S

Çavuş
11 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
8 yıl
Bilgisayarımı Kıbrısa götürebilirmiyim?
Merhaba öğrenci olarak kıbrısa gideceğim. Bayram sonunda ailem ile beraber (3 Kişi) Deniz üzerinden Kıbrısa geçeceğiz elimizde valizler vs olacak. Toplama olarak aldığım bilgisayarımı monitörü ile beraber geçirme imkanım var mı? Monitörüe kasayıda orjinal kutusuna koyp götürmek istiyorum. 4 yıldan fazla kalacağım içeride.
S
8 yıl
Yeni bilgisayar ve usb problemi.
Arkadaşlar ve abilerim merhaba öncelikle. Tertemiz yeni bir bilgisayar topladım. Az önce windows kurulumunu tamamlayıp açtım bilgisayarı. Fakat dediğim gibi harddiskler vs herşey yeni. Şuan hiç bir driver kurulu değil. O yüzden eski laptopumdan LAN aygıtının driver ını indirip bir usb ye attım. Fakat bilgisayar USB yi biosta görmesine karşın BİLGİSAYARIM kısmında hiç bir şekilde açamıyorum. Dımdızlak kaldım DVD okuyucu olmadığı için. Ne yapabilirim bu durumda acaba?
S
8 yıl
Bu sistem için PSU önerisi
S
8 yıl
6200 liraya pc topladım. Uyumluluk sorunu olabilir mi ?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


merhabalar. Böyle bir setup kurdum kendime fakat biraz huzursuzluk var içimde. Rica etsem bir sıkıntı var mı? yada Düzeltilecek bir şey var mı diye bakabilirmisiniz?
S
8 yıl
CS go için logitech 430
Merhaba arkadaşlar g430 için bir kaç sorum olacak.

Oyun içinde ses kasabilmek için 7+1 i açmalımıyım? Yoksa kapalı konumda mı kalmalı. Bu zamana kadar hep açık olarak oynadım ama sesler sanki hep merkezden geliyor gibi. Emin olamıyorum pek. Bir bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.
S
9 yıl
anakart ram uyumu hakkında
MSI Z170A PC MATE Intel Z170 3200MHz(OC) DDR4 Soket 1151 ATX Anakart

alacağım sisteme

Kingston HyperX Fury Red 8GB 1600MHz DDR3 Ram (HX316C10FR/8)

uygun olur mu yoksa illaki ddr 4 mü gerekli çok muallakta kaldım.
S
9 yıl
anakart ram uyumu hakkında
MSI Z170A PC MATE Intel Z170 3200MHz(OC) DDR4 Soket 1151 ATX Anakart

alacağım sisteme

Kingston HyperX Fury Red 8GB 1600MHz DDR3 Ram (HX316C10FR/8)

uygun olur mu yoksa illaki ddr 4 mü gerekli çok muallakta kaldım.
S
9 yıl
Ehliyet aldım fakat
evet fakat şuan arabam da var ama yinede içimde bir korku var trafiğe çıkma konusunda bu konuyla ilgili bir düşüncesi ya da bana yardımı dokunabilecek birisi varmı?
S
9 yıl
Sistem topluyorum bir bakın :)
Merhaba arkadaşlar 4.000 lira butcem var monitor ve cd/dvd rom ihtiyacim yok elimde zaten idare eder olarak mevcutlar. Onun dışında ben bir sistem topladım kafama göre fakat pek bir bilgim malesef yok bu konularda sizden iyi kotu yorumlarınızı ve parça önerilerinizi rica ediyorum.



< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
S
9 yıl
west oyuncuları.
arkadaşlar westte oynuyorum bir süredir duo olarak değil de arada beraber normal oyun girmek için bir kaç arkadaş eklesem listeye fena olmaz.

İsmim Burak
21 yaşındayım
Uni öğrencisiyim.
Sezon 2 den beri oynuyorum oyunu.
Nick forum nickiyle aynı ama yinede yazayım.


Saint Squirrel
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.