I

Çavuş
15 Ocak 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
7 yıl
Digitürk iptal ve iade işlemi
Arkadaşlar digitürkü iptal ettirdim cihazı götüreceğim fakat hdmi kablosunu bulamıyorum bunu sorun ederler mi?
I
7 yıl
Tivibu film ve dizi kanalları
Arkadaşlar tivibu süper paket bağlatmayı düşünüyorum benim için önemli olan film ve diziler olduğu için bu kanallar nasıl iyi mi dizi kanallarında hangi içerikler var?
I
7 yıl
Boş port yok
Arkadaşlar süperonline kullanmaktaydım fakat d smarta geçmek için iptal ettirdim 9 temmuzda şuan d smarta başvuru yaptığımda adresinizde boş port yok diyorlar ne yapmam lazım
I
7 yıl
D smart bayide hiper modem yok
Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce d smarta başvurdum tv+internet için fakat ellerinde hiper modem olmadığı için kurulum gerçekleşmiyor bu arada internet hızı 24 mb/50 gb akn hipernet. Arkadaşında airtiesin air 5650 modemi var onu alırsam kurulum sağlanabilir mi? 5650 modemi hiperneti kaldırır mı?
I
7 yıl
Airties air5650
Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce d smarta başvurdum tv+internet için fakat ellerinde modem olmadıpı için kurulum gerçekleşmiyor bu arada internet hızı 24 mb/50 gb akn hipernet. Arkadaşında airtiesin air 5650 modemi var onu alırsam kurulum sağlanabilir mi? 5650 modemi hiperneti kaldırır mı?
I
7 yıl
Dış kurulum ücreti
Arkadaşlar merhaba güncel olarak digitürk kullanıcısıyım tahüütüm bitiyor ve dsmartla ilk görüşmemde megapaketve internetle anlaşmayı düşünürken dış kurulum ücretini sorduğumda sadece anten yönü değişecek diyerek dış kurulum ücreti talep etmediler. Fakat ikinci görüşmemde ise bu işlemden 45 tl ücret alacaklarını belirttiler. İlk görüşmemi söylememe rağmen bu ücreti alacaklarını söylediler. Bunun bir çözümü var mı daha önce yaptıran ya da bilgisi olan bilgi verebilir mi?
I
7 yıl
Yağ yakıcı ve protein tozu kullanımı
Beyler yaşım 23 kilom 97 boyum 1.74 ve yağ oranım %33 falan. 3 hafta önce spora başladım bu sürede kilom 94 95 arası gidip geliyor. Ama öğrenci olduğum için yemek konusuna önem veremiyorum sabahları spordan bir saat önce 1 kase süt ve gevrek(nesquik, lifalif vb.) yiyorum. Spordan sonra ise ton balıklı veya tavuklu salata yiyerek günü geçiriyorum. Beslenme konusunda yetersiz kaldığımı düşünüyorum. Bunun için protein tozu kullansam eğer kasları koruyup yağları yakabilir miyim? Ya da herhangi bir zararı yoksa yağ yakıcı ve protein tozunuda bir arada kullanabilirim tabi eğer bir faydası olacaksa. Bu konuda bilgisi olan birileri yardım ederse sevinirim.
I
7 yıl
Spora yeni başladım yardım
Arkadaşlar spora yeni başladım kilom 97 boyum 1.74. Ve bu kilonun yaklaşık 30 kgsi yağdan oluşuyor. Kasları kaybetmeden Yağları nasıl yakabilirim? Program veya diyet veya herhangi bir supplement öneriside yani anlayacağınız her türlü öneriye açığım
I
7 yıl
Yağ yakıco önerisi
Arkadaşlar merhaba düzenli spor yapıyorum. Diyet yapıyorum. Sizlerden güzel bie yağ yakıcı önerisi istiyorum konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
I
9 yıl
Digitürk Superonline kampanyası
Arkadaşlar daha önce başvurduğum digitürk ve superonline kampanyasını pazartesi günü digitürkten gelip bağlama yaptılar bilgileri superonline vereceklerini söyleyip modemi verip gittiler ve superonlinedan arayacaklarını söylediler. Fakat ben superonline mhyi aradığımda ellerine bilgilerimin ulaşmadığını bizim hakkımızda hiç bir işlem olmadığını söylüyorlar. Digitürkü aradığımda bilgilerin gönderildiğini söyleyerek 5 gündür oyaladılar. Fakat bugün digitürk teknik bir sorun olduğunu söyledi ve teknik servise aktardı onlarla görüştüğümde ise teknik bir sorun yok dediler digitürkün göndermediğini söylediler genel merkezin ağırdan aldığını bildirdiler daha önce bu kampanyayla bağlatan var mı varsa ne kadar uzun sürdü yardımcı olursanız sevinirim
Not: Fiber internet değil yalın internet.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.