C

Yüzbaşı
05 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
18 üye
Görüntülenme (?)
75 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
C
6 yıl
İGDAŞ\u0027tan yeni uygulama! Doğalgaz faturalarına taksit geliyor
Her kış düzenlediği doğalgaz fatura ödemelerinde, kredi kartı ile vade farksız taksit uygulamasını yeniden başlatan İGDAŞ, bu yıl için 13 banka ile anlaştı.

Bankaların taksitlendirmeleri

31 Mayıs 2020 tarihine kadar devam edecek uygulamada bankaların taksitlendirmeleri şöyle:

-Akbank, İş Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası ve Yapı Kredi Bankası 100 TL üzeri olan faturalara vade farksız kredi kartına 3 taksit uyguluyor.

-Kuveyt Türk Katılım Bankası 100 TL- 2.000 TL arası, Vakıfbank 100 TL- 20.000 TL arası faturaları 3 taksite bölüyor.

-Alternatif Bank, Denizbank, Garanti Bankası, Şekerbank, TEB bir alt sınır olmaksızın tüm faturalara, QNB Finansbank ise 3.000 TL’ye kadar olan faturalara vade farksız kredi kartına 2 taksit uyguluyor.

-Halkbank 100 TL-50.000 TL arası faturalara 4 taksit uyguluyor. Halkbank kredi kartıyla sadece İGDAŞ veznelerinden yapılan ödemeler kampanya dahilinde taksitlendirilirken, diğer banka kredi kartlarıyla hem İGDAŞ vezneleri, hem de internetsubesi.igdas.com.tr adresi üzerinden online olarak yapılan ödemeler taksitlendirilebiliyor.
C
6 yıl
İdlib\u0027den son dakika saldırı haberi geldi! Rus uçakları saldırdı 12 ölü
Savaş uçakları İdlib'de Gerginliği Azaltma Bölgesindeki yerleşimlere saldırı düzenledi! Saldırıda 12 sivil hayatını kaybetti Haberin devamı.


İDLİB 'den bir son dakika saldırı haberi geldi. Rus savaş uçakları İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesindeki yerleşimlere saldırı düzenledi. Saldırıda 12 sivil hayatını kaybetti.

Rus savaş uçakları, sabah saatlerinden bu yana İdlib'in Bara, Bsida ve Masaran köyü ile Halep'in batı kırsalındaki Kefer Dael, Mansura, Kefer Teal, İrhab, Takad, Şamiko ve İndomi köylerine hava saldırıları yaptı.

Sivil Savunma (Beyaz Baretliler) kaynaklarına göre, İdlib'in Bara köyünde 2, Halep'in batı kırsalındaki Kefer Teal köyünde bir aileden 6'sı çocuk 9, Takad köyünde ise 1 çocuk olmak üzere toplamda 12 sivil yaşamını yitirdi.

Türkiye sınır hattına göç sürüyor

Bu arada, Esed ordusu ve İran destekli yabancı terörist gruplardan oluşan rejim güçleri ile Rusya'nın saldırılarından kaçan sivillerin, Halep ilinin İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde kalan kırsal kesiminden Türkiye sınırı hattı yakınlarına göçü sürüyor.

12 Ocak'tan bu yana 62 sivil hayatını kaybetti

Suriye Müdahale Koordinatörlüğüne göre, Suriye'nin İdlib ilinde ilan edilen ateşkese rağmen Esed rejimi, İran destekli terörist gruplar ve Rusya'nın saldırıları sonucu 12 Ocak'tan bu yana 62 sivil hayatını kaybetti, 31 bin 500 kişi yerinden oldu.

Rusya'dan sözde ateşkes

Rusya Savunma Bakanlığı, Suriye'nin İdlib bölgesinde 9 Ocak'ta saat 14.00'ten itibaren ateşkes uygulamasının başladığını ileri sürmüştü. Ancak rejim ve İran destekli terörist gruplar, kara saldırılarına devam etmişti. Türkiye Milli Savunma Bakanlığı ise İstanbul'da 8 Ocak'ta düzenlenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin zirvesinde, Libya ve İdlib'de ateşkes ilan edilmesi kararı alındığını ve taraflara bu yönde çağrı yapıldığını, 12 Ocak'ta 00.01'den itibaren ateşkes uygulamasının başladığını açıklamıştı.

Rejimin en yoğun hedef aldığı yer

Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib ili neredeyse iç savaşın başından bu yana muhaliflerin ve rejim karşıtı silahlı grupların kalesi niteliğinde bulunuyor. İç göçle nüfusu 4 milyona ulaşan İdlib'in merkezi, 2015'te muhaliflerin kontrolüne geçti. İdlib, rejimin en yoğun hedef aldığı bölgelerin başında geliyor.

