C

Yüzbaşı
04 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
14 yıl
Paypal\u0027da alışveriş iptali
Paypal'dan ebuy.la sitesinden bot alışverişi yaptım.Fakat adam 2 gündür bot kodlarını yollamadı.Acaba paypal'da alışverişin iptali yolunu bilen var mı ? Baya bi mail attım adamlara ama dönen olmadı.Şimdiden teşekkürler.
C
14 yıl
Zelda Spirit Tracks
İnternete birkaç gün öncesine rağmen bir türlü çalıştıramadım.Çalıştırabilen var mı acaba bu oyunu? Ya da bir yerden fix versiyonunu bulabilen.Supercard kullanıyorum . Bir an önce oynamak istiyorum şu zelda'yı.
C
16 yıl
Cabal Forum
Arkadaşlar forum üyeliğime bir türlü giremiyorum.Ve bahsettiğim 10,000 cashim hala gelmedi.Cabal'ın forumundaki Yöneticilere sormak istiyorum ama forum üyeliğim açılmıyor.Herhangi birinde açılıyorsa bana yardım edebilir mi ?
C
16 yıl
Çok önemli !!!
Arkadaşlar Click And Buy'dan 10,000 Cash aldım başarıyla gerçekleşmesine rağmen Cash yaklaşık 30 dkdır karekterime yüklenmedi.Bu konuda tecrübeliler bana yardım etsin.İşlem bittikten sonra Click And Bıy numarası aldım yoksa bunu bir yerde mi kullanıcam,şimdiden teşekkürler..
C
16 yıl
Syphon Filter Logan\u0027s Shadow\u0027da takıldım.
Oyunda 2-4 Downing bölümündeyim.Yaklaşık 10 adam öldürtükten sonra checkpoint oluyor.Sonra Partnerimiz ''valve'' denilen şeyi bekliyor.Bu kelimeyi ingilizce-türkçede çevirdim bir çok anlam çıktı.GameFaqs'ta ise etrafta helikopter var ama onla alakalı hiç birşey yok bir de size sorayım dedim.Umarım biri çıkar.

Not:Olmazsa tam çözümü buraya yazarım,birde siz bakın valve burada ne anlama geliyormuş.
C
16 yıl
Nintendo Wii Boy Süleyman
Süleyman adında Türk bir kardeşimizin,Nintendo Wii ile yaptıkları :D.


http://www.youtube.com/watch?v=K5O3ggSzWW8
C
16 yıl
Nedir Bu Zihniyet ?
http://www.playstationturk.com/News-file-article-sid-728.html

Şu Linkte gördüğünüz gibi Playstation Türk sitesinde Wii'yi komik şekilde aşağılayan şeyler var.Benim anlayamadığım sevmiyor olabilirsiniz,beğenmiyor olabilirsiniz.Ama bu kadar aciz duruma düşmeyin.Bu onları rezil etmek için açılmış bir başlık değil;

Fakat bu adamlara Sony, Para mı veriyor dersiniz.

Yorum Sizin...


< Resime gitmek için tıklayın >

Eğer bir tane Wii konsolu aldıysanız yanınızda acil durumlar için ecza



çantası bulundurmayı ihmal etmeyiniz. Oyuna kendini kaptıran bir Wii kullanıcısının elinde parçalanan joyistik, oyuncunun elini kötü şekilde kanatmış durumda. Eğer ailenizde ki büyükler ile Wii oynuyorsanız, tansiyon aleti ve acil durum ilaçlarını hiç ihmal etmeyiniz.
Bakınız durum vahim.
C
16 yıl
Fifa 08
Psp-Fifa 08 versiyonda Multiplayer yapmayı başaran var mı ?Ya da nasıl yapılacağını bilen.Çok lazım iddia var işin içinde teşekkürler.Ek bir araç mı lazım yoksa Multi için.
C
16 yıl
Ufak Sorular birisi yardım ederse minnettar olacağım
Arkadaşlar Kargo'dan Sıfır Psp Slimimi aldım Bataryasını ve Memory Stick'ini taktıktan sonra Bio işlemimi yapmam gerekiyor.Bana aleti kapatıp açıp(düzgünce),ardından R'ye basılı tutunca aletin Bios işlemine giriliyor dendi.Aletin Biosunu halletmek zorundayım lütfen yardım.
C
17 yıl
Nintendo Ds Lite arıyorum
Merhaba arkadaşlar,Kendime değil fakat arkadaşıma bir Ds Lite alması şart oldu çünkü Legend Of Zelda 19 Ekim'de Avrupa'da ve Nortec oyunu Türkiye'ye getirecek.Kendisi tam bir Zeldacıdır.Neyse Sadete Gelirsek Nds Lite arıyoruz Sıfır kadar temiz(2.el)+4-5 Orjinal oyun,veya sadece R4 kat olabilir ds lite'ın yanında(2.el)=Samsun U600(2.el 0 kadar temiz,2 aylık tel.) veriyoruz.


< Resime gitmek için tıklayın >
Bu Telefon'un Sıfırı 850 ytl 2.Eli 500-600 ytl civarlarındadır isteyen araştırabilir.Lütfen Ciddi olanlar buraya mesaj yada Ö.M atabilirler.

Msn: [email]ash13_can@hotmail.com[/email]

Dip NOT:Telefon Dokunmatiktir,İsteyene Hafıza kartıyla veriyoruz,fakat fiyattan düşülür.

Saygılarla...

İyi eğlenceler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.