M

Teğmen
25 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
8 yıl
Almanyadan Telefon Getirtmek Ve Kayıt İşlemi ?
Öncelikle iyi akşamlar, son zamanlarda samsung galaxy s7 edge telefonuna aşırı ilgi duyuyorum ancak malum ülkemizde fiyatı çok yüksek şuan ortalama 3200tl civarı. Ben de yurtdışında acaba alabilirmiyim diye araştırmaya başladım. Yurtdışına çıkma planım yok ancak Almanya'dan Türkiye ye gelecek tanıdığım var bende ona getirtmek istiyorum. Şimdi sorularıma başlıyorum.

1-Arkadaşım telefonu kutulu biçimde ülkeye sokabilir mi ? Sokması için gerekli şartlar nelerdir ? (iki yıl içinde hiç telefon getirmemiş)

2- İkinci soru, arkadaşım telefonu ülkeye sokarsa ben o telefonu onun pasaportuna değil kendi pasaportuma kayıt ettirmek istiyorum bunun için ise kayıt yapılacak pasaportun 60 ya da 120 gün içinde yurtdışından Türkiye'ye giriş yapması gerekiyormuş dolayısı ile ben arkadaşımın pasaportuna kayıt ettirmek istemiyorum çünkü telefonu ben kullanıcam o yüzden şöyle bir fikrim var bu olabilir mi ? Arkadaşım telefonu bana ilettikten sonra yani telefonu elime aldıktan sonra telefonu türkiyede bırakıp yunanistan'a gitsem sonra dönsem (artık pasaportumda yurt dışından türkiyeye geldiğime dair kaşem var). 60 gün içinde Türkiye'ye giriş yaptığım için kendi pasaportuma almanya'dan gelen telefonu kayıt yaptırabilir miyim ? (Ege böldesinde olduğumdan ve pasaport ve vizem olduğu için yunanistana geçmek kolay benim için.)

Sorularımı olumlu olumsuz cevaplarsanız çok sevinirim..

Eğer anlatamadığım yer var ise lütfen sorun biraz karmaşık durum ama umarım anlatabilmişimdir. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
M
8 yıl
Gopro Hero4 İçin Yan Sanayi Pil Önerisi
İyi günler forum sakinleri, bildiğiniz üzere gopro hero4 aksiyon kamerasının kullanıma göre yaklaşık 2 ila 3.30 saat bir dayanma ömrü var ve uzun süreli çekimlerde pil bitiveriyor bunun için yedek pil gerekiyor ancak orjinal gopro bataryası 100tl civarında, ben çokta kalitesiz olmayacak biçimde orta düzey bir yan sanayi pil arıyorum eğer kullanan memnun kalan var ise önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
M
8 yıl
Win 10 Yüklü Lenovo Dizüstü Şarj Olmuyor Hep %1
İyi günler arkadaşlar, şöyle bir sorunum var Lenovo Z510 model olan dizüstü bilgisayarımı 3 gün önce win 10'a yükselttim ve bugün bilgisayarımı kullanmak için açtım prize takılı değildi, neyse bir iki saat kullandım şarjı azalınca prize taktım, doluyor gözükmesine rağmen saatlerce %1 de kaldı sonra işim bitti prizden çektim pc kapandı yani bir gram şarj etmemiş ve sorun hala devam ediyor ben win 10 dan kaynaklandığını düşünüyorum, pc prize takılı olmadan hiç bir şekilde açılmıyor, taktığımda ise açılıyor ama gram şarj etmiyor sorun nedir win 10 dan kaynaklı gibi geliyor ama emin değilim lütfen yardım :(
M
9 yıl
Gopro Hero 4 Alıcam Yardım Lazım !!
Başlıkta da belirttiğim gibi hero 4 silver almayı düşünüyorum ancak türkiye de yurtdışına göre gözle görülür bir fiyat farkı olduğundan almanyadan gelecek bir akrabama getirtmeyi düşünüyorum size şöyle anlatayım;

Almanya gopro fiyatı ortalama kura göre yaklaşık 1100, 1200 tl arası. 20 parça go pro aparatı ise 120tl yani toplam : 1320tl civarına geliyor. ancak garanti süresi bir yıl ve türkiyede geçerli değil sorun durumunda almanyaya göndermem gerekecek.