4 gerginliği azaltma bölgesi kuruldu

Türkiye, Rusya ve İran’ın katıldığı, 4-5 Mayıs 2017'deki Astana toplantısında, İdlib ili ve komşu illerin (Lazkiye, Hama ve Halep vilayetleri) bazı bölgeleri, Humus ilinin kuzeyi, başkent Şam'daki Doğu Guta ile ülkenin güney bölgeleri (Dera ve Kuneytra vilayetleri) olmak üzere 4 "gerginliği azaltma bölgesi" oluşturuldu.

Soçi mutabakatından sonra da saldırılar sürdü

Ancak rejim ve İran destekli teröristler, ateşkes ilan edilerek durumun muhafaza edilmesinin kararlaştırıldığı 4 bölgeden İdlib hariç kalanları, Rusya’nın hava desteği sayesinde ele geçirdi. Saldırılardan kaçan yüz binlerce sivil, kuzeyde Türkiye sınırına yakın kesimlere göç etti. Rusya’nın, Türkiye'yle 17 Eylül 2018'de vardığı Soçi mutabakatından bir süre sonra da saldırılar devam etti.

1 milyon 300 bin göçmen

İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ni hedef alan Rusya, rejim ve İran destekli teröristler, yalnızca 2019 başından bu yana Türkiye sınırı yakınlarına, yaklaşık 1 milyon 300 bin sivilin göç etmesine sebep oldu. Bombardımanlarda bin 600'den fazla sivil can verdi.


Kaynak :https://www.internethaber.com/idlibden-son-dakika-saldiri-haberi-geldi-rus-ucaklari-saldirdi-12-olu-2077780h.htm?utm_medium=post&utm_campaign=internethaber-wpush&utm_source=browser&utm_campaign=bildirt.com&utm_source=bildirt_push&utm_medium=bildirt_push
C
6 yıl
Türkiye\u0027yi karıştıracaklarmış !!! İngilizlerin yayınladığı haritaya bakın!
İNGİLTERE merkezli Maplecroft danışmanlık şirketi dünyayı tedirgin edecek bir harita paylaştı. Şirket 2020'de ayaklanma yaşanacak 47 ülkeyi açıkladı ve Türkiye'yi de o ülkeler arasında gösterdi.


Türkiye'de ayaklanmalar olacak

Araştırmaya göre; Irak, Şili, Hong Kong gibi ülkelerde yaşanan eylemler devam edecek. Türkiye'yle birlikte yeni ayaklanmaların olacağı ülkeler arasında; Sırbistan, Karadağ, Hindistan, Cibuti, Kazakistan ve Benin de yer aldı.

Kaynak :https://www.internethaber.com/ingilizlerin-yayinladigi-haritaya-bakin-turkiyeyi-karistiracaklarmis-2077717h.htm?utm_medium=post&utm_campaign=internethaber-wpush&utm_source=browser&utm_campaign=bildirt.com&utm_source=bildirt_push&utm_medium=bildirt_push
C
6 yıl
Suriye\u0027den son dakika gelişmesi! Beşar Esad saldırmaya başladı !!!
Beşşar Esad rejimi ve İran destekli yabancı terörist gruplar, Halep'in İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi sınırları içerisindeki batı ve güney kırsalına kara saldırısı başlattı. Sivillere ait yerleşim alanları yoğun bombardıman altında..


Saldırı altındaki yerleşimlerden, Türkiye sınır hattına yakın bölgelere göç başladı. Hedef alınan bölgede, Halep ile Lazkiye'yi bağlayan ve Halep, Hama, Humus ile Şam üzerinden Ürdün'e uzanan stratejik M5 otoyolu bulunuyor. Esad ordusu ve İran destekli yabancı terörist gruplardan oluşan rejim güçleri karadan Halep'in batı ve güneyindeki sivil yerleşimler ile muhaliflere ait cephe hatlarını yoğun bombardımana tutuyor.

Kaynak :https://www.internethaber.com/suriyeden-son-dakika-gelismesi-besar-esad-saldirmaya-basladi-2077031h.htm
C
8 yıl
Pc Hakkında Fiyat Bilgisi.
İyi Forumlar Arkadaşlar . Toplama Hakkında Fiyat bilgisi almak istiyorum . Yardımcı olursanız Sevinirim :)

ASUS F2A85-V FM-2 SOKET Anakart


AMD A10 5800K apu İŞLEMCi (

R9 270 2 GB 256 BIT EKRAN KARTI

4 x 2 = 8 GB SOĞUTMALI RAM (g skill )

