C

Yarbay
09 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
105 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
C
2 yıl
1.6 bluehdi turbodan gelen ses ve duman
Selalar herkese.
Tam yola çıkacakken aracta gaza basınca ıslık sesi geldiğini farkettim ve turbo hortumundan şüphelenip hemen usta arkadaşımın dükkanına gittim sorunu baya el feneriyle arayıp, en sonunda turbodan hafif duman çıktığını farketti.

turbo basınc sıkışınca dışarı hava atıyor. İşin kötüsü burda bu işi tamir edebilecek biri yok.
istanbul a 350 km yol gidip orada halletmeyi düşünüyorum. Usta sıkıntı olmaz sürebilirsin ama düşük olasılık da olda risk olabilir dedi. Sizin fikriniz nedir acaba?
C
2 yıl
Muğla-izmir karayolu hakkında bilgi
Yarın sabah fethiye’den izmir e yola çıkacağım. Bu akşam 9 gibi kar yağışı bitiyor, ama muğla yatağan kısımlarında sıcaklık -5 -8 cıvarlarında, öğlen saatlerine kadar da 0 ın altında. Bu yolu kullanan oldu mu ve olacak mı acaba bilgisi olan var mı? Tuzlama çalışmaları filan ne durumdadır hiç bi fikrim yok, bu mevsimde ilk defa kullanacağım bu yolu
C
2 yıl
Yarı otomatik aracı, manuel vitese çevirmek?
Clio yarı otomatik aracı manuele çevirmek mümkün müdür? Teknik bilgisi olan var mı acaba?
araç yarı otomatik ve baskı balata düzeneği aynı. Fikri olanlar yazabilir mi ve çok zor bi uğraş mıdır merak ettim?

(aracı satıp aynısının manuelini alabileceğimi ben de biliyorum, bunu yazmayın lütfen)
C
3 yıl
Fender fa 125 akustik gitar boş telde cızırdama sorunu
merhaba.
10 dakika önce hiç birşey yokken bi anda boş sol ve si teline vurunca acayip cızırtı yapmaya başladı. Ne oldu bi anda hiç bişey anlamadım. Bi bilgisi olan var mıdır acaba?
C
3 yıl
Patlak lastikle sürmek
Merhaba arkadaşlar. Geçen gün lastiğim patlayınca stepneyi taktım. Önümüzdeki günlerde de 4 lastiğimi yenileyeceğim için yaptırma gereği duymadım ve 2 gün önce evin önünde bi lastiğim daha patladı ve stepnem arabaya takılı :)
en yakın lastikçi 1.5 km ve sakin, trafiksiz, geniş caddeli yazlık bi bölgede oturuyorum. 20 25 kmh hızla o yol gidilir mi? Lastik gidene kadar parçalansın zaten çöp ama jant eğilir mi acaba? (4 yeni lastiğim yarın sabah gelecek, onları da yanıma alacağım) yoksa lastikçi çağırmalıyım mı sizce?
C
3 yıl
2011 clio 1.5 dci ile 500 kg römork çekmek?
Merhaba herkese.
Yakında römork ile birlikte 500 kg ağırlığa ulaşan bir şişme bot alacağım. Yıllardır kullandığımız 160.000 kmdeki yarı otomatik clioya çeki demiri taktırıp onunla mı devam etsem yoksa eşdeğer fiyatlara satılan 200 250 bin kmlerdeki 2006-2008 model lpgli düz vitesli suzuki grand vitara mı alsam diyorum? Vitaralar hakkında hiç bir bilgim yok. O yüzden sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var. Römorkla birlikte her iki aracın da tüketim değerlerinin en az %50-60 artacağından şüphem yok. Tabi her halükarda clio ekonomik olur.
Clioyu 4 yıldır kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım, tanıdığım bir araç ama 85 hp ve kötü hisli yarı otomatik şanzımanıyla, römork bağlayınca nasıl bi hale gelecek hiç bir fikrim yok açıkçası. Böyle bi araçla da bot, tekne vs çeken hiç görmedim açıkcası.
Römorku çekeceğim yerler fethiye bölgesinde, düz asfalt olacak ve suya atma noktaları pek 4x4 gerektirmeyecek şekilde beton rampalar. Siz olsanız ne yapardınız? Fikirlerinize ihtiyacım var.
C
4 yıl
Kapı fitili tamiri yardım lütfen
Merhaba arkadaşlar. Muhtemelen basınçlı su kaynaklı bir hasar. 140 kmh den sonra aşırı bi rüzgar sesi alıyor ve yoğun yağışlı günlerde oradan su yürüyüp damlatıyor. Yapıştırma veya bi şekilde onarımı mümkün mü sizce arkadaşlar. O küçük hasar için komple fitil mi değişmeli yoksa?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
C
5 yıl
Renault Clio 4 1.5 d icon mu peugeot 308 1.6 bluehdi active mi?
Merhaba. İki araçtan birini almayı düşinüyorum. İkisi de otomatik olacak. Başta clio kararım kesindi. Bütçeyi 10 bin lira arttırdığımda 308 alabildiğimi gördüğüm.

Ortalama olarak 80-100 bin kmdeki 2015-2016 model bir clio icon 70 bin lira
Aynı model yılında ve aynı kmlerde bi 308 ise 80 bin lira.

308 in konfor, yalıtım ve segment üstünlüğünü biliyorum.

Onun harici şanzıman, yakıt tüketimi, donanım ve diğer tüm kriterleri ele aldığımızda 10 bin lira fark verip 308 mi almalıyım? Bir de clio full iken, active 308 pek dolu bi araç değil gibi.

Fikriniz nedir?
C
5 yıl
Jbl go 2 yi şarj edemiyorum.
Selamlar. Dün jbl go 2 aldım. Kutunun içinden sadece usb kablo çıktı. Evde bilgisayar yok, bende telefon şarj cihazı soketine bağladım ama o şekilde şarjı görmedi, illa pc mi olması gerekecek?
C
5 yıl
Bu sitedeki ayakkabılar orjinal mi?
http://www.airforcefiyat.com

Nike ayakkabılar epey ucuz gibi diğer sitelere göre? Sizce güvenilir bi site mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.