F

Yarbay
22 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
281 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
F
4 yıl
Watch Gt2 Pro vs Galaxy Watch 3 vs Galaxy Watch Active 2
15 gündür bu denklemi çözemedim. İnceleme videolarını izliyorum özelliklerine bakıyorum ama bir türlü hiç biri yüzde yüz içime sinmiyor.

Active 2 nin tasarımı güzel özellik olarak ne ararsan var ama çıkalı 1 yıl gibi uzun bir zaman oldu yeni model gelir mi yakında bilemiyorum ayrıca şarjı çok az gidiyor. Ve sensörlerinin iyi olmadığını yaptığı ölçümlerin isabetli olmadığını okumuştum.

Galaxy Watch 3 ün tasarımını beğenmiyorum ama Samsungun çıkarttığı en yüksek donanımlı en son model akıllı saat ve fiziksel bezel de çok kullanışlı diyor herkes. Keza bu modelin de şarjı çok az gidiyor.

Gel gelelim Watch Gt2 Pro ya, mükemmel bir tasarımı var gerçekten bayıldım çok premium duruyor şarjı çok uzun süre gidiyor ancak akıllı bileklikten hallice hiç bir özelliği yok neredeyse menü geçişleri çok ağır.

Gerçekten uzun süre severek kullanacağım bi akıllı saat istiyorum. Malum akıllı saat fiyatları uçuk bulunduğum yerde Gt2 pro 2200 TL ye geliyor Active 2 ve Watch 3 ise 2600 TL ye. Böyle yüksek miktarlar ödeyecekken en doğru seçimi yapmak istiyorum. Siz kullanıcıların önerisi nedir? Teşekkürler.
F
4 yıl
Topladığım sistem hakkında görüş ve öneri bekliyorum
Açıkçası bilgisayar toplama işinden çok anlamıyorum lakin internet üzerinden yaptığım araştırmalar ile şöyle bi sistem kurdum. Monitör dahil 6 bin TL nin üzerine çıkmak istemiyorum. Kurduğum sistemle ilgili varsa yanlışlarımı veya sizin herhangi bi başka sistem tavsiyeniz varsa söylemenizi bekliyorum. Sistem oyun için kullanılacak. Teşekkür ederim. < Resime gitmek için tıklayın >
F
4 yıl
oyunlarda fare imlecinin koselerde belirmesi
Merhaba, son zamanlarda oyun oynarken fareyi sol uste veya sag alta kaydirdigimda bilgisayarin koselerinde masaustu imleci cikiyor ve tikladigimda o sirada oynadigim oyunu algilamiyor. Eger fps bir oyun oynuyorsam silahin ates etmesini engelliyorancak bu butun oyunlarda gerceklesiyor. Oyunlari tam ekranda ya da pencereli tam ekranda oynamam fark etmiyor. Simdiye kadar

-Xbox game bar'i kapattim
-Discordu sildim
-Fareyi kaydirinca arkasindan baska imlecler cikmasina neden olan ayari kapattim

Hicbiri ise yaramadi. Yardimci olursaniz sevinirim.
F
6 yıl
3200 TL (monitör hariç)
3200 lira bütçe ile monitör hariç oyun için sistem tavsiyelerinize ihtiyacım var. Pubg, Cs Go en çok olmak üzere genellikle FPS oyunlarında kullanılacak. Bu bütçeye göre bu oyunlarda en iyi performansı verecek ve ilerde upgrade yapılabilecek bir sistem olmasını istiyorum. Sistem itopya, sinerji veya başka bir siteden olabilir. Tek isteğim bütün parçaların tek bi siteden toplanmış olması çünkü ayrı ayrı sitelerden gelirse ben parçaları takamam öyle bi bilgim yok. Teşekkürler şimdiden.
F
7 yıl
Otostopla yapacağım 10 günlük ege turu için yol arkadaşı arıyorum.
20 yaşındayım Eskişehirde yaşıyorum önümüzdeki hafta Çeşmeden başlayarak Kuşadası Didim Bodrum Fethiye şeklinde devam edecek ufak bi ege turu yapmak istiyorum ve yanıma bi yol arkadaşı arıyorum. Rotayı tarihi ve buluşacağımız yeri ortak bi kararla ayarlayabiliriz benim için sorun yok.
F
8 yıl
Support rünleri hakkında
Çok fazla support oynayan biri değilim ama arada bir denk geliyor oynuyorum. Ama çok sık oynamadığım için sadece bi sayfa ayırabilicem support rünleri için hemen hemen çoğu supporta gidecek belli bi rün dizilimi var mı ?
F
8 yıl
6.15 yaması kaç mb
Yüklerken dikkat eden oldu mu internette aradım bulamadım eğer çok büyük değilse telefondan yukliycem
F
8 yıl
Yeni Kod Adı Kostümleri
Lol resmi sayfasından bi gif paylaşıldı linki buraya bırakıyorum :
https://www.facebook.com/leagueoflegends/posts/10157381547180556

Kod Adı Ekko, Ashe ve Katarina olacak yeni kostümler gife bakılırsa
F
8 yıl
Eu West Silver 5 hesap satılık
İçinde 30 kadar hero ve Şanlı Morgana var ad ve ap rünleri mevcut elosu çok iyi 28 civarı puan geliyor ilgilenenler pm
F
8 yıl
Bu ne şaka falan mı ?
Ben böyle bişey görmedim bu adamlar nasıl benim takımıma gelebiliyor anlamıyorum < Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.