L

Yüzbaşı
11 Ocak 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
117 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
L
4 yıl
Uzun işlere başlamaya korkuyorum
Garip ama uzun vakit isteyen herhangi bir şeye başlamaktan korkuyorum. Bu ödev, sınava çalışmak, oda temizliği, dekoratif-maket yapmak gibi şeyler olabildiği gibi single player oyunlar, dizi-film'e başlamak bile olabiliyor. Kendimi bir süre adamam gereken şeylerden kaçıp sürekli ani ve kısa çözümlü işlere bulaşıyorum. Anime-youtube gibi 10-20 dk'lık şeyler izliyorum. Lol-hearthstone gibi 1 saatten fazla uğraş istemeyen oyunlar oynuyorum. Benim gibi olan başkaları da var mı?
L
4 yıl
Giden bir kişinin arkasından ne söylenebilir ki?
Giden bir kişinin arkasından ne söylenebilir ki? İki akan gözyaşı bazen kelimeleri örtmez mi? Yüreğin söyleyeceklerini göz hissettiremez mi? Kelimeler bazen çok anlamsız geliyor bana. Çünkü ağzım "güle güle, mutlu ol" derken kalbim "bırakma" diyor sanki. Hatta bazen ben bile anlayamıyorum ne demek istediklerini. Güneşimi kaybettim galibaGün hiç doğmuyor sankiGözlerimi kamaştıran ışıkNeredesin şimdi?Yağmur mu yağıyor ne?Havada da tek bulut yok oysa!O zaman yüzüm neden ıslak?Görüşüm de bulanıklaştı hem de.Genç atik kalbimNeden durdun ki birden?Oysa onu ne zaman görsemYerinde duramazdınParçalardın kafesini saatlerce.Ve aşk kaçırdı yine gözlerini gözlerimden...İstek olursa yeni şiiirler atabileceğimi söylemiştim. (https://forum.donanimhaber.com/hangi-birimiz-gercekten-buyuyebildi-ki--144439690#) Bir kaç beğenen olmuş. Elimde bulunan ve paylaşmak istediğim 1 şiir daha var. Bir süre sonra onu da atacağım.
L
4 yıl
Hangi birimiz gerçekten büyüyebildi ki
Oysa küçükken hepimiz çabucak büyüyüp koca adam olmak istemişizdir. Ama hangimiz gerçekten büyüyebildi? Hatalarını inadına yapmaya devam eden bir insan gerçekten büyüyebilir mi? En azından ben maziden aklımı çekip asla önüme bakamadım. Tökezleyip durdum boş yere. Benden altı yaş büyük ablamla da asla barışamadım. Bu yüzden şundan eminim.Ben hiç büyümedim. Ben hiç büyümedim Gözlerimi sebepsiz yaşlar aldı bazen Bazense çocukluğumu özledim Ama ben hiç büyümedim Büyüyemezdim bir gözü yaşlı maziye bakarken Yüreğime kürek kürek kumlar serpilirken Başımı kaldıramadım göğe hiç Gözlerimdeki musluk kapanmazken Büyüdüm diyemezdim asla Biliyorum ben hiç büyümedim Benden altı yaş büyüklerden çok daha doğru kararlar alsam da Aklımın dinginliğini asla eşitleyemedim onlara Dizlerim bir yandan titrerken, Diğer yandan bakamadım dünyaya Ben hiç büyümedim, büyüyemezdim de Aklım hatalarıma sürekli boyun eğerken Düşünemezdi asla mantıklı olanları Yani hatalar ardı arkası kesilmeksizin Boynuma vurup dururlardı hançeri Ve ben işte burada kaybettim Büyüdüm yalanına saklanamazdım bu yirmi iki yıl boyunca Kalbim asla kabullenemezdi büyük adamın hata yapmasını Boynumu eğerek de olsa kabullendim büyümediğimi Ve asla büyüyemeyeceğimiZamanında böyle bir şeyler karalamıştım. Yine böyle bir moda girince buraya da atayım dedim. Sanmam ama olur da istek olursa bir kaç parça daha atabilirim.
L
4 yıl
Hamile kedi maması tavsiyesi
İyi günler 1 yaşındaki siyam cinsi kızımız su an da hamile. Kendisi hem hazım sıkıntısı var hem de pek mama yemiyor. Normalde bile mama seçmek zorken su an ne seçeceğimizi hiç bilmiyoruz. Tavsiyeniz var mı. Normalde etlileri yiyor ama baktıklarına göre hep kümes hayvanlıları var. Bir tavsiyeniz var mı?
L
7 yıl
Bimeks sorunsalı
Öncelikle selamlar ben zamanında aldığım telefona ek garanti yaptırmıştım 2 yıl sonra telefonu yolladım onlara ve 3 ay boyunca telefon elime ulaşmadı ayrıca telefon ben gönderdikten sonra kullanılmış rehberi falan değiştirilmiş uygulamalara girilmiş bazı uygulamalarda kafalarına göre işlem yapılmış(bunu google hesabımı internetten kontrol ederek farkettim) bunu konuştum telefonun değeri kadar hediye çeki önerdiler diretmemize rağmen parayı alamadık

