A

Çavuş
23 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
60 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
akinbakbay yeniden paylaştı. Bu konu başka bir üye tarafından açılmıştır, profilini görüntülediğiniz üye konuyu kendi profilinde yeniden paylaşmıştır.
4 yıl
T
4 yıl
Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)
< Resime gitmek için tıklayın >

Galaxy S20 Fan Edition 4G Snapdragon 865'li modeli Samsung Shop ve Vatan Bilgisayar'da satışta!

https://shop.samsung.com/tr/galaxy-s20-fe-sm-g780g-5/
https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-s20-fe-128-gb-lacivert-telefon.html


CİHAZLARIMIZDAN ÜST SEVİYEDE VERİM ALABİLMEK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER ve BAZI TAVSİYELER

1. ADB komutları ile cihazımızdaki gereksiz/kullanışsız sistem uygulamalarını silmek

* Bu işlem için öncelikle cihazımızın Ayarlar - Telefon hakkında - Yazılım bilgileri - Sürüm numarası kısmına 7 kez tıklayıp geliştirici seçeneklerini aktif ediyoruz.

* Sonrasında açtığımız geliştirici seçeneklerine girip USB hata ayıklama kısmını aktif ediyoruz ve cihazla şimdilik işimiz bitiyor.

* Şimdi bilgisayarımıza ADB sürücülerini kurmamız gerekiyor. Öncelikle https://androidmtk.com/download-15-seconds-adb-installer sitesine girip 15 Seconds ADB Installer v1.5.3 sürümünü indirin. İndirdikten sonra zip dosyasını klasöre çıkarın ve klasördeki exe dosyasını çalıştırın. Gerekli sorulara Y yazıp enterlayın, sonrasında Google'ın driverlarını otomatik kuracak ve ADB sürücüleri kurulmuş olacak.

* Şimdi sıra geldi ADB komutlarıyla cihazımızdaki gereksiz uygulamaları kaldıracak olan uygulamayı indirmeye.
https://appcontrol.neocities.org/download/latest_release_en.html
* Yukarıdaki siteden ADB AppControl v1.6.5 sürümünü indirin ve zip'i klasöre çıkarın. 

* Şimdi cihazı pc'ye usb hata ayıklama modunda bağlayın ve indirdiğimiz programı açın. Uygulamanın sol üst kısmında cihazın bağlı olduğundan emin olun. 

* Cihazın bağlı olduğuna eminsek aşağıda linkini vereceğim sitedeki yeşil renkle gösterilen uygulamalar içerisinden kullanmadıklarınızı rahatlıkla kaldırabilirsiniz. Uygulamaların yanında İngilizce açıklamaları mevcut, orayı takip edebilirsiniz. Hepsini kaldırmanıza gerek yok, içinde kullandıklarınız olabilir. Bu işlem bu kadar.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/12jEGQftFUL3vAI03X0Ku1LgoWFQKdwPA_WHuLh_2ics/edit#gid=0



2. Güç tasarrufu modu ile 120 hz'i beraber kullanmak

* Bunun için de ufak bir trick bulunmakta. Aşağıdaki videodan onu da uygulayabilirsiniz.
Videoyu izlemek için tıklayınız


3. Cihazlarımıza istediğimiz herhangi bir fontu (örn; ios fontu, google fontları) kurmak

*Bunun için önce cihazımıza play store'dan Z Font3 uygulamasını indirmemiz gerekiyor. Kalan işlemler için videoyu takip edebilirsiniz, benden güzel anlattığı bir gerçek.
Videoyu izlemek için tıklayınız

4. Snapdragon 865 işlemcili cihazlar için çalışan GCam uygulaması

* Alttaki siteden "GCam_7.3.018_Urnyx05-v2.1_Wichaya_V3.1.1_samsung.apk" olanı indirin. Neredeyse %100 çalışıyor.

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1501/
4.a GCam kamera ayarları için hazır config dosyasını indirme ve uygulama

* https://forum.xda-developers.com/attachments/wichaya_3-1-xml.5159609/

* Yukarıdaki linkten "wichaya 3.1.xml" adlı hazır config ayar dosyasını indirin. Dosya yöneticisine girip GCam klasörü oluşturun. Onun içine ayriyetten "configs7" adında klasör açın. xml dosyasını onun içine taşıyın.

