S

Yüzbaşı
12 Mart 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
9 yıl
Phoenix Bilgisayar hakkında
Merhaba arkadaşlar,

Bundan 1 hafta önce Phoenix bilgisayardan Immortal bilgisayar kasasını satın aldım, öncelikle tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum çünkü bilgisayarımdan gerçekten çok memnunum.

Bugün forumdan bir arkadaş Oblivion bilgisayar kasasını almayı düşünmüş ve bana neden forumda bunu paylaşmadığımı sordu. Bunun üzerine bende bu yazıyı yazmaya karar verdim. Marka bilgisayarı olarak tercih edilebilecek bilgisayarlar ürettiklerini duymuştum ve bu firmayı ziyaret ettim. Rebirth X cihazı için gittim ama Immortal kasayı almak nasip oldu. 980 phantom SLI çözümü mevcut, Creative ses ve Sleeved kablolama yapmışlar. Cihazın renk kombinasyonu harika.

Ankara'yı çok iyi bilmiyorum ama merkezi bir yerdeler. Cihaz almayı düşünüyorsanız mutlaka bilgisayarları görün. Fractal Design ve gainward ile anlaşmışlar. Intel ve MSI iş ortaklıkları varmış.

Her şeyden önce %100 Türk firması olması hoşuma gitti ve Nihayet dedim :) Ayrıca beni İstanbul'da yapılacak bir oyun turnuvasına davet ettiler. Ne olduğu hakkında ser verip sır vermediler açıkçası merakla bekliyorum...
< Resime gitmek için tıklayın >
S
10 yıl
Digiturk aboneliği başlattım fakat hiç memnun değilim
Arkadaşlar Merhabalar.

2 hafta önce digiturk aboneliğim başladı ama pek memnun kalmadım.

1. sorun kanal geçişleri çok yavaş. Her kanal geçişinde en az 3 sn. bekliyor ve bu beni sinir ediyor.

2. sorun rüzgarlı ve yağmurlu havalarda sinyal az uyarısı veriyor. Sistemi kuran digiturk personeli hiç sorun yaşamazsın dedi ama maalesef yaşıyoruz.

Son sorun ise herhangi bir kanalda bir yayın izlerken KLMNOPRST gibi yazılar çıkıyor sürekli. Bunun ne anlama geldiğini bilmiyorum ama dikkat dağıtan bir obje olarak gözünüze çarpıyor.

Neler yapabileceğim hakkında bir önerisi olan var mı?

Teşekkürler, saygılar.
S
10 yıl
Bilgisayarım için LED sistem nereden alabilirim.
Herkese selamlar,

Bilgisayarım ve odam için Led sistem yapmayı düşünüyorum. Bu işi yurtdışından yapmak istedim ama çok tuzlu bir maliyet çıktı.

Türkiye'de görüşebileceğim bir firma vs. var mı?

İlk etapta bilgisayarım için daha sonra oda için düşünüyorum.

Yardım lütfen...
S
10 yıl
OCZ firması hakkında
Selamlar.

Arkadaşlar OCZ markası sevdiğim bir firma aslında. Web sitelerine baktığımda TOSHIBA markasını görüyorum ve PSU vb. ürünleri artık üretmiyor.

http://ocz.com

Bir ürünleri var ilerde ses getirecek türden.

Yorumlarınızı bekliyorum.

http://ocz.com/enterprise/zd-xl-sql-accelerator-1.5-pcie-ssd
S
10 yıl
OCZ firması hakkında
Selamlar.

Arkadaşlar OCZ markası sevdiğim bir firma aslında. Web sitelerine baktığımda TOSHIBA markasını görüyorum ve PSU vb. ürünleri artık üretmiyor.

http://ocz.com

Bir ürünleri var ilerde ses getirecek türden.

Yorumlarınızı bekliyorum.

http://ocz.com/enterprise/zd-xl-sql-accelerator-1.5-pcie-ssd
S
10 yıl
Cevap: Amd - İntel Arasındaki Farklar (Fikirler)
Konuyu silebilirseniz sevinirim.

yanlışlıkla oldu çok pardon
S
10 yıl
10.000 TL bütçe ile araba tavsiyesi
Selamlar.

Arkadaşlar 10.000 TL bütçem var. Ankara'da yaşıyorum. Alacağım araç ilk aracım olacak malum Ankara'yı biliyorsunuz trafik bazen felç oluyor çoğu yer yokuş.

Bana yokuşlarda geriye kaçırmayacak, otomatik vites, 1.2 ya da 1.4 motorlu LPG'li, az yakıt tüketen, çok sorun çıkarmayacak bir araç lazım. uzun yol yapmayacağım, hız tutkum, modifiye merakım vs. yok.

Önerebileceğiniz bir aile aracı var mı? Türkiye'de çeşitli siteler var ama kafa karıştırmaktan başka hiç bir işe yaramıyorlar.

Bu konuda acemiyim açıkçası. yardımlarınızı rica ederim.

Saygılar, sevgiler.

Not: Bütçem en fazla 13.000'e kadar çıkabilir.
S
10 yıl
Strong Hold Crusader Win 8.0 ve 8.1 sorunu
Arkadaşlar selamlar herkese.

Bu oyunun maalesef manyağıyım. Üniversitede arkadaşlarla sabahlara kadar oynadık.

Şimdilerde kullandığım notebook 'a yükleme yapmak istiyorum fakat işlem durduruldu uyarısı alıyorum.

Bu sorunla karşılaşıp çözüm bulabilen var mı?

yardımcı olabilirseniz sevinirim.

İyi oyunlar.
S
10 yıl
3500 TL bütçem var. Acil olarak tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhabalar.

Bir arkadaşımız tavsiyesi üzerine donanım haber'e üye olmaya karar verdim. Bu konulara açıkçası çok ama çok uzağım. Çevremde bu işlerden anlayanlar da yok. Sadece Power üniteleri hakkında biraz bilgim var.

Alacağım bilgisayarı oyun ve internet için kullanacağım. Bir arkadaşımda kasa var bana bu linki gönderdihttp://www.vatanbilgisayar.com/carbide-serisi™-400r-midt-atx-siyah-kasa.html#genel-bakis sistem tavsiyesini sizlerden almamı istedi.

Overclock yapabileceğim bir ürünler tavsiye ederseniz sevinirim. Ayrıca Monitör klavye mouse vs. olmayacak onlar hali hazırda var.

Bütçem: 3500 en fazla 3600'e kadar çıkabilirim.

Teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.