F

Çavuş
27 Aralık 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
6 yıl
Monster Tulpar T5 Harici Ekran Kartı Problemi
Merhaba Arkadaşlar,
Saatlerdir uğraştığım ama bir türlü çözemediğim bir sorun ;
Monster Tulpar T5 aldım(Daha iyileri sizlere nasip olsun). Windows kurdum. Hatta OEM Key ile aktifleştirdim felan herşey normal.Sürücülere bakıyorum herşey normal. Ancak oyunları hiç bir şekilde GTX 1060 ile çalıştırmıyor. Entegre ekran kartından çalıştırıyor. Nvidia Denetim masasından ayarları da yaptım. Aşağıda resimleri görebilirsiniz. Lütfen artık kafayı sıyırcam bi yardım edin. GTA 5 açıyorum 1 FPS şaka gibi. PUBG keza beklediğim performansta çalışmıyor

Haaa bu arada deneyim dedim Windows 10 XBOX konsol üzerinden deneme sürüm minecraft açtım sağ altta saatin ordaki GPU simgesine baktığımda aktifti ve 1060 ekran kartı ile çalıştırıyordu???

Neyse görsellere bi bakın isterseniz ekstradan istediğiniz bir bilgi var ise söyleyiniz;

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
F
6 yıl
Facebook Hesap Kitlenmesi/Kod
Merhaba arkadaşlar. Facebookta hesap şüpheli ıvır zıvırından kitlenmiş. Açmaya çalışıyorum telefona kod gönder diyorum. Kod geliyor, kodu yazıp aşağıdaki ekranda devam diyorum ama birşey olmuyor. Öyle buton üstündeki simge dönüp duruyor. Bi kere denediğimde döndü döndü sonra durdu ama sayfa değişmedi yine orada devam yazdı.

Ne yapmalıyım bilgisi olan var mı acaba??

< Resime gitmek için tıklayın >
F
8 yıl
Çözemediğim Bir Sorun!
Arkadaşlar WoW'da mouse sağ tık basılı tutup yönlendirme veya sol click basılı tutup sadece kamera açısını çeviriyoruz ya. Ha işte tamda sorun o! Tuşa basıp mouse'yi milim de oynatsam ekran çıldırıyor ve 840 derece felan dönüyor. :S Sensivity felan da kıstım ama hala aynı! Var mı bu sorunu yaşayan ya da çözüm bilen???
F
8 yıl
World Of Warcraft Ödemeleri Hakk.
Merhaba arkadaşlar. Uzun zaman oldu foruma gelemiyordum ama sessiz sessiz baya takipte kaldım :) Lafı uzatmadan konuya giriyorum;

Malumunuz Battle.Net Euro para birimi üzerinden işlem almakta. Şimdi baktığınız zaman diğer ülkelerde adamların kazandığı paradan, aylık ödeme olan 12.99 Eur hiç birşey değil.

Ama bizim tarafımızda ise şuanki kurla söylüyorum; 43,25 Tl.
Evet ve bu aylık abonelik yaptığınızdaki fiyat. Kalkıp da 1 aylık oyun süresi almak isterseniz bu fiyat 49.99 Tl buluyor çeşitli sistemlerde(sitelerde). Nedeni döviz kuru! Arkadaş ülkeler arasındaki bu ekonomik savaş bizim sorunumuz hale geliyor.

Birçoğunuz saçma bulabilir yada gereksiz diyebilir.
Lütfen gereksiz yorumlardan kaçınalım ve birlik olupta bu konuda birşeyler yapmak isteyenler bir araya gelsin sadece!..

Düşündümki Blizzard'ın kurduğu bu WoW Dünyası'nda fiyat politikası düzeltilmeli. Şöyle ki iletişime geçtim. Ve bizzat yetkiliden aldığım cevap tam olarak olmasa da şu anlama geliyordu;

Topluluk olarak iletişime geçin ve geribildirim yazın...

Yazının orj. hali;


Greetings Ferman,

Thank you for taking the time to share your thoughts on World of Warcraft subscription prices.

We are always happy to see that the World of Warcraft community is willing to voice their feedback and try to improve all aspects of the game. Everything is subject to change and Blizzard take great pride is listening to our players and responding to areas that could be improved or adapted as time and needs change.

In order for us to even consider making such changes, we need to hear from our players. As you can imagine, we have a lot of comments submitted to customer support team who really love to hear from you in Turkey. However, we are unable to make certain changes ourselves and your voices can get lost. In order for us to best hear your thoughts, please check out the following article for more information:https://battle.net/support/article/300739

A community discussion around a particular topic can often help to shed more light on it, so we genuinely encourage you to report this and any other bugs, complaints or feature suggestions you have to our forums

I hope this clarifies the situation for you but if there is anything else we can do, please let us know.