* Şimdi GCam'i açın. Deklanşör tuşunun sağındaki boşluğa çift tıklayın, config yükleme listesi açılacak. Oradan indirmiş olduğunuz config'i seçin. Ben o şekilde kullanıyorum.

 5. Android 10'da çalışan CSC değiştirme yöntemi

* Bu işlem öncelikle cihazınızı komple sıfırlayacaktır, önceden tüm yedeğinizi almanız önerilir !

* Yedek aldıysanız, play store'dan Google phone uygulamasını indirin ve default olarak seçin.

* Sonrasında google phone uygulamasına girip bu kodu *#*#27262826#*#* yazın ve çıkan ekrandan istediğiniz csc'yi seçin. DBT seçmeniz şiddetle tavsiye edilir. Hem stabilite açısından hem de hızlı güncelleme alma açısından.

* Csc'yi seçtikten sonra cihaz yeniden başlayacak ve seçtiğiniz csc'nin en son sürüm yazılımını cihaza kuracak ve bu sayede csc'niz değişmiş olacak.

6. Odin programıyla cihazlarımıza orjinal yazılım yüklemek

* Bunun için önce Odin 3.14.4 programını aşağıdan indiriyoruz ve zip'i klasöre çıkarıyoruz.

https://odin-samsung.com/odin-3-14-4-odin-download-all-versions-for-samsung-flash.html
* Yedeğimizi aldıysak cihazı download moda almamız gerek. Bunun için cihazı kapatıyoruz. Cihaz kapalıyken ses kısma ve ses arttırma tuşlarına aynı anda basarken cihazı pc'ye bağlıyoruz.

* Download mode yazısını gördüysek ses arttırma tuşuna basıp rom dosyasını programa ekleme kısmına geçiyoruz.

* Samsung romları 4 parçadan oluşur. AP dosyasını AP kısmına, BL dosyasını BL kısmına, CSC dosyasını CSC kısmına, CP dosyasını da CP kısmına ekliyoruz. Home CSC ile kurulum yapmanız önerilmez temiz kurulum olması açısından.

* Hepsini eklediysek start'a basıyoruz ve cihazımıza yazılım yükleniyor. Yüklendikten sonra cihaz kendiliğinden açılacak.

7. Cihazlarımızın orjinal romlarını ücretsiz ve hızlı biçimde indirmek için program

* Ben Frija'yı kullanıyorum ve öneriyorum. Bu siteden https://technastic.com/frija-samsung-firmware-download-tool/ frija'yı indirin ve zip'i klasöre çıkarın.

* İndirdikten sonra programa giriş yapın. Model kısmına Snapdragon için SM-G780G, Exynos için SM-G780F yazacaksınız.

* CSC kısmına da eğer csc değiştirmediyseniz TUR yazacaksınız ve auto kısmını seçip check update diyeceksiniz. Frija'dan sadece son sürüm yazılımlar indirilebilir. Çıkan yazılımı indirin ve zip'i klasörden çıkarın.

8. Cihazlarımızın ekranını S21 serisindeki gibi adaptive (60-120 hz ekrana dokunma durumuna göre değişken) yapma programı (Galaxy Max Hz) (ÜCRETLİ!)

https://forum.xda-developers.com/t/app-galaxy-max-hz-refresh-rate-mods-screen-off-mods-and-more.4181447/
* Yukarıdaki linkten uygulamayı indirin ve apk olarak kurun.

* Sonrasında cihazı pc'ye usb hata ayıklama modunda bağlayın, çünkü uygulamaya ADB komutuyla gerekli izinleri vereceğiz.

* Komut istemine yönetici olarak giriş yapın.

* adb shell pm grant com.tribalfs.gmh android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS bu kodu yazın ve enterlayın.

* Şimdi programa girip sağ üstten 1 haftalık denemeyi etkinleştirmek için "TRIAL" yazın. Deneme etkinleştikten sonra ekran kısmını 120 hz adaptive yapın ve kullanmaya başlayın. 

* Programın mantığı şu; ekrana dokunulmadığı anlarda ekranı 60 hz'e çekip güç tasarrufu sağlamak ve bunun yanında ek özellikleri de mevcut.