şimdi telefonum yok telefon seçelim diyoruz internetten hiç bir mağazasında düzgün telefon kalmadığını öğreniyoruz (olanlar da ya kusurlu ya da teşir falan ben yeni telefonumda neden çizik isteyeyim) internetten bazı mağazalarında tek tük kusursuz bulunuyor onda da hediye çeki geçerli değil desteklerine mesaj atıyorum kısa twitterdaki harf sayısıyla derdimi anlatamıyorum dert türü falan istiyor katalogdakiler saçma sapan şeyler ve doğru dert türü yok (özetle destek sistemi de berbat)

2. seçenek olarak bize tekrardan 1-2 ay bekleyin yeni telefonlar gelecek zaten diyorlar (4 ay boş yere beklemişim gibi) ama şöyle de bir sıkıntı var bimeks mevcut mağazalarını hep kapatıyor batmakta olan bir şirket yani tahminen o dedikleri zamana kadar mağaza kapanır ve ürün elimizde patlar gibi geliyor bi kaç kişiyle konuştum kurtardığınızı kurtarın ne varsa alın diyorlar bu bana mantıksız geliyor sonuçta haklıyım mağdurum niye tekrardan mağdur oluyorum

çok uzun oldu biliyorum ama bunun bir çözümü falan yok mu yardımcı olabilecek biri var mıdır
L
8 yıl
Yeni laptop bakıyorum yardımlarınızı hor görmeyin
Selamlar öncelikle ben deniz üni. sınavından yeni kurtulmuş müh. kazanmayı amaçlayan bir gencim haliyle yeni laptop bla bla bla sadede gelirsek
Yeni laptop bakıyorum ama bizimkileri fazla zorlamak istemiyorum aynı zamanda da kötü bir alet de almak istemiyorum bi kaç araştırdım soruşturdum bi kaç konuda hem fikir kaldım
Marka: msi ya da asus olmalı
Fiyat: ne kötü bir laptop ne de aşırı pahalı olmalı yani 2000-3500 arası belki 4000 dicem ama o biraz hayal
İşlemci:i7 işlemciler gayet iyi gibi ama anladığım kadarıyla nesili iyi olduktan sonra i5 de i7 kadar iş görebilmekte burası biraz gevşek
Ekran kartı:burada sıkıntı başlıyo işte bi kaç kişiye sordum nvidia gtx960m orta seviye dendi ama gta 5in (sonuçta pcyi zorlayan bi oyun)önerilen ekran kartı gtx940m olarak gördüm burada da özenle yardımınızı bekliyorum (neden şudur budur tarzında)

