I

Çavuş
04 Nisan 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
10 yıl
[Yardım]Google Play siyah icon sorunu.
Nedir bu problemin çözümü? Arka plan'ın saydam yani beyaz renkte olması gerekirken siyah renkte ve görünüş açısından çok kötü. Problemin çözümü nedir?
I
10 yıl
Osmanlı Doğu\u0027daki Türk devletlerini neden işgal etmedi?
Sınırlara baktığımda Osmanlı Devleti doğu kısmına hiç ilerleyiş göstermedi. Batı & Güney taraflarına doğru büyümek istedi. Ve neden hiçbir Türk devletini işgal etmemesinin bir sebebi var mı?
I
10 yıl
Android korku oyunları listesi
selam arkadaşlar,

android'de bulunan korku oyunlarını arıyorum. böyle sağlam birşeyler olursa hoş olur, eyes diye bir oyun var onu oynuyorum. daha fazlası var ise yazarsanız sevinirim.

teşekkürler :)
I
10 yıl
[Yardım] Android\u0027de pil, gps, wifi simgelerinin renkleri hk.
Merhaba arkadaşlar, Android'de pil, gps ve wifi simgelerinin renklerini nasıl değiştirebilirim?


Sorunumu anlamadıysanız görsel olarak; < Resime gitmek için tıklayın >
I
10 yıl
|| Prestigio MultiPhone - ANA KONU ||
Ufak Not: Geçenlerde yeni bir firma gördüm, ilgimi çekti fakat DonanımHaber'de konusuna rastlamadım. En iyisi ben açıp, arkadaşlara bilgi vereyim dedim. Firmayla alakam yoktur. Fakat yakında prestigio 5044 kullanıcısı olacağım. En altta firma ve 5044 hakkında bilgi veriliyor incelerseniz daha iyi bilgi alabilirsiniz.



Resmi Web sitesi:http://www.prestigio.com.tr/catalogue/MultiPhones

Kimdir bu Prestigio?

Markamız

Prestigio şıklığın, çok yönlülüğün, yüksek ürün kalitesinin ve en son teknolojinin birleşimini önermektedir. Modern bir hayat tarzından keyif alanlar için hesaplı lüks BT ürünleri ve Tüketici Elektroniği (TE) ile birlikte arttırılmış bir yaşam kalitesi sağlamayı amaçlıyoruz.

Bu, sürekli olarak şunlara bağlılık ile elde edilir:

Üst düzey teknolojileri ve yenilikçi tasarımı birleştiren geniş kapsamlı ama araştırılmış ürün sağlama.
Dijital ev ve ofis hayatının modern ihtiyaçlarını ve gereksinimlerini karşılayan ürünler sağlamak.
İhtimamlı kalite kontrolünü ve müşterilerimiz için katma değerli hizmetler ve piyasadaki en iyi garanti koşullarından birini sağlamak.

Hakkımızda

Prestigio®, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da 75 den fazla ülkede hızlı bir şekilde büyümektedir. 10 yılı aşkın bir süredir Prestigio inovatif Bilişim Teknolojisi alanında tüketici elektronik ürünlerindeki üstün kalite, çeşit ve uygun fiyatlar konusunda ustalığını konuşturmaktadır.

Sloganımız «Prestigio. The Art of High-Tech» ve görevimiz ise basit: insanların hayatlarını daha etkin, rahat ve eğlenceli kılmak. Amacımız günlük hayatınızı kolaylaştırmak. Gerek iş, eğitim, ev gerekse eğlence alanında olsun Prestigio sizi başarıya ulaştırır. GPS Navigasyonu’nda Prestigio Orta ve Doğu Avrupa, Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu’nda (BDT) 2011 yılından beri sektörde başı çekmekte ve bölgedeki mevcut Tablet PC markaları arasında ilk 3’te yer almaktadır.

Prestigio, ISO 9001 ve ISO 14001 olmak üzere uluslararası iki belge almıştır. Bunlar kalite, güvenlik ve güvenilirlik standartlarını uyguladığımızı ve bunlara uyduğumuzu; ayrıca çevresel performansımızı arttırmaya kendimizi adadığımızı ispatlamaktadır.