*Uygulama ilk haftadan sonra ücret istiyor. Dileyen olursa play store'dan "GMH Donation" adlı uygulamayı satın alabilir. Satın aldıktan sonra geliştiriciye "tribalfs@gmail.com" adresinden sipariş numaranız ve cihaz model kodunuzla Snapdragon için (SM-G780G), Exynos için (SM-G780F) beraber İngilizce mail atıyorsunuz. Geliştirici en kısa sürede kodu yolluyor.


9. Cihazınızın kullanışlılığını artıracak Bixby Routines önerileri (kendi kullandıklarım)

* Oyuna girdiğimde ekran 60 hz moduna geçecek şekilde ayarlı.

* Pil %20'nin altına düştüğünde otomatik güç tasarrufu açılacak şekilde ayarlı.

* Pil %30'un altına indiğinde Always on display otomatik kapanacak şekilde ayarlı.

* Youtube'a girdiğimde ekran 60 hz olacak şekilde ve otomatik döndürme açık olarak ayarlı.

* Gece pil tasarrufu olarak uçak modu açık, güç tasarrufu modu açık, parlaklık %1 olarak ayarlı.

* Konum isteyen uygulamalara girdiğimde (örn; swarm, google maps) konum otomatik açılacak şekilde ayarlı.

* Telefon şarjdayken otomatik senkronizasyon açık, AOD sürekli açık şekilde ayarlı.

10.Samsung cihazların kaderini değiştiren uygulama: Good Lock (Kurulum ve modüllerin anlatımı) ARTIK TÜM MODÜLLER GALAXY STORE'DAN KOLAY BİR ŞEKİLDE İNDİRİLEBİLİYOR.

Good Lock nedir?

* Good Lock 2019’da yedi ana uygulama ve beş ek uygulama var. Bunlar, çoklu görev telefonunuzun çalışma şeklini değiştirmekten, cihazınızın görünümünü özelleştirmeye kadar her şeyi yapmanızı sağlar. Good Lock uygulamasını Samsung telefonunuzdaki Galaxy Store’dan indirebileceğinizi söylesek de henüz ülkemizde mevcut olmadığını belirtelim. Uygulama sadece Amerika Birleşik Devletleri, Güney Kore, Avustralya, Kanada, Singapur ve İngiltere’de mevcuttur. Ancak bu yazımız sayesinde siz de cihazınızda Good Lock uygulamalarını kullanabilir ve çeşitli özelleştirmeler yapabilirsiniz.

Good Lock modüllerini kurmak

* Öncelikle Good Lock, ülkemizde mevcut olmadığından uygulamalarını kullanabilmeniz için üçüncü taraf Good Lock uygulama başlatıcı bir uygulamaya ihtiyacınız vardır. Bunun için NiceLock adındaki uygulamayı kullanabilirsiniz. NiceLock uygulaması herhangi bir uygulama yüklemez, sadece ve sadece ilgili uygulamaları tek bir yerden çalıştırabilmenizi sağlar. Şu linkten NiceLock'u indirin.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bluehorizonapps.nicelock3

10.a. MultiStar

* MultiStar, varsayılan çoklu görev (multitasking) modundaki bazı sınırlamaları atlayabilmenizi ve daha güçlü bir deneyim yaşamanızı sağlıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
Buradan indirin ve apk olarak kurun; https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-multistar/samsung-multistar-4-3-06-release//

10.b. LockStar

* Lockstar, telefonunuzun kilit ekranını özelleştirmenizi sağlar. Arka planı, saati, ekranda gösterilen uygulamaları ve görüntülenen ögeleri değiştirebilirsiniz. Ekranda gözüken tüm ögelerin yerleşimini de özelleştirebilirsiniz.
< Resime gitmek için tıklayın >

Buradan indirin ve apk olarak kurun; https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/lockstar/lockstar-2-1-00-11-release//

10.c. ClockFace

* Clockface telefonunuzdaki saati ve Always On Display saatini özelleştirmenizi sağlar. Toplamda aralarından seçim yapabileceğiniz 40’tan fazla model var. Saatin rengini ve yerleşimini de düzenleyebilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >
Buradan indirin ve apk olarak kurun; https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-clockface/samsung-clockface-2-2-22-0-release//