Türkiye fiyatı ise yaklaşık 1300 - 1400 tl arası ama aparat fiyatları çok pahalı örnek olarak sadece kafa aparatı bile 50tl ancak avantajı ise 2 yıl yurtiçi garantisi veriyor goproya

yani kafama takılan şey garanti için 200 - 300 tl değermi, birde türkiyeden aparat almak ne derece mantıklı, bir sorun olduğunda garanti kapsamı dışı deyip kovarlarsa o farkı verdiğime acırım nolur bir yol gösterin çok kararsızım.
M
9 yıl
SATILIK Apnea Zıpkın, Apnea Dalış Elbisesi, Seacsub Palet SATILIK
ACİL FİYATI DÜŞÜRÜYORUM,İHTİYAÇLARIMDAN DOLAYI SATMAK DURUMUNDAYIM !!!
ÜRÜNLERİMİN SIFIRDAN FARKI YOKTUR SATIN ALAN KİŞİ BİR TANE DELİK BULURSA AYNI GÜN GÖNDEREBİLİR.ARZU EDENLER İNTERNETTEN SIFIR FİYATLARINA BAKSINLAR.

4 veya 5 kere giydim takımı daha sonra tatlı suyla yakayıp kaldırdım ve kullanma imkanım olmadı,aynı zamanda dağcılıkla ilgilendiğim için ve ikisine
de maddi gücüm yetmediği için satmak durumundayım. Elbise de ve tüm ekipmanda hiç bir sıkıntı delik patlak çatlak yoktur.Almayı ciddi anlamda düşünenler pm'den istediği soruyu sorup, istediği ürün hakkında bilgi alabilir.Ayrıca alan kişinin isteğine göre zıpkının lastiğini değiştirmesinde yarar olabilir diye düşünüyorum..Elbise ve palet fiyatına neredeyse komple temiz bir sete sahip oluyorsunuz.(zıpkının çantası mevcuttur onunla gönderim yapacağım)

ÖNEMLİİ !!
TOPLU BİR ŞEKİLDE ALMAK İSTEYENLER İÇİN FİYAT PAZARLIKSIZ 400TL DİR, CİDDİ ALICILAR PM YOLUYLA ULAŞABİLİR.

1- 5 mm Apnea Legend Dalış Elbisesi XXL, Apnea 3mm Kamuflaj Çorap, Apnea Kevlar Takviyeli Eldiven 220 TL

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >


2-Seac Sub Shout Derin Dalış Paleti 160TL

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

3- Apnea Powerpoint Zıpkın 75lik 120TL

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
ÖNEMLİİ !!
TOPLU BİR ŞEKİLDE ALMAK İSTEYENLER İÇİN FİYAT PAZARLIKSIZ 400TL DİR, CİDDİ ALICILAR PM YOLUYLA ULAŞABİLİR.
M
9 yıl
YouTube Kanalımdaki Bazı Yorumlara Cevap Atamıyorum ACİL YARDIMM :(
YouTube kanalımda gelen yorumların bazılarına cevap yazamıyorum.Bazı yorumların altında reply(cevapla) seçeneği çıkmıyor nedenn ???
M
9 yıl
NOLUR YARDIM KAFAM KARIŞIK AMD X6 SERİSİMİ INTELMİ LÜTFEN ??
Öncelikle bütün forum sakinlerine iyi günler, ben şu günlerde 2011 de topladığım sistemimin yetersizliğiyle boğuşmaya başladım daha yeni ekran kartımı değiştirdim Gtx750ti ye geçtim + 4GB ram ekledim şuan bilgisayarımın tek sıkıntısı işlemcim (AMD II X4 Phenom Black Edition 955) . Önce intele (i5 4460) mi geçsem dedim ama sonra Ddr4 ile ilgili bir takım şeyler duydum bekle dendi, onuda geçtim şimdilik değiştirme 1.5-2 sene sonra değiştirirsin hem intelin yeni modelleri çıkar dediler, bende bu sene intele geçmekten sanırım vazgeçtim, onun yerine benim gibi sıkıntısı olan birine gelen bazı yorumlara göz attım öneriler şu yöndeydi "Amd sistem ile idare et şimdilik mesela x4 ünü bir x6 modeliyle değiştir maksmum 100tl zarar edersin bu zarar 1.5 sene civarı idare eder sonra yeni intelin işlemci modelleri çıkar o zaman değiştirebilirsin" napacağım konusunda bayağı kararsızım sizce intele geçmelimiyim yoksa amd ile biraz daha idare etmelimiyim. Bu arada inteli neredeyse alıyordum (z97 pc mate ve i5 4460) bunun için konu açmıştım gelen öneriler parantez içinde yazdıklarımdı ama sonra okuduklarım yüzünden amd ile idaremi etmeliyim sorusu düştü kafama.

ÖNEMLİ NOT : Bu arada neden işlemci değiştirmek istiyorum onun açıklamasını, açtığım bir konuda bulabilirsiniz. İki tane konu açarak biraz konu kalabalığı yapmış olabilirim ama iki konuyu tek konuda birleştiremezdim malesef eğer forum kurallarına aykırı bir hareketim olduysa yorum olarak bildirebilirsiniz.