Telefon Çeşitleri

"Sitede yaklaşık 16 tane telefon çeşidine yer verilmiş fakat bunların sadece 2-3 tanesi Türkiyede bulunmakta diye biliyorum. Başta da 5044 modeli geliyor. Bu yüzden 5044 modelini tanıtacağım."


MultiPhone 5044 DUO


quote:

Prestigio MultiPhone 5044 DUO MultiPhone serisinin en ince akıllı telefonudur (8.4 mm). Hızlı dört Çekirdekli işlemciye sahip PRESTIGIO MultiPhone 5044 DUO kaynakları çok kullanan uygulamaları çalıştırmak, web sayfaları indirmek ve HD kalitede video görüntülemek için çok önemlidir. Akıllı telefonun hızından ve bütün kullanıcı hareketlerine verdiği anlık tepkiden etkileneceksiniz.

Android'in en akıcı ve hızlı versiyonu Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemine sahip MultiPhone 5044 DUO ile daha hızlı sayfa yükleme, ultra tepkili dokunmatik ekran, artan performans, etkin batarya kullanımı ve en son Android OS'nin yeni özelliklerini elde edersiniz.

16 milyon renkli IPS HD (1280x720) ekranı ile kristal gibi net görüntü. Dört Çekirdekli GPU'su ve 1GB hafızası sayesinde, sınırsız çoklu görevlendirme, etkin batarya kullanımı yanısıra yüksek performans ve en iyi grafik kalitesi.

Otomatik odak ve flaşlı 8.0 Megapiksel BSI sensölü arka kamerası ile özel anları yakalayabilir, sonrasında parlak ve canlı fotoğrafları sosyal ağlarınızda paylaşabilirsiniz. Bütün ihtiyaçlarınızı karşılamak için yüksek hızlı Wi-Fi internete ya da 3G modemi takarak 3G mobil internete bağlanın ve Google Play'den binlerce uygulamaya erişin.

2000mAh'lik uzun batarya ömrü ve yüksek hızlı mobil internet size ekstra hareketlilik kazandıracak ve ihtiyacınız olduğunda bağlı kalmanızı sağlayacak. Bütün özellikler yüksek kalite malzemeden yapılmış modern bir tasarım içinde.


< Resime gitmek için tıklayın >
En hızlı işlemci
1.2GHz saat hızlı dört çekirdekli işlemci MultiPhone 5044 DUO'yu kendine özgü bir sınıfa koymakta. MTK6589 platformu sayesinde akıllı telefon, Tam HD videolar izlemek ya da en fazla kaynağı kullanan uygulamaları çalıştırmak olsun, en karmaşık görevleri hızlı şekilde yürütebilir. En güncel Androidâ„¢ Jelly Bean (4.2) ile yeni MultiPhone 5044 DUO yalnızca en iyi performansı değil, en güncel enerji tasarruf teknolojisini de sunmakta.


Ekran
Tarz sahibi kullanıcılar özellikle geniş 5" IPS HD ekran üzerinde yeni telefonlarını göstermenin keyfini çıkaracaklar. Bakması kadar kullanması da rahat olan telefon avcunuza mükemmel şekilde sığar ve arama için kulağınızın tam kenarına oturur. IPS HD(1280x720) ekran çok yönlü görsel eğlence için en canlı görüntüleri sunar. OGS teknolojisi sayesinde cihazınız daha ince, hafif ve optik olarak daha net.

