Z

Çavuş
08 Mart 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
6 yıl
Şahsiyet - Haluk Bilginer \u0026 Cansu Dere (PuhuTv)
Puhu Tv, Ay Yapım ile ikinci digital ortaklığını da Hakan Günday'ın özgün hikayesinden senaryolaştırdığı Şahsiyet ile yapıyor. İlk uzun metrajı vizyona giren Onur Saylak'ın yönettiği Şahsiyet'in başrol oyuncuları Haluk Bilginer ve Cansu Dere oldu.Son olarak Şebnem Bozoklu ile de el sıkışan proje sete çıktı.< Resime gitmek için tıklayın >
Z
8 yıl
Sistem Önerisi
Genelde oyun oynamak için kullanacağım bir sistem toplamak istiyorum.Yardımınıza ihtiyacım var.Max 2300-2400 seviyelerinde bi öneride bulunursanız sevinirim.Teşekkürler.
Z
10 yıl
CS:GO Rekabetçi için arkadaş
Gümüş II rütbesindeyim . Bu seviyelerde oyunda yeni olan, seviyeli arkadaşlarla oyun oynamak isterim.Akşamları müsait olabiliyorum.
steam:ozgulemre arkadaş ekleyebilirsiniz.
Z
10 yıl
Kararsız kaldım yardım ...
Alabileceğim maksimum fiyat 1000 TL . Kararsız kaldım, ön kamerası iyi olan söyleyebileceğiniz f/p ürün varmı ?Teşekkürler.
Z
10 yıl
Zula - WarCrew Oyun Grubu
Ağustos-Eylül döneminde kapalı betaya girmesi beklenen %100 Türk yapımı olan MMOFPS 'Zula' oyununda şimdiden bir grup oluşturmak istedim.Önceden deneyimli RC kullanan arkadaşlar gruba katılabilirler.

RC:9380897
Z
10 yıl
Yıldız Teknik Metalurji ve Malzeme Türkçe-İngilizce 2014 Girişliler !!
Evet , arkadaşlar.Öncelikle hepimize hayırlı olması dileğiyle. Görelim kimlerin kazandığını :)
Z
10 yıl
2000 tl seviyesi kararsız kaldım
i7 lenovo z510 modeline şuan yakınım ama msi asus markalarından 2000 tl seviyesinde önerinizi yazarsanız sevinirim. Öneri i5 de olabilir.
Z
10 yıl
2000 Tl sistem önerisi
1 1,5 ay sonra alacağım sistem için araştırmalara başladım.Sizerdende tavsiyeler bekliyorum.Ağırlıklı olarak oyun için kullanılacak.Sistem tavsiyelerinizi monitör eklemeden yaparsanız sevinirim.Diğer tüm ekipmanlar olsun.Şimdiden teşekkürler .
Z
10 yıl
LYS1/2 Deneme Öneri
Fem,karekök,final,palme vs. Bu yayınlardan önerdikleriniz neler ( farklı önerisi olanda yazabilir).
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.