1

Yüzbaşı
01 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
1
10 yıl
Maximum Haftasonu Kampanyası 27-28 Eylül 2014 (Kampanya Sona Erdi)
Maximum üye işyerlerinden yapılan 100 TL ve üzeri işlemlere 10 TL maxipuan veriyor.Yakıt vs. alacaklara fena değil. Detaylar,

27-28 Eylül 2014 tarihlerinde Maximum Kart’la Maximum anlaşmalı işyerlerinden tek seferde yapacağınız 100 TL ve üzeri ilk peşin alışverişinize 10 TL MaxiPuan hediye!

Kampanya Detayları:

1- Ziraat Maximum Kartlar da kampanyaya dahildir.
2- Kampanyadan ekstra MaxiPuan kazanılabilmesi için alışverişin Maximum özellikli POS cihazından yapılması gerekmektedir.
3- Ekstra MaxiPuanlar 10 Ekim’e kadar kampanya kapsamında kullanılan karta yüklenecektir.
4- Kampanya kart bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanya kapsamında en fazla 10 TL MaxiPuan kazanabilir.
5- Taksitli alışverişler, Maximum Fırsat işlemleri ve MaxiPuan bozdurarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
6- Bankamatik, Vadematik, Şirket kredi kartı, Maximum Aidatsız Kart, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı kampanyaya dahil değildir.
7- Kampanya kapsamında yüklenen MaxiPuanlar geri alınmayacaktır.
8- Kampanyaya Maximiles da dahildir. Maximiles ile kazanılan MaxiPuanlar Maximil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.
9- Maximum Kart ve Maximiles'ı bulunan müşterilerin kazandıkları ilave MaxiPuan tutarları kampanya kapsamında kullandıkları kartlarına yüklenecektir.
10- Maximum Kart'a yüklenen MaxiPuanlar Maximum Kart ile, Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılacaktır.
11- Kampanyadan 10 TL MaxiPuan kazanılması için tek seferde 100 TL ve üzeri peşin alışveriş yapılması gerekmektedir.


quote:

Orijinalden alıntı: simonmc

Buyrun; maximum üye işyerleri listesi:

http://www.maximum.com.tr/TR/program-ortaklari/maximum-program-ortaklari-ve-arama/Sayfalar/maximum-program-ortaklari-ve-arama.aspx

1
11 yıl
Gemini Serverında Gold-Silk Takası
Selamlar,

Gemini serverında bulunan goldunuza karşılık silk takas etmek isterseniz pm atabilirsiniz.

1000+100 Silk verip karşılığında 41b alırım.Diğer miktarlardaki gold için de tekrardan konuşuruz.
1
11 yıl
Win 7 Blue Screen
Merhaba,

Windows 7 Professional 64 Bit kullanıcısıyım.Hiçbir şekilde çözülemeyen BlueScreen (Mavi Ekran ) hatası almaktayım.Sistem özelliklerim;

MSI Z68A-GD80 (G3) ANAKART
Intel i2500k
WESTERN DIGITAL 500GB 3,5” WD5002AALX HDD
ASUS ENGTX560TI DIRECT CU II TOP… 256 BIT
COOLER MASTER SILENT PRO M 850W
GSKILL SNIPER F3-128000CL9D 8 GB

Gerekli güncellemeler yapıldı.Isı ve elektrik dalgalanma problemi yok.Ancak herhangi bir çözüm bulunamadı.Konu hakkında deneyimi yada olası bir çözüm öneri olan var mı ?
1
12 yıl
Son Rötuş
Merhaba,

Aşağıda bulunan sistemi uzun süre beni götürmesi ve online oyun oynamak için topluyorum.Görüş ve önerilerinizi almak için konuyu açtım.Benim göremediğim ayrıntılar varsa belki sizler görebilirsiniz.

Kasa:Cooler Master Haf 912 Advance

Anakart: MSI Z68A-GD80 G3

İşlemci:i5 2500k

Ekran Kartı:Msı GTX560 Ti Hawk

Hdd:WD Caviar Black Sata III 32MB 500Gb (WD5002AALX)

Güç kaynağı:Silverstone Strider Plus 750W 80+ Silver veya Silverstone Strider Plus 80+ Gold (kararsızım)

Bellek:GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
1
12 yıl
MSI Anakartların Arasındaki Farklar
1
13 yıl
Sistem Tavsiyesi
Merhaba,

Bir sistem toplarken amacım, her zaman alabileceğimin en iyisini alıp uzun süre kullanmak olduğu için hardware dünyasından uzun süredir uzaktayım.Ancak içinde bulunduğum şartlarda elimde bulunan makine yeterli gelmediği için yeni bir kasa toplamayı planlıyorum.Ancak uzun süredir bu sektör ve bileşenleri ile ilgili haberleri ,testleri veya forumları takip etmediğim için yeni teknolojiye de oldukça uzağım.Bu yüzden kendimce derleyip toparladığım sistem hakkında yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

