P

Er
09 Mart 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
10 yıl
Cevap: Dev-Cpp Virüs Sorunu
Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Yani bu bir virüs değil, dimi. Visual Studio kullanmayı deneyeceğim. Çok teşekkür ederim.
Edit: Aslında Code Blocks da güzelmiş. Onu kullanayım [8
P
10 yıl
Dev-Cpp Virüs Sorunu
Merhaba arkadaşlar. Kısa bir süreden beri yazılım dilleriyle uğraşıyorum ve C++'ya meraklıyım ama daha çok acemiyim. Dev-Cpp Kullanıyorum. Bir gün bir kod denerken antivirüsümden "Avast! dosya sistemi kalkanı bir tehtidi engelledi" adlı bir uyarı aldım. Önceki çalışmalarımda böyle bir şey olmamıştı. Win32:Evo-gen[Susp] adlı bir bulaşma uyarısı verdi. Ne yapmalıyım? Takmayıp antivirüsü geçersiz mi kılayım yoksa gerçekten bir bulaşma var mı? Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
NOT: Avast Free Antivirus ve Dev-Cpp programlarını kullanıyorum.
P
10 yıl
Notebook İle İlgili Sorular
Merhaba arkadaşlar yeni bir notebook almayı düşünüyorum. Mayısta alacağım fakat ben şimdiden kararımı vermeyi düşünüyorum. Bilgisayarı genellikle oyun için kullanacağım. Bütçem 2,500-2,999 arası. Seçtiğim bilgisayar bu:

http://www.pcdepo.com/msi-ge60-20e-295xtr-notebook-urun10908.html

Bununla ilgili bazı sorularım var:
-Öncelikle bu bilgisayar benim işimi görür mü? Malum genellikle oyun oynayacağım ve bu oyunlar AC4 CoD: Ghosts ve BF4 gibi olacak. Eğer işimi görmeyecekse hangi pc yi önerirsiniz?
-Bu bilgisayardaki İ5 işlemci sorun çıkartır mı? Ekran kartı ve RAM kadar önemli mi? Eğer sorun çıkarsa banahttp://www.pcdepo.com/msi-ge70-2oe-266xtr-notebook-urun10904.html bu bilgisayarı mı önerirsiniz? Fakat şunu belirtmeliyim ki bu pc nin fiyatı fazla. Büyük ihtimalle alamam.
-Linkini verdiğim sitedeki fiyatı nasıl? Daha ucuza bulabilir miyim?
-Mayısa kadar fiyatı biraz olsun düşer mi?
-Bilgisayara ek olarak SSD ve RAM takılabiliyor mu? Eğer takılabiliyorsa hangi SSD takılabilir ve kaç gb RAM daha takılabilir? Link verir misiniz?
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.