. Sony kendi sitesinde bile yok. Bana yardımcı olur musunuz. ?

İlla da teknik serverise mi ? gidecem.
N
13 yıl
SONY VPCEB4Z1E/BQ I5-480/
Sevgili forum arkadaşlarım. Bu notebook almayı düşünüyorum. İnternet de aradım ama iyi bir inceleme bulamadım. Sizce nasıldır. Ben bu pc oyunda çok grafik tasarımla ilgilenmeyi düşünüyorum. Sonuçta biraz para para veriyoruz. ne dersiniz sizce alayım mı ? Eksikleri ve artılarını söylerseniz çok teşekkür ederim. Birde son olarak buna alternatif ne alabilirim ?
N
14 yıl
Sistem Tavsiyesi
Merhaba

Arkadaşlar windows 7 ile rahat çalışabilecek bir sistem yapmak istiyorum. Öyle abartı fiyatlarda olmasını istemiyorum. Kısacası grafik tasarım yapabileceğim arada sırada oyun oynayabileceğim, ekonomik fiyatlı sistem tavsiyeniz ne olur.


Not: grafik tasarım yaparken sıkıntı çıkarmaması şart. Kullandığım programlar After Effects Photoshop gibi programlar rahat çalışacak.
N
14 yıl
MICROSOFT KABLOSUZ MEDIA CENTER SET
Merhaba

Başlıktan da anlıyacağınız üzere bu klavye yi yeni aldın. İşletim sistemi windows xp sp3. Klavyedeki bazı tuşlar çalışmıyor. Güncelleme yaptım ama yine çözemedim. Benim gibi sorunu olupta çözen arkadaşlardan yardım istiyorum.
N
14 yıl
bilgisayarı ilk açtığımda hardiski geç görüyor
Sevgili forum arkadaşlarım

Yıllardır forumu takip ederim. Etliye sütlüye pek karışmam seyenizde baya bir şey öğredim teşşekkür ederim.

Arkadaşlar benim donanımla ilgili 2 tane sorunum var. Bunlardan birisi bilgisayarı ilk açtığımda hardiski geç görüyor. yaklaşık 45 sn yada 120 sn arasında geliyor harddiskten dıııı zıııı diye ses geliyor monutor ekranı yeşil oluyor ve çalışıyor bunu nasıl çözerim.

ikinci sorunum ise ister nette sorf yada oyun yada photoshop çalışırken v.s v.s belli bir zaman sonra bu tamamen dengesiz harddiskten bir ses geliyor aynı cıtırt diye makina kitleniyor mavi ekran bile vermiyor. Sonra reset attığımda ilk başta hd görmüyor sonra sata kabloların bir oraya bir diğirine takıyorum bu işlem 10 - 15 dk sürüyor yada elektırkiği kesiyorum düzeliyor. Aradan bir zaman geçiyor sonra yine yapıyor. Bunun için hdd bile değiştirdim belli bir zaman sonra aynısını tekrar yaptı.

Anakart Asus K8N
Hdd Samsung HD502HI
N
17 yıl
Adsl Uplood Sorunu
Arkadaşlar son 1 haftadır adsl ile uğraşiyorun ve 444 0 375 deki kişilerlerle nerdeyse kanki olacam. Ama hala daha sorunumu cözemediler. Sorunum şu ben bir siteye girdiğimde yada downlanda başladiğinda modem resetliyor kendini. 3 modem 3 kere format ve kendi imkanlarim dahilinde kablo tesisatini yeniledim. Virus vardir yada solucan vardir diyecem ama cogu programı kullandim bulamadim. TT net afyondaki adamlarin sayesinde bir ip ucu yakaladik gibi. Ben siteye gidiğimde uplood'um 1.5mbit başliyor ve downlaod ettikce yada site actikca 8mbit daha fazla daha fazla gidiyor. Hatta adamlar portlari bile değiştirdi. Nasıl bu sorunu cözebilirim Rica ediyorum yardimci olun.
N
18 yıl
Sizce Nasıl
SAPPHIRE 256MB ATI Radeon X1600 PRO ADVANTAGE (AGP 8X) AVIVO Ekran Kartı Sizce bu ekran kartı nasıl ? Artıları ve Eksileri nler.
N
18 yıl
Ekran Kartı Sorunu
Herkese iyi ramazanlar diyorum. Arkadaşlar benim ati radeon 9800 proo ekran kartım var. Yaz boyunca fazla ısınmadan makineyi kitletiyordu. En sonunda ekran kartı fanını yağladım su anda kitlenme gibi bir problem kalmadı. Yanlız yeni bir problem cikti. oyun oynarken monitörde karıncalanmalar oluyor. Yazıların bazılar cıkmıyor işin ilginc kısmı sadece oyun oynerken oluyor bu sorunu nasıl cözelbilirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.