Genel yoğunlukta oyun amaçlı kullanılacak olan sistem önerilerine ekran,printer ve ilk etapta klavye mause dahil değildir.Öngörülen bütçe 2000-2500TL (bir miktar üstünü de zorlayabilirim )

İşlemci: INTEL Core i7-2600K (Uygun bir anakart ile benim gibi ev kullanıcıların bile stabil o.c yapma imkanı sunması ve uzun vadeli kullanım imkanından ötürü tercih sebebim oldu. )

Anakart: Konuyu açmadan önce verilen tavsiyelere göz gezdirip kesinlikle Socket 1366 X58 bir anakart tercih etmem gerektiğini anladım.Ancak hangisi bu konuda fikrim yok.

Bellek: GSKILL 8GB (2x4GB) Sniper DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram

Hdd: WD 3.5" 640GB Caviar Black SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk (Arşiv yapan biri değilim muhtemelen yeterli gelicek.)

Ekran Kartı: Bu konuda da henüz net bir fikrim yok.

Kasa: Şekli pek mühim değil.Hava sirkülasyonu ve konumlandırması güzel olan fiyatı çok uçmayan bir kasa tercih edebilirim.

Psu: Sistemi tehlikeye atmadan kullanabileceğim bir psu aramaktayım.

Verilen tavsiyelerde minik detayların gözden kaçırıldığı kanısındayım.Mesela işlemci fanları vb. Bu tip minik ama maliyetli detaylar ile de ilgili bilgisi olan arkadaşlardan ricam f/p fan tavsiyelerini esirgememeleri
1
13 yıl
** Uygulama Hatası **
Son gelen güncelleme sonrası cihazımı her zaman yaptığım gibi update ettim.Dün pili bittiği için kapanmış.Sabah tekrar şarj ettiğimde itunesdan indirdiğim hiçbir uygulamayı açamadım.Uygulamanın ilk görüntüsü geldiği gibi ana ekrana geri dönüyor.Daha önce alınmış bir backupdan restore yaptım ancak nafile sorun hala devam etmekte.Önerisi olan?

Cihazda jailbrake yok.Iphone 3Gs 16Gb.

EDIT: Sadece sonradan indirilen uygulamalarda bu sıkıntı var.Diğer fonksiyonlarda bir sıkıntı yok.
1
14 yıl
Polo Gti Göründü [Pek Yakında]
< Resime gitmek için tıklayın >

Sanırım Auto Show ile beraber satılmaya başlanıcak.Vw'in sitesinde ön bilgi formu dolduranların daha erken bilgilendirileceğini tahmin ediyorum.Ayrıca F1 pistinde bir tanıtım günü de planlanıyor.
1
14 yıl
Disk Boot Failure
Selamlar,

Geçtiğimiz günlerde emektar Seagate hddnin yazma okuma sesleri ömrünün kısa olduğunu gösterince bende WD Caviar Black 500Gb 32Mb Ön bellekli harddiski satın aldım.Diski takıp kurulumu tamamladıktan sonra klasik kurulum işlemlerini gerçekleştirdim.Herşey iyi,güzel,hoş ama ertesi gün makinayı tekrar açtığımda Disk Boot Failure hatası ile karşılaştım.Bu süreçte bir çok şey denedim,

*Anakartın biosu güncellendi. --> Sonuç alınamadı.
*Disk yenisi ile değiştirildi. --> Sonuç alınamadı.
*Linkteki kablo alındı.http://www.hepsiburada.com/Liste/akasa-60cm-mavi-uv-reaktif-sata-ii-kablosu-sata2-60-bluv/ProductDetails.aspx?productId=bs3742&categoryId=105306 --> Sonuç alınamadı.

Sistem Özellikleri:

Sapphire xpress 3200 pc-a9rd580 anakart
Amd X2 64 3800+
Sapphire x1800xt
Kingston 2GB Ram
OCZ Fatalty 550W Power supply

Caviar Blue ile herhangi bir boot hatası vermeden çalışıyor ancak caviar black ile yıldızı barışmadı garibimin.Daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı aramızda?

Edit:Yazım hatası
1
14 yıl
** Öldü mü Kaldı mı ? **
iPhone 3Gs 16 Gb kullanıcısıyım.Jailbrake yapılmamış kendi halinde garantisi devam eden cihazım bugün hiç bir sorunu yokken kendiliğinden tepkisizleşti.

Tepkisizleşti derken hiç bir butonu ekranı açmamı sağlamıyor.Ancak başka bir telefondan kendi numaramı aradığımda telefonun kapalı olmadığını görüyorum.

Bu durumda bile ekranda hiç bir tepkime olmuyor.

Sarj etmek için bağladığımda da ekranda bir görüntü oluşmadı, itunes a bağladım ancak oda görmedi...

Başına gelen,gelmiş birini duyan gören var ise bir yol gösterir ise sevinirim.

İyi pazarlar...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.