320 GB+ 1 TB HDD HAFIZA

dvd router 24x

KULE TİPİ SOĞUTMA DAHİL 3 FAN

X7 KLAVYE VE MOUSE

22 INC LENOVO MONİTÖR (75 hz monitör )

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
C
8 yıl
Sgk İstirahat Raporu Hk.( Hukukcular bakabilir mi ) ?
İyi Forumlar Sayın Hukukcu ve Sayın Arkadaşlar. Bir Devlet Hastanesinde ACİL Veri giriş olarak 4 yıl çalıştım . 2017 senesinde Temizlik Görevlisi Benden israrcı olarak Yakın birisine İstirahat Rapor u yazabilirmisin Dedi. Mecbur kaldım .Tabi yazabilirim dedim.Bu durumdan Doktorların haberi yok ( KARŞILIĞINDA ÜCRET TALEP ETMEDİM RÜŞVET OLAYI YOK ) . 1 Ay aralıklarla art arda 3 kez Aynı şahısa İstirahat raporu Düzenledim . Asker olduğunu sonradan Farkettim ve Asker Şahısın Komutanı bu Durumdan şüphelenerek Araştırılması için Hastaneye yazı Gönderdi.

VE Konu açıklığa getirildi . Raporun Benim Yazdığımı Kimse Bilmiyordu. Bilgisayar Log Kayıtları ,Kamera Kayıtları Vs ...

Veri Gİriş Çalışanlarının Tamamını o davayla ilgilenen Doktorun Odasına İfade vermek için bir araya topladılar. En son odaya ifade vermek için ben girdim. Durumu aynen anlattım . Rüşvet karşılığı olmadan ve İsrarcı olmasına raporu Düzenledim. Yaptıklarımından pişmanlık duyduğumu ifadede Belirttim . Suçumu itiraf ettim Evrak Askeri Mahkeme'ye Gönderildi. Bu olay Sivilde Yaşandığı için Evraklar Sivil mahkemesine taşındı . 2018 mayıs ayında Savcılık kararınca Yakalama Emrim verilmiş. Polisler Evime Geliyor .Polis Nezaretinde 2 Saat tutulduktan sonra Beni İfade vermem İçin Adliye mahkemesine götürüyolar. İfade mi Orda da veriyorum . Biliyorum Bu Olay Evrak Ve sahtecilik işine giriyor.

Dava tarihim ne zaman belli olur VE. Kaç sene yatarım . Şuan Psikolojik olarak kötü durumdayım . Cahillik ettim . Arkamda bi Ailem var. Olayın Bu boyutlara geleceğini tahmin etmemiştim .


Not : Temizlik Görevlisinden İfade Almak için Yakalama Kararı Çıkartılmış Fakat Adam Ortada yok .


Sayın Hukukcu Arkadaşlarım Ve Sayın Forum Arkadaşlarım Sizden Yardımlarınızı Bekliyorum İyi Forumlar Diliyorum .
C
8 yıl
Amd a10 5800k İşlemci bu kadar çok ısınır mı .
< Resime gitmek için tıklayın >


İyi Forumlar Arkadaşlar kullanmakta olduğum işlemci derecesi normal şartlarıda resimdeki gibi Ama oyun oynadığım zaman (CS.GO vs PUBG ) 110 Derecelere çıkıp Rest Atıyor + Temp - altındaki package ne anlama geliyor . YArdımlarınız için şimdiden teşekkürler..
C
8 yıl
Amd a10 5800k İşlemci bu kadar çok ısınır mı . A
< Resime gitmek için tıklayın >

İyi Forumlar Arkadaşlar kullanmakta olduğum işlemci derecesi normal şartlarıda resimdeki gibi Ama oyun oynadığım zaman (CS.GO vs PUBG ) 110 Derecelere çıkıp Rest Atıyor + Temp - altındaki package ne anlama geliyor . YArdımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Not: Termal macunu Yeni Değiştirildi . Üzerinde Sıvı Soğutma vardır
C
9 yıl
CX62 6QD-234XTR Alacağım olumlu olumsuz Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar .
< Resime gitmek için tıklayın >


Ürün ÖZzellikleri





CX62 6QD-234XTR
İşletim Sistemi: DOS
Ekran: 15.6" HD Yansımasız Ekran
İşlemci: Intel® Core™ i5-6300HQ (6M Cache, up to 3.20 GHz)
Chipset: Intel® HM170
Ekran Kartı: Nvidia 940MX 2GB DDR3
Hafıza: 8 GB DDR4
Hafıza Yuvası: 2 Slots
Maksimum Hafıza: Max 32GB
Hard Disk: 1TB 7200 RPM
Optik Okuyucu: DVD Super Multi
Ön Kamera: HD type (30fps@720p)
Ses: 4x 2W
Pil: 6-Cell Li-Ion
Güç Adaptör: 120W adapter
Boyut (WxDxH) mm: 420 x 287 x 37
Ağırlık: 2.8


Yardımcı olursanız sevinirim
C
9 yıl
HQ SERİSİMİ ? U SERİSİMİ ?
Arkadaşlar laptop almada karar veremedim sizce hangi seri daha iyi performans sergiler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.