Have a great day! :)


Orada bulunan http://battle.net/support/article/300739 linki tıklayıp geri bildirim sayfasında en alta iniyor ve geribildirim yazıyorsunuz.
Benim yazdığım örnek olarak ( ing bildiğim kadarıyla tabi );

Hi there. I want to talk about payments.About currency. In Turkey maybe you know 1 Eur = 3.35 TRY. And it's really expensive for sometimes. You know that every people arround world working and paying bills, markets, cloth for survive. It's really expensive at last times. Maybe you can work about the payments? Maybe you can define different payments to another players from countries? Is that imposible? Really in this drity world only games sounds good to us. Please think about this. Please be fair about this. I know that; your work is hard. I know you deserve much more this. But people have not more :( Thank you all Battle.Net team for listenin to me... We Love You from Turkey...


Yani biz ne kadar çok WoW oyuncusuna ulaşıp da adamlara geribildirim yaptırırsak bununla ilgili bir çalışma yapacaklarına eminim. Sonuç olarak Blizzard gibi oyuncularını düşünün ve onlar için birşeyler yapan başka bir firma daha görmedim açıkcası.

Vakit ayırıp okuyan herkese teşekkürler, iyi bayramlar dilerim...

NOT: Yöneticiler de uygun görürse bu konuyu üstte tutmak isterim...
F
8 yıl
Steam-KO Cyper\u0027da Old Skeleton Belt Satılık!!
Arkadaşlar SteamKo Cyper da takılık old ske belt. İrtibat ve teklifleriniz için ;

Steam Hesabım


< Resime gitmek için tıklayın >
F
8 yıl
.nvc Uzantısı Nedir?
Merhaba arkadaşlar. Herkese iyi forumlar. Bie tanıdık çooook eskiye ait bir video var ama açamadım diye mail olarak yolladı. Ancak durum şu ki video olduğu söylenen dosyanın uzantısı ".nvc" olup boyutu yalnızca 2Kb. Nedir bu uzantı bilgisi olan var mı? Ve nasıl açabiliriz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
F
9 yıl
Samsung S3 Mini i8190 imei recovery!!Yardım..
Merhaba arkadaşlar.

Abim anneme ALmanya'dan Samsung S3 Mini i8190 model telefon göndermiş. Malumunuz şuanda imei den dolayı telefon kullanılamaz halde. Çook fazla kaynakla uğraştım ancak bir türlü imei recovery işini yapamadım. Elimde kullanılmayan nokia x6 var onun imei sini bu telefona yükleyebilir miyim? Yükleyebilirsem nasıl yaparım detaylı adım adım bir kaynak lazım... Pc şuan çöplüğe döndü bu iş için. :S Lazım olur diye cihaz bilgilerini SS aldım. Ayrıca cihazı netten bakarak rootladım rootlu yani cihaz..


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
F
9 yıl
Hp ProBook 450G2 Parmak İzi Okuyucu Sorunu....
Merhaba arkadaşlar HP'nin ProBook 450G2 modelini kullanıyorum. Makina üstünde parmak okuyucu var. Denetim masasında da "Donanım ve Ses" altında "Biyometrik Aygıtlar" diye seçenek var. Ayrıca "Aygıt Yöneticisi" ne de baktım yüklü gözüküyor. Ancak bir türlü windows oturumumu parmak izi ile açma olayını beceremedim. Ya da böyle bir ihtimalim var mı bilmiyorum daha doğrusu. O yüzden bu konuda bilgisi olan var mı???

NOT: Ayrıca denetim masasında biyometrik aygıtlara gelince şöyle bir yazı görüyorum:

"Windows bu bilgisayarda herhangi bir biyometrik aygıt bulamadı.Aygıtınızı takmanız ya da aygıt sürücülerini yüklemeniz gerekebilir."

Aynı şekilde biyometrik aygıtlar altında parmaz izi verilerinizi yönetin kısmına gelince de yazan yazı şöyle;

"Bu bilgisayarda takılı parmak izi okuyucusu yok veya tüm parmak izi okuyucuları programlar tarafından kullanılıyor"


Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Saygılarımla,
Ferman HATİPOĞLU
F
9 yıl
Google Play $10 Aldım Ama...
Merhaba arkadaşlar bilmeden google play $10 satın aldım bir siteden. Ancak benim hesabımla kullanamıyormuşum. Adresimi değiştirmeyi denedim olmadı. Kullanabilcek bir imkanım var mı bilen varsa yardımcı olabilir mi? Boşu boşuna almış olmayım :S Olmadı biriyle mi takas felan etsem ne yapsam?
F
10 yıl
Win 8.1 ve WoW
Merhaba arkadaşlar WoW'a başlayacağım diye konu açmıştım sağolsun bir kaç arkadaş yardımcı oldu ve bende başlamak için yola koyuldum. battle.net'den wow'un setup indirdim sabaha kadar bıraktım indirsin kursun patch felan atsın diye. Şuan playable durumda launcher. Herşey hazır dedim bir girip bakayım. oyunu ilk başlattım no-steam gibi bir hata verdi. Battle.net sitesine gittim baktım. Data klasörü içindeki cache klasörünü sil dedi sildim. Tekrar başlattım bu sefer açılır gibi oldu ama siyah ekran da kalıyor nedense? Görev Yöneticisinden baktım yanıt vermiyor.... Ne yapmalıyım bilgisi olan var mı?

Not: PC ile sıkıntı olduğunu sanmıyorum; i7,8Ram,2 Gb Ekran kartı vs vs. (Asus X550CC)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.