M

Çavuş
29 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
10 yıl
Samsung Galaxy S5 Siyah Ekran Sorunu
Selamlar,

10 Nisan'da Beyaz ve 18 Nisan'da Siyah iki Galaxy S5 aldık. Beyaz S5 aldığımız aldığımız hafta kurcalarken 5 - 10 saniyeliğine siyah ekran verdi, sonra düzeldi. Yeni telefondur, yazılım daha oturmamıştır dedik, üzerinde fazla durmadık. Haftasonu Metrocity AVM Samsung bayiiden cihaza S View Cover alalım dedik. Mağazadaki görevli arkadaş S View Cover'ı taktı, ekranı açmaya çalıştığımızda ekran açılmadı. Pil değiştirdik, biraz bekledik vs hiç bir şey değişmedi. Telefon çalışıyor ama ekranda görüntü yok. Metrocity AVM'deki arkadaş cihazı aldığımız yere götürmemizi söyledi ve bizi gönderdi. Cihazı aldığımız Buyaka AVM Samsung mağazasına gittiğimizde de oradaki arkadaş gayet duyarsız bir şekilde bizim sorunumuz değil servise gideceksin dedi. Şirket politikasıdır tamam eyvallah ama satış bitti ilişki bitti yaparsan, beni orada sallarsan sen daha çok beklersin ben gelip senden bir şey alırım. Arkadaşın tavrını Samsung'a bir şekilde bildireceğim orası ayrı bir konu.

Cihazı şirket için aldığımız için faturası muhasebecideydi. Faturayı getirttik, yarın servise cihaz değişimi talebiyle başvuracağız. Neyse ki telefon hiç bir şekilde düşmedi, hiç bir çiziği yok. Düşürüp bozmuşsunuz ayağına yatırtmayacağım servistekileri.

Bu arada bugün Siyah S5 de 5 saniye siyah ekranda kaldı. O da gidecek diye tırsıyorum. S5 alıp benzer bir sorunla karşılaşan var mıdır?

Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
M
13 yıl
Samsung Galaxy Tab kullanan var mı?
Arkadaşlar selam,

Forumu karıştırdım ama Galaxy Tab hakkında yararlı bilgiler içeren bir tartışma bulamadım. Her yer iPad - Galaxy Tab kapışması dolu. Bu ürünü gerçekten kullanan birisi deneyimlerini paylaşabilir mi?

Benim için artısı telefon özelliğinin olması ve ekranının 7" olması. Ne küçük ne büyük.

Yararlı bilgiler sunacak olan arkadaşlara teşekkür ederim.
M
18 yıl
Sıcaklık değerlerini nasıl görebilirim?
Selam millet, windows ortamından CPU, sistem, HDD vs. sıcaklıklarını nasıl görebilirim? (Anakartım Gigabyte)

Bu arada 478 pin işlemcinin kafa şişiren stok fanını da değiştirmem gerekiyor da GIGABYTE - 3D ROCKET COOLER deneyen var mı? Anakart & PSU konumu yüzünden TT, Zalman, Scythe vs olmuyor. Stokta olsa firebal'dan Arctic Cooling'in fanlarından alcam da firebal'da yok. Stoklara girer girmez tükenen bu fandan niye getirtmiyolar pek aklım almıyor. İstanbul'da veya İzmir'de bundan satan yer bilen var mı?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.