O

Yüzbaşı
16 Ocak 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
170 (Bu ay: 5)
Gönderiler Hakkında
O
3 ay
1.3 euro 6 multijet motor için yakıt katkısı
Aracım 5000 kmde dizel araçlarda enjektör sağlığı için belli aralıklarla yakıt katkısı kullanılmasını tavsiye ediyorlar bu işin aslı astarı nedir hangi markanın ne için kullanılması gerekir?
O
3 ay
1.4 easy plus alma hk
1.3 multijetten geçeceğim 0 olduğu için ve uzun süreli kullanma amacıyla almak istiyorum bagaj hacmi vs olarak beni memnun etti kullanıcı görüşü olarak günlük kullanımda önerir misiniz nasıl araçtır?
O
5 ay
Kmsi düşürülmüş araç hakkında
Selamlar 2022 yılında araç aldım ekspertiz vs yaptım fakat nasıl olduysa km sorgulama aklıma gelmedi yada gözümden kaçtı hatırlamıyorum. Bu aralar da aracı satmak isterken tesadüf eseri kmsinin düşürüldüğünü farkettim. Bu halde satmaya çalışsam pertten beter fiyat çekerler. Bu durumdan kendimi sıkıntıya sokmadan nasıl çıkabilirim? Araç gerçekten sıkıntısız sorunsuz ama kimseye açıklayamazsın

< Resime gitmek için tıklayın >
O
5 ay
2012 Punto 1.3 multijet 181000km
O
6 ay
Clio vs Stonic
Aile için bagaj vs düşünüldüğünde hangisi mantıklı clio 1.0t touch stonic 1.4 cool ikisi de otomatik
O
6 ay
Taliantı nasıl bilirsiniz
750bine ikinci el 2021 taliant 1.0 touch paket araba buldum otomatik diri gözüküyor aile için sizce makul müdür muadillerine göre fiyat olarak uygun olması, donanım ve bilindik motoru beni çekti sizce doğru yolda mıyım?
O
6 ay
Aile aracı tavsiye 700-800 bandı
Merhabalar şuan aktif olarak punto 1.3 kullanmaktayım fakat aile genişleyeceği için nasipse daha geniş bir araca geçmek istiyorum. Yolun çoğunu istanbul içi ama yer yer uzun mesafede yapıyorum, aile için uygun ve otomatik düşük km önerilere açığım.
O
7 ay
Zeytinlik hakkında
Selamlar ev alacak maddi durumum yok ve paramı en azından değer kaybetmeyecek ileride bana fayda sağlayacak bir şekilde kullanmak istiyorum. 300-600 mt2 civarı zeytinlik almak mantıklı mı? Satarken zorluk yaşar mıyım? Bursa-Sakarya-Bilecik çevresinden bakıyorum konula alakalı bilgisi olan yardımcı olursa çok makbule geçer.
O
9 ay
Kasisten geçerken gelen ses
Selamlar aracım 2012 punto cumartesi fark ettiğim çukurdan yada kasisten geçerken ön aşağı taraftan gelen taktuk tarzı ses ve sanki yay atıyormuş gibi gelen ses canımı sıktı araçla günde ortalama 70 100km yapıyorum kullanış olarak bir fark hissetmedim ses kuşkulandırdı. Dün sesi hissetmedim açıkçası neyle alakalı olabilir?
O
10 ay
Hacklendiğime dair aldığım mail
Bir kaç gündür linkedin facebook instagramdan telefonuma kod mesajları geliyor sonra bu sabah kendi mailime: porno izlerken videon var yayarım yazıp 400$ istemişler basit oltalama tekniği klasik fakat yazdığı mail ve şifre kullandığım şifre. Diğer hesaplarımı güvene aldım fakat linked hesabım için 2li doğrulamayı açmış ve aktif olan telefon numaramı silmişler bu durumda nasıl bir yol izleyebilirim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.