< Resime gitmek için tıklayın >





1080p kayıt
MultiPhone 5044 DUO 1080p Tam HD Kayıt özelliğine sahiptir; böylece her an, yapılışı bakımından bir sanat eseridir. Hareketi yüksek çözünürlükte ve dört çekirdek hızında yakalayın ve HD çekiminizi 5.0â€� IPS HD(1280x720) ekran üzerinde inanılmaz netlikle hemen geri oynatın.
< Resime gitmek için tıklayın >





BSI sensörlü 8.0 MP Kamera
Hayatınızın en iyi bütün anlarını saklayın! Yeni MultiPhone 5044 DUO en yüksek fotoğraf kalitesini garanti etmekte: Otomatik odaklı, flaş ışıklı, dijital zoom'lu ve çoklu mod ve efekt destekli BIS sensörlü 8 Megapiksel kamera ile gelmekte. 8 megapiksel derin detaylı görüntü sağlar ve size bir resmi ya da resmin herhangi bir kısmını büyütme ve belirli boyutlara kırpma imkanı verir. BSI sensörü ise ışığın piksele gitmesi için en kestirme yolu sağlar, bu da sınıfının en iyi düşük ışık hassasiyetini, görüntü kalitesini ve renk üretimini vermede doluluk oranını ideal seviyeye getirir. Özel tasarımlı LED flaş, hedef alanı aydınlatmak için yüksek kaliteli beyaz ışık sağlar.
< Resime gitmek için tıklayın >




En son Android 4.2 Jelly Bean
Günlük görevleri her zamankinden kolaylaştıran ve size daha da sevmek için yeni özellikler veren yeni Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi ile performansınızı arttırın. Telefonunuzun kilidini yüz tanıma teknolojisi ile açın, parmağınızın tek bir hareketi ile bildirimleri görüntüleyin, temizleyin ve çok daha fazlasını yapın. Android 4.2 Jelly Bean Android'in şu anki en hızlı ve akıcı versiyonudur ve Prestigio MultiPhone 5440 DUO'nuzda ön yüklü.

Artık fotoğraflarınızı ve videolarınızı kolayca paylaşabilirsiniz. Android 4.2 cihazların kablosuz ekranı etkinleştirmesine imkan tanır. Ekranınızda olan her şeyi bir HD televizyonda paylaşabilirsiniz.

Google Play'de bütün ihtiyaçlarınızı karşılayacak daha fazla uygulama bulun. Favori şarkınızı dinlemek, muhteşem kitaplar ve dergiler okumak, yeni filmler ve popüler TV şovlarını izlemek, fotoğraflarınıza artistik efektler uygulamak, oyun oynamak ve çok daha fazlası için 600.000'i aşkın uygulamaya erişin.
< Resime gitmek için tıklayın >





İnanılmaz uzun ömürlü batarya
İnternette sörf yapın, e-postanızı kontrol edin, canlı müzik dinleyin, resim gönderin ve şarjı aklınıza bile getirmeyin. MultiPhone 5044 DUO'nun uzun ömürlü 2000 mAh bataryası enerji verici bir coşkunluk ile gün boyu güçlü kalmanızı sağlar. Artık sizin için kısıtlama yok. Favori akıllı telefonunuzu mümkün olduğunca çok kullanın.
< Resime gitmek için tıklayın >






MultiPhone 5500 DUO


quote:


Rüyalarınızı Prestigio MultiPhone 5450 DUO ile renklendirin! Kutu içerisinde 4 adet renkli arka kapak bulacaksınız. Farklı olun ve tarzınızı istediğiniz zaman değiştirin!

Bu akıllı telefon mükemmel performansla sıra dışı bir tasarımı bütünleştirir. Güçlü 1.2 GHz işlemcisi sayesinde en sevdiğiniz uygulamaları hızlı bir şekilde telefonunuzu indirebilirsiniz. Cihaz, her türden sosyal ağı, e-posta ve hızlı mesajlaşma özelliklerini tek bir ekranda bir araya getirir. Sorunsuz ve mükemmel bir cihaz olduğundan dolayı MultiPhone 5450 DUO size muhteşem bir deneyim sunar.

Hızlı Wi-Fi özeliği sayesinde hayatla sürekli bağlantıda kalmanızı sağlar. GPS navigasyonu ve konum tabanlı hizmetleriyle yolunuzu kolayca bulun ve mobil sosyal ağlar aracılığıyla arkadaşlarınızla sohbet edin.



