D

Onbaşı
24 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
9 yıl
diamond kiriyorum demir le düşmüyor pe alpha 10.5
Sa arkadaşlar diamond yani elmas buldum demdemir kazma ile kırdım düşmedi aynı şekilde demir vve o lav ile su arasında bulunana oksidyan miydi neydi onuda buldum kiriyorum düşmüyor tek düşen sey demir odun toprak ? Ne sebeple olabilir Minecraft pocket edition 10.5 alpha
D
9 yıl
eretna da oynayan varmı KNK aranır
Sa arkadaşlar eretna da yeni çar aldım 67 lvl skiler m7 m6 m4 itemler pek iyi değil .. oynayan varsa beraber takılırız filan ihtiyaçlarını karışlarım o benmkni karşılar filan knk aranır yani anlıyacagınız :D face : www.facebook.com/rojekabenav buyrun .. iletişime geçin .. keyifli oyunlar
D
9 yıl
MSN me erişemiyorum Yardım Lütfen . Yardım ederseniz Tşk
Arkadaşlar nereye aqçacagımı bilemedimde özür dilerim ... msn ye giryorum parolamı unuttumdan giryorum sms gönderyom son 4 hanesini girip sms gönder diyom sms gelmiyor .. ne yapmam gerek sms gönder desemde gelmiyor . yardım ...
D
10 yıl
Akvaryumum Hakkında Yardım SS li ++
arkadaşlar hepinize merhabalar öncelikle .. size birkaç şey danışacaktım

akvaryumum bu hangi balıkları besliyebilirim litre olarak kaç litre bilmiyorum gerçekten ama ölçüleri fotorafa yazdım yardımcı olursanız sevinirim

Şuanki Beslediğim Balıklar : 7 Sarı Prenses 1 adet Demasoni ( Balık Sayısına veya türüne ne gibi değişiklik yapabilirim . ? ) resimde görünen japon sadece 1 günlüğüne yarın gidiyor .. teşekkürler
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
D
10 yıl
Akvaryum Motoru Hakkında Yardım ? help me +
Arkadaşlarla hepinize merhabalar . Size birkaç sorum olacaktı ;

1-hava motorum akvaryuma ilk takıldığında 10 cm ilerisine kadar hava kabarcıkları çıkartıyordu şmdi 3 cm ilerisine ancca bide çok cansız üflüyor neden ?

2-motoru ayarlaıp gidiyorum eve bi gelyorum motor hava üflemiyor sebebi ise az bişe dibe doğru kaymış olması ama herşey normal sadece yer değiştiginde bu sorun ortaya çıkıyor ..
Help me lütfen bunlara bi çözüm veya bi önerisi olan varsa söylesin denediklerimi yazıyorum .
akvaryumun her köşesine yerleştirdim hava motorunu bi değişim olmadı performans sürekli aynı ,hava motorunu yıkadım baştan sona en başlarda iyiydi ama bu sorun gelmeye başlayınca yıkadım saten yıkamadan öncede bu sorun baş göstermişti o yüzden yıkadıgımda bi parça filan düşmesiyle oldugunu sanmıyorum .. yardım ve önerilerinizi bekliyorum saygılar
D
10 yıl
Demasoni Balıkları Hakkında Yardım ?? + Help me
öncelikle merhabalar arkadaşlar sizlere bir konu danışacaktım

Demasoni Balığı aldım 2 adet bugün 3-4 cm boyunda 7 adet sp var 3 adet sazan var .. herneyse sazan ve spler 2 aydır bende yani boylrı 5 cm filan dema larda yaklaşık 3-4 cm sayılır ama demaları bugün aldım aldım ilk biraz beklettim poşetle akvaryumda daha sonra saldım ve salınca ilgnç bi şekilde dema nın biri bir tarafda biri bir tarafda cama yapışık akıntıya karşı duryolar .. sebebi nedir ilk gün stresimi hastalıkmı yoksa ? kaybetmek istemiyorum tüm paramı malzemelere verdim saten ..

100 litre akvaryum :::

taban ince kum
arka fon var
aydınlatma var
hava motoru var
15 güne bir %30 su değişimi dip çekim yok -
kayalık sıkıntısı az yanı kayalık var - saklanıcagı yer var

güneş görmüyor - herhangi bir parazit veya hastalık hiçbir balıgımda yok saten yeni geldiler akvaryuma
aşırı gürültü yok benim odamda akaryum yani sessiz izlemek için birtek ben yanlarındayım ... sorun nedir ?? acil yardım
D
10 yıl
Sarı Prenseslere Solucan ? ? Yardım
HHEELLPP MEE Arkadaşlar benim 7 tane sp 3 adet sazan ve 1 japonum var onlara canlı yem olarak toprak solucanı vermek istiyorum .. uzunlukla 6-9 cm arası ince solucanı 3 adet solucanı 1 bardak suyun içerisin bıraktım 1 saat oldu direk versem ne olur yada kaynatsam versem yada bölsem iyice durulasam versem ? beklyemem 3-4 gün eee ne yapsam abiler amcalar lütfen yardım help ?
D
10 yıl
Sazan Balığı Hakkında Yardım
Ardakaşlar Öncelikle Merhaba .. Ben Bir akvaryumda 7 adet sarı prenses( 2 aylıklar henüz büyüyünce onlar için başka akvaryum alıcam ) 3 adet sazan ve 2 adet japon balığım var. ..

lafı uzatmıcam .. sazan balıklarım birbirlerinin kafalarını alt yüzgeçelrinin oraya koyup ocal oval dönyolar birbirlerinin etrafında çok hızlı sonra birisi ayıptır sölemesi :D kıçının oraya koyuyor kafasını akaryumu turluyolar sonra tekrar birbirlerinin etrafında dönmeye başlıyolar saat yönnde acaba çiftleşyolarmı ? ayırmam gerekirmi ha bu arada kaç aylık oldugunu bilmem ama 8 cm boyundalar ortalama ... yavru alınabilirmi nasıl belli olur ne yapmam gerek bunlara bi cvp verirseniz minnettar kalırım ..
D
10 yıl
Japon Ve Sarı Prenses yardım ??
Arkadaşlar benim akvaryumum fazla büyük değil ama çokda küçük değil,,

orta bir akvaryum ve içine 7 adet cikled türü sarı prenses attım sorun yok 3-4 cm ler yemlemesi filan dogru düzgün
motoru var malum yaz ayındayız ısıtıcı kullanmıyorum ancak babam dün bana japon getiricem dedi ..
japonlar gelişmiş dedi yani genç benmkiler yavru ve 7 adet japon ise 3 adet büyümüş gelicek sizce bir arada beslenirmi ?


HHHEEELLPP MMEE
D
10 yıl
METİN2 YE SIFIRDAN BaŞLIYACAĞIM TAVSİYELER
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 0 dan metin2 ye başlıyacağım . Hangi sw hangi karakter hangi bayrak konsnda bayağı bi sıkıntıdayım bana bayrak bol userli sw ve karakter önerirmisiniz ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.