R

Binbaşı
12 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
163 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
3 yıl
işlemci anakart ram ne kadar eder
merhaba bu ürünler ne kadar tahmininiz var mı ? garantileri yok işlemci hariç kutulu ürünler

i5 7400

msi h110m pro vd

8 gb 2133 mhz ddr 4 ram
R
3 yıl
Bir garip sorun
merhabalar bir arkadaşıma bundan 1.5 sene önce bir sistem toplamıştık aldığımızdan beri arada kendiliğinden kapanıyor. bazen hiç sıkıntı olmazken bazen art arda 3-5 kere kapanıyor. Sorunu bulmayı çok zorlaştırıyor bu durum.

işlemci 50 derece civarında geziyor oyunlarda ryzen 5 2600

msi rx 580 armor 8 gb sıcak çalışan bir kart genel olarak hatta sorun bu olabilir falan diyorduk daha sonra macun sürdük sıcaklıklar düştü kart rahatladı ama bu kapanma sorunları hala devam ediyor.


anakart msi b450m pro m2 micro atx anakart. giriş seviyesi b450 fikrim yok.

güç kaynağı fsp hydro 700w kendim de kullanıyorum kötü bir psu değil diye biliyorum.

16 kingston ram

ssd+hdd mevcut

zalman n3 kasa

bazen cızzz sesi veriyor bazen de hiç ses vermiyor ekran donuyor bildiğimiz sabit şekilde. Örnek veriyorum 2 gündür rdr online oynuyoruz hiçbir sıkıntı yok bugün 4 kere kapandı 3 saatte. Kesinlikle yük altındayken oluyor ama her zaman değil kendince duruma göre oluyor son çare konu açıyorum
R
3 yıl
Eski sisteme yeni ekran kartı
merhaba, arkadaşımın eski bir sistemi var son zamanlarda pandemi vb dolayısıyla oyunlara sarmaya başladı.

i5 6600
r7 370
600w güç kaynağı high power olması lazım

üzerine bir sistemi var ekran kartını değiştirip bir şeyler takmak istiyoruz.

Fiyatlara bakıyorum çok uçuk geliyor ve çoğu eski kartlar rx 580 e 2 bin tl verdirmek istemiyorum açıkçası. Yeni kartlar duyuruluyor, duyuralacak beklesek mi, diğer yanda darboğaz yapmayacak ama yapsa bile ileride işlemci değiştirsekte götürebilecek bir ekran kartı arıyoruz. kur vb ortada ne alsak pahalı açıkçası ama bari düzgün bir fiyata bulalım diyoruz.

tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum
R
4 yıl
ryzen 5 3600 4ghz sabit ve sıcak çalışıyor.
İşlemci bugün elime geçti. Yükte olmasa dahi işlemcinin frekansı 4ghz de sürekli ve boşta 60-65 derecelere kadar çıkabiliyor.
https://hizliresim.com/opc66q

tam olarak ne yapmam gerek voltajı yüksek gibi sanki
R
5 yıl
Gün içinde alınacak sistem nasıldır ?
Merhaba vatan kdv indirimiyle arkadaşım bir sistem rica etti ben bir şeylertopladım fikrinizi almak istiyorum gün içinde almayı düşünüyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
R
5 yıl
yeni sistem vs yeni ekran kartı
merhabalar 6 yıldır kullandığım sistemim ekran kartım yandığı için öyle yatıyor. Yeni gelen ryzen ve yeni ekran kartlarıyla sistem toplamak veya rx 570 gibi bir ekran kartı alıp geçmeyi düşünüyorum ikisi arasında kararsızım.

Genellikle oynadığım oyunlar cs go, lol nba, fifa gibi oyunlar yani çok ağır oyunlar oynamıyorum oynasam da yüksek grafik aramıyorum akıcı oyun deneyimi olsun yeter benim için.

FX 8320
HD 7870
8 GB RAM
kasa güç kaynağı vb yeni onlarda bir sıkıntı yok.

kullanıyordum ekran kartı yandı şimdi ya rx 570 alıp bu sistemle devam edeceğim burada kararsızlığım 4gb veya 8 gb olmasında ya da komple yeni nesile geçeceğim ama oynadığım oyunlar belli o kadarm masraf gerekli olur mu sizce ne yapmalıyım desteklerinizi bekliyorum.
R
5 yıl
Samsung 860 EVO değerler düşük
merhaba aldığım ssd ye CrystalDiskMark testi yaptım değerler biraz düşük gibi geldi aynı ssd donanımhaber tarafından da incelenmiş ve değerler daha yüksek sorun ne olabilir ?



< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
R
5 yıl
parçalar ne kadar eder ?
merhaba elimde bazi parcalar mevcut ikinci el fiyatlari hakkinda fikriniz var mi ? garantileri yok.


fx8320
gigabyte 970ds3
gskill 1600 mhz 4gb ram
thermaltake contac 30
powercolor hd 7870
phanteks p400s tg 1 yıllık

a8 5600k
asus fm2 anakart
thermaltake v2 350w kasa
exper(lg) 19 inc lg monitor vga
R
5 yıl
Sistem nasıl ?
bir sistem toplamayı düşünüyüoruz fiyatlar malum amacımız paranın alabileceği en iyi sistem inventus üzerinden şöyle bir sistem çıkardım öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

ryzen 5 2600
msi a320m pro vd
msi armor rx 580
zalman n3 kasa
kingston hyperx 8 gb ddr4 2666
wd blue 1 tb hdd
fsp hydro 600 +80 psu

sistem ortalama 5000 civarı tutuyor. Ryzen sistemlerin ram ile çalışma durumları hakkında pek bilgim yok ram hızına dikkat etmeli miyim ? Birazda anakarttan yana şüpheliyim ucuz yollu bir anakart arıyorum seçtiğim anakartın tek sebebi ise fiyatıdır. parça tavsiyeniz olursa inventus üzerinden olursa çok iyi olur, teşekkürler.
R
6 yıl
Soğutucu fan klipsleri nerede bulabilirim ?
iyi günler herkese kullanmış olduğum soğutucunun fanını tutan klipslerden biri kırıldı ve fan hızlandıkça ses ve sarsıntı yapıyor. Fan yukarı doğru baktığı için sıcaklık sıkıntısı çekmiyorum ama ses rahatsız edebiliyor. Fan klipslerinden arıyorum ancak bulamıyorum. nereden bulabileceğime dair fikri olan var mı?

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.