10.d. NavStar

* Navstar, ekranın altındaki navgiasyon düğmelerini yapılandırmanıza olanak sağlar. Simgelerin modelini seçmenin yanı sıra, düğmelerin telefon ekranınızın sağına veya soluna hizalanmasını sağlayarak tek elle kullanımınızı kolaylaştırırsınız. Ayrıca ekran yakalama, ortamı duraklatma ve ekranı kapatma gibi navigasyon çubuğuna düğmeler ekleyebilirsiniz. Son olarak, navigasyon çubuğunun arka plan rengini değiştirebilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >
Buradan indirin ve apk olarak kurun; https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-navstar/samsung-navstar-3-0-03-24-release//

10.e. QuickStar

* Quickstar, ekranınızın üst kısmındaki hızlı ayarlar menüsünü (statusbar) özelleştirmenizi sağlar. Metnin ve menünün rengini ayarlamanın yanı sıra hangi simgelerin görüntüleceğini ayarlayabilirsiniz. Ayrıca arka plan bulanıklığı efektini değiştirebilir ve hızlı ayarlar menüsünde saatin yerini değiştirebilirsiniz.
< Resime gitmek için tıklayın >
Buradan indirin ve apk olarak kurun; https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/quickstar/quickstar-4-1-04-6-release//

10.f. One Hand Operation+

* One Hand Operation+, telefonunuzun kenarlarına gezinti hareketi eklemenizi sağlar. Örneğin, telefonunuzun sağ tarafından yukarı doğru çapraz bir kaydırma yaptığınızda, çoklu pencere menüsünü açar, düz bir kaydırma ana ekrana gider ve çapraz kaydırma ise geri gider. Ayrıca, telefonun hareketlere ne kadar hassas olacağını ve ayrıca gezinti çubuğunun tam olarak nereye yerleştirileceğini de değiştirebilirsiniz.
< Resime gitmek için tıklayın >
Buradan indirin ve apk olarak kurun; https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/one-hand-operation/one-hand-operation-4-2-15-0-release//

10.g. Edge Touch

* Yanlışlıkla telefonunuzun yan tarafına çok sık dokunuyorsanız, telefonunuzun dokunuşa tepki vermediği alanların boyutunu değiştirmek için Edge Touch’u kullanabilirsiniz.
< Resime gitmek için tıklayın >
Buradan indirin ve apk olarak kurun; https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/edge-touch/edge-touch-1-1-15-release//

10.h. Nice Catch

* Nice Catch, hangi uygulamaların telefonunuzda belirli işlevleri gerçekleştirdiğini gösteren bir uygulamadır. Örneğin, telefonunuzdaki arama modunu titreten veya değiştiren tüm uygulamaları gösterecektir.
< Resime gitmek için tıklayın >
Buradan indirin ve apk olarak kurun; https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/nice-catch/nice-catch-1-1-00-11-release/nice-catch-1-1-00-11-android-apk-download//

10.i. Sound Assistant

* Sound Assistant, telefonunuzun ses ayarlarını değiştirmenize olanak sağlar. Bu, farklı uygulamaların ses seviyelerinin (çok yüksek ses seviyesine sahip bir çift kulaklığınız varsa mükemmel) farklı olmasıyla ve telefonunuzun farklı zamanlarda nasıl ses çıkartacağıyla ilgili senaryolar içerir.

< Resime gitmek için tıklayın >
Buradan indirin ve apk olarak kurun; play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.android.soundassistant

10.j. NotiStar

* NotiStar yeni bir bildirim yönetim sistemi sunuyor. Geçmişten günümüze almış olduğunuz tüm bildirimleri saklamakta. Bu bildirimlerin saklanma süresini de ayarlayabilirsiniz. iOS arayüzüne benzeyen bildirim sistemine Kilit Ekranı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Buradan indirin ve apk olarak kurun; https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/notistar/notistar-3-1-24-0-release/samsung-notistar-3-1-24-0-android-apk-download//

10.k. Theme Park

* Theme Park, mevcut duvar kağıdınıza bağlı olarak kişiselleştirilmiş temalar oluşturmanızı sağlar. Yeni modülü kullanmak oldukça basittir, sadece Yeni tema tasarla (Design new theme) düğmesine dokunmanız yeterlidir. Böylece modül, ana renkleri kullanmakta olduğunuz duvar kağıdından otomatik olarak alacaktır.

