Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
762
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Hangi birimiz gerçekten büyüyebildi ki
L
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Oysa küçükken hepimiz çabucak büyüyüp koca adam olmak istemişizdir. Ama hangimiz gerçekten büyüyebildi? Hatalarını inadına yapmaya devam eden bir insan gerçekten büyüyebilir mi? En azından ben maziden aklımı çekip asla önüme bakamadım. Tökezleyip durdum boş yere. Benden altı yaş büyük ablamla da asla barışamadım. Bu yüzden şundan eminim.Ben hiç büyümedim. Ben hiç büyümedim Gözlerimi sebepsiz yaşlar aldı bazen Bazense çocukluğumu özledim Ama ben hiç büyümedim Büyüyemezdim bir gözü yaşlı maziye bakarken Yüreğime kürek kürek kumlar serpilirken Başımı kaldıramadım göğe hiç Gözlerimdeki musluk kapanmazken Büyüdüm diyemezdim asla Biliyorum ben hiç büyümedim Benden altı yaş büyüklerden çok daha doğru kararlar alsam da Aklımın dinginliğini asla eşitleyemedim onlara Dizlerim bir yandan titrerken, Diğer yandan bakamadım dünyaya Ben hiç büyümedim, büyüyemezdim de Aklım hatalarıma sürekli boyun eğerken Düşünemezdi asla mantıklı olanları Yani hatalar ardı arkası kesilmeksizin Boynuma vurup dururlardı hançeri Ve ben işte burada kaybettim Büyüdüm yalanına saklanamazdım bu yirmi iki yıl boyunca Kalbim asla kabullenemezdi büyük adamın hata yapmasını Boynumu eğerek de olsa kabullendim büyümediğimi Ve asla büyüyemeyeceğimiZamanında böyle bir şeyler karalamıştım. Yine böyle bir moda girince buraya da atayım dedim. Sanmam ama olur da istek olursa bir kaç parça daha atabilirim.



H
4 yıl
Yarbay

Öyle benzer durumdayim geçmis travmalari anlatayim diye ugrasmaktan daha büyük travmalar yaşandı



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

B
4 yıl
Çavuş

Büyümeyi istemekle gerçekten hata yapmışız, çocukken ne güzel sorumluluk yok dert tasa yok hiç bir şey yok ama şimdi öyle mi?



M
4 yıl
Yarbay

daha yaş 22, acelen ne yeğen daha ergenlik bitmemiş. büyüyemedim diye şikayet ediyorsunuz! 30 dan bir bunalım, 35 ten sonra biraz büyürsün. 20 yaşı geçtim diye büyüme bekleme. bu devirde 32 yaşında annem babam halen istediğimi alıyor evde yatıyorum çalışmıyorum diyen tiplerle dolu memleket.



H
4 yıl
Teğmen

sizce bu travmaların inkar ederek üstesinden gelinir mioğlunu kaybeden biri bile inkar ederek üstesinden geliyor



K
4 yıl
Yarbay

Normalde şiir ve türevlerini hiç sevmem ama yazdıklarını bir çırpıda okudum. Güzel yazmışsın fena değil. Karalamaya devam et.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.