Q

Onbaşı
16 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
Q
7 yıl
Silinsin
.
Q
7 yıl
Yeni çıkarılacak kanun
Herkese iyi günler, bi süredir artık avukatlık stajı iki sene ve sınavı olucak deniyo. Bu tasarının gerçekleşme süreci hakkında bilgi bulamadım tek bu bilgi var. Siz bunu nasıl yorumluyorsınız, avukatlık kalitesini yeniden çıkartacak mı yoksa birilerinin işine mi gelicek? Özellikle avukat abilerimiz ablalarımız düşüncelerini paylaşırsanız çok sevinirim.
Q
7 yıl
Türk Yazarlara güveniyor musunuz?
Şahsen tarihi bir kitap, dini bir kitap vb. alırken yazarı türk ise çekiniyorum, almıyorum. Gerek birilerinin istemediği şeylerin yazılması, konuşulması, özgürlük olmayan bir ülkede günümüz yazarlarının yazdıkları konusunda ön yargılıyım. Sadece şimdiki yazarlardan da ziyade türk yazar görünce çekiniyorum, doğruluğundan şüphe ediyorum. Lütfen buraya gelip saçma sapan yorumlar yazmayın bu benim ön yargım yanlış olduğunu biliyorum, bi yazarı ince eleyip sık dokumadan, kendisini araştırmadan doğruluğundan şüphe etmek yanlış lakin bu yargım mevcut. Sizlerin doğruluğuna inandığınız güvenilir tarih yazarı var mı? Teşekkür ederim.
Q
7 yıl
Lütfen bakar mısınız, tahmin istiyorum
Arkadaşlar herkese iyi günler dilerim , sınav açıklanana kadar ALLAH sabır versin diyorum. Kendim için sormuyorum ben mezuna bıraktım, kuzenimin bu sene mezun senesiydi 80k sıralaması var tm de. İlk tercihi ege uluslararası ilişkiler 70-71k ile kapatmış. Biliyorum bugün açıklancak ama heyecanı bende yaşıyorum, orasının gelmesini istiyoruz. Ne kadar zor olduğunu bilsem de umut ediyor insan işte.
Lütfen saygı çerçevesinde, ciddi cevaplar veriniz.
Q
8 yıl
Boy ve kilom lütfen bakar mısınız
Herkese selamın aleyküm yaşım 17 boyum 85 86 73kiloyum. 2.5 ayda 12 13 kilo verdim baklavalar çıktı evde 2 tane 5 ve 8kg lik dambıllarım var. Hacimli kol güzel vücut için kaç kilo almam ne yapmam gerek beslenmeyi nasıl yapıcam lütfen yardımcı olur musunuz
Q
9 yıl
Sol El Şut Atmak
Normalde sağlağım. 12 yaşımdan beride basketbol oynuyorum adam gibi oynamaya 1 1,5 senedir başladım. cross overdır jump shotlar filan. fakat sağ elimle şut atarken pek rahat değilim. pek bilek olmuyo yani anlatabildim mi bilemiyorum. sol elle atarken daha iyi atıyorum bilekten çıkarmam garip şekilde daha kolay geliyo. sol turnikeleri çalışıyorum ters düz atabiliyorum öyle böyle, tabiki sağ gibi olmalar için daha da çalışmalıyım. sizce solla atmayı bırakıp sağa mı yöneliyim yoksa solla devam mı ediyim?
Q
9 yıl
Trabzonspor Bu Kadar Parayı Nerden Buluyor?
Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Merak ettiğim bişey var. Trabzonspor'un bu sene yaptığı transferler herkesin dikkatini çekti. Adamlar takımı yeniden kurdu. Trabzonspor burak yılmaz selçuk inan egemen korkmaz gibi yıldız oyuncularını ya az miktarda yada hiç bonservis almadan gönderdi. (gönderdi derken klüp un göndermediğini biliyoruz :) neyse Hacıosmanoğlunun kendi geliri mi var yoksa Trabzonspor un mali durumunu yanlış mı biliyorum son seçenek olarak Trabzonspor un mali kaynağı yok. 2 3 yıla büyük mali sorun yaşar mı? gerçekten bu adamlar bu kadar parayı nasıl buldu? teşekkür ederim
Q
9 yıl
Arkadaşlar nolur fikir verin
Herkese merhaba. Ben lise 2 öğrencisiyim boyum uzun bayadır basketbol oynuyorum bayada iyi oynuyorum. yalnız lisede herkes futbol oynadığı için bende futbola döndüm şimdi baskete döncem ama arkadaşlarım küseriz vb. diyor (ne dediklerini anlamışsınızdır klasik laflar) ben nasıl onlar bana küsmeden trip atmadan basket oynarım yoksa baya kötüye gidiyorum. teşekkürler
Q
10 yıl
TRABZONSPOR NEDEN ŞAMPİYON OLAMIYOR
Beyler ben ligi izlemeye futbola tam ilgi duymaya 2011 2012 sezonunda başladım. Yani şike sürecini vb şeyleri tam bilmiyorum. Kaç yıldır her şeyiyle ligi bilen abilerim vardır forumda. 70 80 senelerinde istanbul takımlarını dize getirmiş takım artık avrupa için oynuyor. Bunun sebepleri sizce ne? Gerçekten takım neden böyle düşmüş bende bilmek istiyorum.
Q
10 yıl
hangi pozisyon ve tavsiye lazm
herkese merhaba bn 99 luym 186 boy 78 kilom (2 3 kilo vericem) . ben basketbolu çok seviyorum oynuyorum izliyorum iyi de oynuyorum ama sokakta okulda oynadıımz için belirli bi pozisyonum yok. turnikelerim iyidir. teke tek normal 3 lükler 5de 2 yada 3. pasım çok iyidir. 198 lik arkiye smaç pası atıyorum oda bitiriyo. driblingm normal. savunmam iyi. hırslıyım nba yi bayadır izliyorum ve ordan taktik kapmaya çalışıyorum. takım oyununu severim ribandlarım iyi. hız konusunda normal-hızlıyım 60m (kare) 12 sn. bu arada uzamaya devam ediyorum allaha sükür babam 192 amcam 190 ailecek uzunuz yani. arkadaşlar benm hayalim belki süper lig olmasada 1. 2. lig de oynamak.

diğer sorunum takıldığım arkadaşlarım futbol hastası bende futbolu seviyorum oynuyorum igileniyorum ama basket daha fazla. basketle ilgilenen 2 3 kişi var. basketten kopmamam için (kopma derken ben sene başlarken bedenlerde hep basketoynucam diyorum yarı yarı futbol basket oluyo) bnn için demek istediğinz bişey var mı? teşekkür ederim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.