Benim şu anlık aklıma gelen ve önemli bulduğum kısımlar bunlar lütfen yardımlarınızı önerilerini eksik etmeyin
L
10 yıl
varus tavsiye build
arkadaşlar varusla aram oldukça iyidir iyi de oynarım ama build konusuna gelince hep rastgele çıkıyorum bazen life steal ağırlıklı mahvolmuş+bt+last whipper tarzında çıkıyorum bazen last whipper+runnaan+ebedi bazende bt+ hayalet dansçı + youmuu çıkarım sürekli rastgele çıkıyorum şu anda karayelin oldukça yakışacağını düşündüm mesela şu konuda bana yardımcı olabilecek bi adam var mı ona göre bi build dizelim :)
L
10 yıl
Zed teknikleri
gençler bugunku konumuz zed ve teknikleri ben zedi cok severim tekniklerine de bayağı merakim var burada zedin tekniklerini tartisalim ben zedi azohdan ogrendim videolu dersleri var zedde temel olarak ise arada golge oyunlarinda takilirim ama azohta zedin %50 si 60i golge oyunudur der (aslinda en onemli olayi der de neyse) bildigim 4-5 tane teknik var cizgi durtme zhonya aldatmaca ve hizli olum isterseniz teknikleri açiklarim ve sizde bildiklerinizi aciklayin lutfen ulti bas sonra tum tuslara bas gibi seyler ólmasin biraz daha zor hareketleri konusalim :)
L
10 yıl
Vandal gragas veya panda annie
Arkadaşlar açıkcası 2sini de pek oynamıyorum ama 2 skinde gayet hoş ve bu yüzden de 1ini almaya karar verdim ilk olarak vandal gragas alıcaktım sonra panda annnieyi de hatırlayınca o da bi elden geçsin dedim sizce hangisini almalıyım (not: annieyi sup olarak oynamayı kesinlikle düşünmüyorum son güncellemede de sup annienin alınmasını azaltacak şeyler yapıldı yani sup olarak da oynarsın demeyin)
L
10 yıl
kitap yazmanın temelleri
Arkadaşlar ben hobi olarak kitap yazıyorum ve etrafımdakilere oranla yazmasını da okumasını da çok severim (işin temeli de bu değil mi zaten :) ) ayrıca interneti genelllikle yazı okumak ve anime izlemek için kullanırım alanım geniş yani genellikle aşk hikayeleri yazıyorum ve kolayca tahmin edilemecek şeyler yazıyorum ama bu 2 si dışında yeteneğimin olmadığını düşünuyorum mesela savaş tarzından hiç anlamıyorum tatlı kız karakter asla tasarlayamam seçtiklerimin hepsi asi biraz deli ve sağlam laf çakan karakterler oluyo tatlı karakter yaratsam 2 sayfa sonra onuda manyak bi tip yapıyorum(sanırım böylelerini sevdiğimden :) ) ilk satırlarda zorlanıyorum sonra bi gazla devam ediyorum biliyorum rastgele önemli değil nasıl başlayacağım istersem gidişata göre çünkü ile bile başlatabilirim ama yapması demesinden zor yazım tarzım ise şimşek hırsızı percy jackson gibi hafif esprili bi tarzda 1. şahısdan yazıyorum temel olarak öğreneceğim yada yazamadığım konular hakkında vericek bilginiz var mı (lütfen örnek istemeyin 3 farklı yazdığım eser var 2si defterde 1i telefonda ve evdeki klavyemde bozuk tel başlı başına işkence ama nasıl şeyler diye merak ederseniz bahsedem 1-yazın 1 haftalık tatildedi aşk maceram 2-bir tür deneme kafama ne eserse yazıyorum 3-uyandığında kendi evinde ve hiç kimseyi tanımayan bir adam mekanlar aynı ama kişiler farklı telefonunda ise beni ara diye bir isim kayıtlı 3 yazı bu şekilde işte önerilerinizi bekliyorum :) )
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.