Farklı olun
MultiPhone 5500 DUO ile günlük yaşantınıza parlak renkler ekleyin! Yalnızca kutuyu açın ve karşınızda ekstradan 4 adet arka kapak! Kusursuz şeklini ve kauçuk kaplamasını deneyimleyin ve bu akıllı telefonu kullanmanın keyfini yaşayın. Aynı zamanda telefonun görünüşünü kolayca değiştirebileceğinizi unutmayın.
< Resime gitmek için tıklayın >



Muhteşem Performans
1.2 GHz çift çekirdekli işlemciyle çalışan MultiPhone 5500 DUO ne kadar karışık olursa olsun bütün görevleri başarıyla yerine getirir. Aynı anda hem en sevdiğiniz oyunu oynayın, hem ofis uygulamalarını kullanın, hem çevrimiçi internette gezinin hem de HD kalitesinde videolar izleyin!
< Resime gitmek için tıklayın >




En son çıkan Android 4.2 Jelly Bean
Jelly Bean'in basitliği ve hızı yeni bir seviyeye atladı. Zeki olmanın da ötesinde tamamen yeni bir kamera, mesajlarınızda ve daha fazlasında kullanmanız için yeni bir yazım şekli.
< Resime gitmek için tıklayın >



Müzik dinlemeye devam edin
En çok kullanılan formatları destekleyen ve çalma listesi oluşturma seçeneği sunan dâhili oynatıcıyla en sevdiğiniz müzikleri dinleyin. Standart 3,5 mm'lik kulaklık çıkışına kulaklığınızı takın, en çok sevdiğiniz albüm ve şarkıları indirin, tüm verileri 32 GB'a kadar yükseltilebilen mikro SD flaş karta kaydedin.
< Resime gitmek için tıklayın >




Tamamen dayanıklı pil
İnternette gezinin, e-postalarınızı kontrol edin, canlı müzikler dinleyin, resim gönderin ve telefonunuzu şarj etmeyi aklınızdan çıkarın. Multiphone 5500 DUO'nun dayanıklı 2000 mAh'lık pilleri sayesinde enerji veren bir canlılıkla gününüzü geçirirsiniz. Hiç bir sınırlama olmadan istediğiniz kadar favori akıllı telefonunuzu kullanın.
< Resime gitmek için tıklayın >





    [Article PAP5500DUO
    Prestigio Series 5 Serisi
    CPU Internal Clock Rate 1.2 GHz
    CPU Core Quantity 2 (Dual)
    Display Size 5" | 12.7 cm
    Display Resolution FWVGA (480x854)
    Display Type TFT LCD
    Operating System Android 4.2
    Battery Current Capacity 2000 mAh
    Case Included 4 Extra Coloured Rear Covers]






http://www.youtube.com/watch?v=d-qO15lgeMk




Diğer telefonları web sitesinden detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Yardımcı olduysam ne mutlu bana. Fiyat aralığı 500-700 arasında diye biliyorum, bu yüzden ben de bu ayın 15'inde alacağım. Telefonu kullanan arkadaşlar var ise konuya yazabilirlerse iyi olur.
I
10 yıl
Evobt rs6 slim mi, Discovery Elite mi?
Evet arkadaşlar, iki telefon arasında kaldım. Şimdi çoğu arkadaş kalite olarak Elite'i gösterecektir fakat taksit olayının kalkması biraz zorlayacağı için Evobt rs6 slim'i de düşünmeye başladım. Karşılaştırma yaparsak Elite zaten bir adım, iki adım önde olacak bunu hepimiz biliyoruz. Şimdi Elite'nin fiyatlarının düşmesini mi beklemeliyim(tarih x derler y olur) yoksa Evobt rs6 slim'i alıp keyfime mi bakayım?

Not: Bir gün içerisinde çoğunlukla müzik dinlerim, min 1 saat oyun oynarım(kalite orta ve üst) ve sosyal ağlarda dolaşırım. (Buna göre tavsiyelerinizi verirseniz sevinirim.)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.