Ç

Çavuş
01 Aralık 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
16 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Ç
8 yıl
CS:GO 100HZ CRT MONİTÖR TAVSİYESİ
Arkadaşlar CS:GO için 100HZ ve üzeri Tüplü monitör alacağım. Bildiğiniz marka model varsa yazarsanız sevinirim. İyi akşamlar.
Ç
8 yıl
En iyi saç PRP yapan yer ?
PRP yaptırıp memnun kalan var mı ? En iyi saç PRP si yapan yer neresidir ?
Ç
8 yıl
Laptop HDD \u0027sini Masaüstüne Takmak
Beyler elimde 2.5 500GB laptop hddsi var. Masaüstü pc ye takacağım bilgisayarcı ilk taktığında tanımaz format atman gerek dedi. Doğru mu bu ? Yoksa direk çalışır mı ?
Ç
8 yıl
GT520m CS:GO kaldırır mı ?
Arkadaşlar önümde 2 seçenek var GT520m ve GT620m sizce bu her 2 kartta CS:GO 'Da kaç fps alırım ?
Ç
8 yıl
TTNET HATTINI KAPATIRKEN ÖDENEN EKSTRA FATURA
arkadaşlar pazartesi hattımı kapatıcam. 1. ayın faturası 94 tl. bu 94 tl nin aralık ayına ait olduğunu söylüyorlar. ocak için bir daha fatura çıkacak diyolar. bu doğru mu ?
Ç
9 yıl
Lastik yamasi
Iyi aksamlar arkadaslar. Otoparktan cikarken kapana duz girdim. Ama kapan oldugunun farkinda bile degilim. Sonra araba geldi karsidan onumdeki geri geldi bende hafif geri gittim kapana tersten girdik yani anliyacaginiz. On 2 lastik yarildi. Lastikci yama yapti ondekileri arkaya aldi rot ayarlarini yapti. Haftaya uzun yola cikicam Yalovaya. Her ne kadar cok uzak olmasa bile 130 un altina dusmem. Yama yolda sikinti olur mu ? Patlama yapar mi yolda ? Deneyimli arkadaslardan yorum bekliyorum.
Ç
9 yıl
N11 siparişinin onaylandığını nasıl anlarız ?
Beyler cumartesi n11den s4 aldım. Mail geldi paranız bize ulaştı mağazaya yollaması için bildirdik diye. Ama sipariş durumuna baktığımda yeni sipariş gözüküyor. Nasıl anlarım kaç günde gelir. Foto atarım isterseniz. Bi yardım edin gençler.
Ç
9 yıl
Ailemin durumu iyi değil, sizce onları yardım etmeli miyim?
Beyler birikmiş param var ailemin durumu iyi değil bazı borçlarımız var. Paramla hep hayalini kurduğum pcyi almak istiyorum, bir yandan da aileme yardım etmek istiyorum. Siz olsanız ne yapardınız ? (durum ciddi arkadaşlar çok kararsızım)
Ç
10 yıl
2500 tl monitör dahil sistem toplama
Arkadaşlar kuzenim için toplayacağım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Ç
10 yıl
Yeni sistem aldım nasıl ?
Pazartesi günü vatan pc etilerdeki şubesinden yeni sitem toplattım. Pek bilgim olmadığı için çalışan abiye toplattım. Kabloları falan düzelttirdim. Saolsun çok güzel topladı. sadece watch dogs ve bf4 indirebildim ama pc yi yeni nesil oyunlar için aldığım için şüphelerim var.
Sistem
i5 4590
msi z97
8gb
1tb
msi geforce gtx 760
cm k350
toplam 2400 Tl tuttu
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.