W

Onbaşı
05 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
9 yıl
Logic Survey şeklinde uygulama yapmak için hazır taslak
Merhaba,
Hiç uygulama tecrübem yok, programlama bilgim de sıfıra yakın. O zaman ne işin var uygulama yapmakla demeyin heves işte :)
Varsa bildiğiniz, önerebileceğiniz hazır bir program/site aracılığıyla basit bir android uygulaması yapmak istiyorum. Daha doğru bir tarifi var mı bilmiyorum ama logic survey tanımlaması sanırım uyuyor amacıma. İstediğim tam olarak; çözenin sorularda seçeceği her şık için bir başka sayfaya yönlendirilip ilerlemesi ve bir noktada anket bittiğinde ilerlediği yola göre önceden hazırlanmış bir metinle karşılaşması.
Eskiden kitaplar vardı böyle farklı sonlarla bitebilen bir hikaye şeklinde. Türkçesi onun gibi birşey yapmak istiyorum. Mümkünse online bir formdan ziyade offline bir mobil uygulama şeklinde kullanabilmek istiyorum.

Böyle bir uygulama önerebilir misiniz? Yoksa çok şey istedin git programlamayı öğren kendin yap mı dersiniz

Şimdiden teşekkürler
W
9 yıl
Sol ön tekerden sürekli gelen koku (Peugeot 107-otomatik)
Merhaba, ön bilgilendirmeyle başlayayım: 2008 model otomatik peugeot 107, araç 147bin km'de. Aracın 3. sahibiyim ve son 12bin km'si bana ait, o nedenle nasıl kullanıldı geçmişinde bir sorunu arızası var mıdır emin değilim.
Bir gün gece saati yollar da boş diye biraz arabayı zorladım. Yani zorladım dediğim 120-130'u geçmedim ama daha önce görmediğim devirleri gördüm (normalde otomatikte kullanıyorum da o gün tiptronike aldım kalkışta 4-5bin devir falan oldu sanırım). Bundan mı kaynaklandı bilmem ama ertesi gün 3-5 km yol gittikten sonra bir yanık kokusu aldım. Ne olduğunu anlayamadım. Sonraki gün bir 15-20 km yol aldıktan sonra koku baya bariz bir hale geldi. Cam açıkken öksürtecek kadar koku geliyordu. Durdum kaputu açtım hararet midir diye ama duman falan yoktu, su seviyesi eksikti su ekledim maks çizgisine kadar yarım litre aldı. Neyse biraz daha gittim kokuda azalma yok. Varınca dikkatlice arabayı dolaştım koku sol ön tekerden geliyor. Lastik sıcak değildi. Bir iki gün böyle kullandım bir arkadaşa gösterdim birkaç km yol gittikten sonra diske dokundu bu çok sıcak dedi. Tanıdık lastikçi vardı geçen ona götürdüm, tekeri söktü diske baktı biraz gaz verdi freni test etti vs görünürde birşey yok tekerin dönmesini engelleyen, sürten dedi, sen bunu servise götür dedi. Sert fren yaptın mı belki fren basılı kalmıştır dedi ama yapmamıştım.
10 gün kadar oldu kokuya rağmen yine de kullanıyorum arabayı mecburiyetten. Ustaya gidecek zaman da bulamadım henüz. Arabanın sürüşünde bir değişiklik fark etmedim, frende vites değişimlerinde herhangi bir sorun yok. Ama koku hiç azalmadı.
Ustaya servise gitmeden önce tecrübeli arkadaşlara bir danışmak istedim. En azından sorun ne olabilir masraf çıkarsa ne çıkar bileyim. Sonra acemi görüp fiyatı uçurmasınlar
Şimdiden teşekkürler
W
13 yıl
Kaybolan iPod Touch 4 Mobile Me\u0027siz bulunabilir mi?
Arkadaşlar bu sabah 4. nesil ipod'umu düşürdüm. Düşürdükten tahminen 5 dk sonra fark edip yürüdüğüm yolları aramama rağmen bulamadım. Civar dükkanlara da bırakılmamış. Muhtemelen birisi buldu ve cebe attı.
iPod'un kutusu bende. Kutuda yazan seri no'yu veya iPod'u bağladığım bilgisayardaki iTunes'u veya herhangi birşeyi kullanarak yapabileceğim birşey var mı? Malesef şöyle birşey var ki mobile me uygulamasını aktifleştirmemiştim.. Konum servisleri ve Wi-Fi da düştüğü sırada kapalıydı ama belki bir gün onu kullanan kişi bu ayarları açarsa yapabileceğim birşey olur mu?
W
13 yıl
Bulgarlardan intikam alacağız! -eRepublik-
eRepublik oyunu hakkında genel bilgi almak isteyenler sorabilir. Başka başlıklarda anlatıldığı için yazmıyorum.

Birkaç gün önce Marmara bölgesini işgal eden eBulgaristan'dan intikam almak için Burgas'a saldırıyoruz! Şu an öndeyiz ama daha kesin konuşmak için çok erken.

Gelişmelerden haberdar ederim :)

Siz de katılın eTürkiye güçlensin!

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.