Buradan indirin ve apk olarak kurun; https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-theme-park/samsung-theme-park-1-0-08-5-release//

10.l. Home Up

* Home Up Samsung’un yepyeni One UI arayüzünü geliştiren bir modüldür. Bu modül sayesinde ana sayfada, uygulamalarda ve klasörde çeşitli düzenleri kullanabilir ve arka plan bulanıklık efektini isteğinize göre ayarlayabilirsiniz. Bununla beraber klasörler için önerilen isimler sayesinde hangi klasörün hangi kategoriye ait olduğu otomatik olarak belirleyebilirsiniz. Uygulamaların olduğu ekranda birden fazla sayfanız varsa, kaydırma özelliğini sonsuz döngüde çalışacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Klasörlerin küçük pencerede açılacak şekilde ayarlayabilmenizin yanı sıra stillerini ve düzenlerini de özelleştirebilirsiniz. Ayrıca ana ekran düzeninizi yedekleyebilir ve daha sonra geri yükleyebilirsiniz.

Buradan indirin ve apk olarak kurun; https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/home-up/home-up-2-0-01-11-release//

Kaynakça; https://teknobolge.com/haber/good-lock-uygulamasi-ile-samsung-cihazinizi-ozellestirin

11. Parmak izi okuma hızını artırmak

* Uygulamalar > sağ üstteki 3 nokta > özel erişim > pil kullanımını optimize et > sağ üstten arama > "biometric" yazın, aşağıda com.samsung.android.biometrics diye çıkan seçeneği pasif hale getirin. Neredeyse yarı yarıya fark ediyor parmak izi okuma hızı.

12. Güncelleme uyarısını tamamen kaldırmak (güncelleme yapmak istemeyenler için)

* Cihazı pc'ye hata ayıklama modunda bağlayın. Üstteki adb programı ile sistem uygulamalarından com.wssyncmldm'ı bulup disable kısmından devre dışı bırakabilirsiniz. Yeniden aktif etmediğiniz sürece güncelleme uyarısı almayacaksınız.

13. Cihazlarımızın beyaz dengesi ayarını yapmak

* Arama ekranına gelip *#15987# kodunu yazalım. Çıkan ekrandan değerlere basarak beyaz ayarını istediğiniz gibi yapabilirsiniz.

14. Herhangi bir program kullanmadan cihazdaki reklamları engellemek

* Bunun için ayarlar - bağlantılar - daha fazla bağlantı seçenekleri - özel dns kısmına girerek alttaki adres kısmına dns.adguard.com yazıp kaydedelim. Cihaz genelinde reklamlar engellenmeye başlayacaktır.

15. Gizli ekran modlarını aktifleştirme (Amoled sinema, amoled fotoğraf)

* Ayarlar'a gidin, Ekran'a dokunun, Ekran modunu seçin ve ekran modunu doğal olarak ayarlayın.

* Ayarlar > geliştirici seçenekleri'ne giderek telefonunuzda USB Hata Ayıklamayı etkinleştirin.

* Cihazınızı bir USB kablosuyla PC'ye bağlayın.

* Komut istemine / Powershell'e adb devices komutunu yazın ve Enter tuşuna basın. Cihaz kimliğiniz komut penceresinde listelenmelidir.

* Şimdi adb shell settings system screen_mode_setting 0 ve Enter tuşuna basın. (Bu komut "Sinema" Ekranı modunu etkinleştirecektir).

* Benzer şekilde, diğer ekran modları için 0'ı 1, 2, 3, 4 ile değiştirin (0 = AMOLED sinema, 1 = AMOLED fotoğraf, 2 = Temel, 3 = Doğal, 4 = Canlı).

* Komutu yürüttükten sonra Ayarlar > Ekran > Ekran modu'na gidin ve yeni ekran modunu etkinleştirmek için geri dönün.

* Yukarıdaki komutun, ekran modunu One UI ayarları menüsüne eklemeyeceğini unutmayın. 