İşlemcimi neden değiştirmek istiyorum ve sistemim ile bilgiler bu konuda mevcut =
http://forum.donanimhaber.com/m_100484517/f_//tm.htm#100495660
M
9 yıl
CANON 550D VİDEO ÇEKMEDE SORUN YARDIM LÜTFEN :(
İki yıldır canon eos 550D sahibiyim makine amerikadan geldi ancak makineyi aldığımdan beri şöyle bir sorun var video kaydederken bazen ilk 10 saniyede bazen 5 dakika sonra bazen 20 dakika sonra bazense 30 dakika sonra "video kaydı otomatik olarak durdurdu" hatası alıyorum bunun sebebini çok araştırdım kullandığınız hafıza kartının class 10 olması gerek gibi yazılar okudum ki zaten benimkide class 10 , Transcend marka 16GB class 10 hafıza kartım var bu kartıda amerikadan amazondan sipariş etmiştim. sorunun karttan olduğunu söylüyorlar başka kartlarla da deneme şansım olmadı malesef ama şimdi gidip belki kart bozuk diye yeni kart almak istemiyorum eğer benim gibi bu sorunu yaşayan sonrada çözmüş birileri varsa belki yardımcı olabilir bu sorun gerçekten çok sinir bozucu çünkü
M
9 yıl
ACİL BU Sisteme ANAKART ve İŞLEMCİ Tavsiyesi LÜTFEN ??
Öncelikle bütün forum sakinlerine iyi günler, ben sistemimi 2011 yılında topladım o zamandan beri ekran kartım ve güç kaynağım değişti ve yakın zamanda psu yandı onu değiştirdim son olarak şuanki sistemim aşağıdadır ama artık anakartve işlemci yetersizliği çekiyorum intele geçmeyi düşünüyorum sistemim aşağıda, sizlerden tavsiyeler istiyorum :):)

Konu açmamın sebebi ise hazıra konmak değildir kesinlikle, forumda çok uzun zamandır dolaşıyorum ama güncel sistem önerileri bence az geldiği için güncel bir konu açmak istedim umarım doğru yapmışımdır :)


Fiyat aralığı maksimum 800tl olabilir ama maksimum :)

SİSTEM:

ANAKART: GIGABYTE GA-870A-UD3 AM3 AMD DDR3 200MHz

İŞLEMCİ: AMD Phenom II X4 955 3.2GHz AM3 8Mb Cache

EKRAN KARTI: MSI NVIDIA GeForce GTX 750Tİ 2GB 128it GDDR5

RAM: 8GB Ram DDR3 1333MHz

HDD: WD 640GB Caviar Black SATA 3.0 7200RPM 64Mb

PSU: Cooler Master 500W

ÖNEMLİ NOT : Bilgisayar oyunu oynamayı seviyorum o yüzden böyle bir pc toplamıştım zamanında ama artık oyundan daha da önemli olarak okuduğum bölüm gereğince AUTOCAD, 3Ds Max gibi programlar ile çalışmalarım olduğundan işlemcim ve anakartım yetersiz kalıyor bu yüzden bütçede fazla kaçmadan öneriler istiyorum sizlerden.
M
10 yıl
Acil Ekran Kartı ÖNERİSİ LÜTFEN
Öncelikle bütün forum sakinlerine merhaba ben yeni bir ekran kartı almak istiyorum, bu yılın başında ekran kartım bozuldu üniversite sınavına hazırlandığım için yenileme fırsatım olmadı daha doğrusu kendim istemedim, artık yaz geldi yeni bir tane ekran kartı almam lazım ancak bilgisayarımın diğer parçaları da artık eskimeye başladı, bilgisayarımı 2011 kışında kendim toplamıştım artık yavaş yavaş teker teker parça değiştirmeye başlamayı düşünüyorum ama şimdiki önceliğim ekran kartı. Bu arada fiyat aralığı olarak 350yi geçmemesine özen gösterirseniz sevinirim aşağıda bilgisayarımın özellikleri mevcut mesaj atan herkese şimdiden teşekkür ederim..

Anakart : GIBABYTE GA-870A-UD3 AM3 AMD DDR3 2000MHz (O.C)

İşlemci : AMD PHENOM II X4 955 BLACK EDİTİON AM3 3.2GHz 8MB CACHE

HDD: Western Digital 3,5" 640GB Caviar Black SATA 3.0 7200RPM 64MB CACHE Harddisk

Bozulan Ekran Kartım : XFX HD6850 Black Edition O.C GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon Dx11

RAM : GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1333MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram

PSU : Thermaltake TR2 RX POWER 550W Güç Kaynağı


NOT: Bozulan ekran kartımı 240tl ye almıştım 2011 de, şuanki fiyatı ise ortalama 350tl dolar ve euro nun artmasından dolayı fiyatlar tavan yapmış xçok sinir bozucu :(
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.