16. Whatsapp ''bağlantınız kontrol ediliyor'' hatasını düzeltme

* Ayarlar - uygulamalar - whatsapp - bildirimler - listede bulunan "diğer bildirimler" tikini kapatın.



PİL TASARRUFU TAVSİYELERİ

1. 120 hz modunu devre dışı bırakın

* Yenileme hızını 60 Hz’e düşürerek pil ömründen tasarruf edebilirsiniz. Ayarlar> Ekran> Hareket Düzgünlüğü> Standart'ı seçin.

2. AOD'u devre dışı bırakın& göstermek için dokun özelliğini aktifleştirin

* Pil ömrü üzerinde çok düşük bir etkiye sahip olmasına rağmen pil ömründen tasarruf etmek için “Her Zaman Açık Ekran” ı da devre dışı bırakmalısınız. Ayarlar> Ekranı kilitle> Her Zaman Açık Ekranda devre dışı bırakın veya isteğe bağlı olarak göstermek için dokun özelliğini aktif edin.

3. Karanlık mod kullanın

* AMOLED ekranlar siyah kısımlarda enerji harcamadığından pil tasarrufu için karanlık mod kullanmak birebir. Bunun için ayarlar - ekran - üstten karanlık modu aktif hale getirin.


4. Pili tamamen boşaltmaktan kaçının

* Pilin tamamen sıfıra deşarj olmasına izin vermemek, uzun ömürlülük açısından önemlidir. Pil %15 civarlarına düşer düşmez şarja takmanız önerilir.

5. Uygulamalarınızı güncel tutun, WiFi/Bluetooth'u gerekmediğinde kapatın ve cihaz sinyallerine dikkat edin

* Uygulamaların eski sürümleri de telefonunuzun pil ömrünü olumsuz etkileyebileceğinden, uygulamaları düzenli olarak güncelleyin. Ayrıca, yeni yazılım yükseltmeleri daha iyi performans getirdikçe, bir bildirim alır almaz telefonun yazılımını güncelleyin. Vericiler düzenli olarak çok fazla pil gücü tüketen bir sinyal olup olmadığını kontrol ettiğinden, kullanılmadığında Bluetooth, NFC ve Wi-Fi’yi devre dışı bırakmalısınız. Telefonun ağ sinyallerine bir göz atın. Çünkü cihazın şebekesi az çektiğinde, telefonunuz sürekli olarak pil ömrünü etkileyebilecek bir şebeke operatörü aramaya zorlar.


6. Gerekmedikçe hızlı şarj özelliğini kullanmayın

* Hızlı şarj özelliğini sürekli kullanmak uzun vadede pile zarar verecektir. Bunun için gerekmedikçe hızlı şarj kullanmayın.

7. Duvar kağıdı olarak siyah resimler tercih edin

* AMOLED ekranlar siyahlarda güç tüketimini çokça düşürdüğünden pil tasarrufu için siyah renkli duvar kağıtları kullanmanız tavsiye edilir.

8. Sayfanın başındaki ADB ile uygulama kaldırma yöntemiyle kullanılmayan gereksiz sistem uygulamalarını kaldırın

9. Gerekmedikçe konum'u kapalı tutun

* Ayarlar - konum - doğruluğu iyileştir kısmından wifi ve bluetooth taramasını kapatın.

10. Cihazınızı haftada bir yeniden başlatın

11. Bixby routines özelliğini aktif olarak kullanın
A
12 yıl
SONY HX200 HAKKINDA
Henüz fotoğraf ile ilgilenmeye yeni başladım. Nikon,Fuji gibi kompakt cihazlardan DSLR-LıKE bir makineye geçiş yapmak arefesindeyi. Birkaç ürün baktım HX200 alacak gibiyim. Sony HX200, NEX5, PANASONIC FZ-150 VE CANON SX 4O gibi modellerden birisini seçeceğim. Gece video ve resim çektiğim zamanlarda da iyi görüntüler istiyorum. Gece evde kızımIn yaptığı eğlenceli şeyleri falan videoya çekmek istiyorum. Akşam sahilde fotoğraf çekiminde de problem yaratmasın... Bu makinlerden hangisi daha kullanışlı olur benim için yardımcı olabilirseniz sevinirim..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.