I

Onbaşı
08 Kasım 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
10 yıl
DH\u0027ler Yardim pls.
selam arkadaşlar, daha önce dh oynanamıştım, basit bir sorum olacak, turret'lere nasıl multishot(arsenal) skili gibi atış yaptırabilirim? (çoklu ok atan birşey) bir kaç dh de görmüştüm, pasiflerine falan baktım fakat beceremedim, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
I
10 yıl
greater rift keystone
selam arkadaşlar, uzun bir süre oyuna girmemişltim ki baya bir değişiklik gelmiş, greater rift'den düşen bu greater rift keystone 20 gibi taşlar ne işe yarıyor? gemleri çözdüm 25 e kadar yükselttikten sonra kullanabiliyoruz fakat keystone 20,21 gibi sayılı olan taşlar ne işe yaradığını anlayamadım, bu konuda bilgilendirebilirseniz sevinirim.
I
10 yıl
2 hesap açıldı
selam arkadaşlar oyunu kendi site üzerinden satın aldım, satın alırken farklı bir e-posta belirttim kayıt olurken farklı, fakat satın alırken bir ara ücertsiz deneme zamanında kayıt oldugum mail adresini yazmışım, yani o mail adresi ile daha önce kayıtlı hesabım varmış, şimdi yeni açtığım hesap ve eskiden kalan mail adresim ( ayrıca satın alırken yazdığım mail adresi ) ile de giriş yapabiliyorum, iki hesap ilede oyunu indirebiliyorum, şuan oyun indiği için iki hesap ilede oyuna login olmayı denemedim, bu nasıl iş oldu ? :D ben hangi üyelik ile girmeliyim?, ve konunun aslı nedir , bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim,


dip not : eski mail adresim acaba direk olarak sınırsız üyeliğe mi cevrildi diye düşündüm saçma bir düşünce mi ki ? :D
I
10 yıl
silinsin.
.
I
10 yıl
dc universe ile ilgili.
selam arkadaşlar, bir konuda marketten her hangi 5 dolarlık birşey aldıgında premium oluyorsun diye birşey okumuştum fakat ben 5 dolarlık alışveriş yapmama rağmen premium olmadım. bu konuda beni aydınlatacak birisi var ise sevinirim.
I
10 yıl
ultimate evil edition
selam arkadaşlar, uzun süredir oyuna girmiyordum bile fakat bir sitede bu ek paketin geleceğini görünce merak ettim, bu ek paket ücretlimi olacak? ve ne gibi gelecek özellikleri var kısaca beni aydınlatırsanız sevinirim.
I
10 yıl
yeni ekran kartı aldım, pc kasıyor
merhaba arkadaşlar, bilgisayarıma yeni bir ekran kartı aldım r7 240 asus 2gb 128bit, eski ekran kartım ise 1 gb 32 veya 64 bit oda amd ve powercolor marka.

sistem özelliklerim : 2.9 ghz amd atholon 2 , 4gb ram , 300 - 350 powersuffly

asıl soruma gelecek olursak, yeni aldığım ekran kartı eski ekran kartına göre daha kötü performans veriyor, mesela eski ekran kartında 60fps alıyordum bundada aynı fakat oyunda değilken az oyuna girdiğimde ise biraz daha fazla kasma türü bir yavaşlama var bilgisayarda. bu neyden kaynaklı olabilir? çözümü nedir? donanımsal ise ekran kartını geri vermeyi düşünüyorum. bana bu konuda ayrıntılı yardımcı olabilirseniz sevinirim.
I
10 yıl
[öneri] ekran kartı - işlemci
Merhaba arkadaşlar,

sorum ekran kartı ve işlemciyi yenilemeyi düşünüyorum fakat hem bütçe hemde anakart-ram ve işlemci uyumunu yakalayabileceğim bileşenleri anakartıma göre nasıl belirlemem gerektiği ile ilgili.

anakartım ;

http://www.biostar.com.tw/app/tr/mb/introduction.php?S_ID=460#spec

anakart ve işlemcinin bir görüntüsü :

https://store.donanimhaber.com/fe/fa/8b/fefa8bcf838a388e9e19859fb69fcff9.jpg
ram :

1333mhz 6gb (1x 2gb, 1x 4gb)

spu :

power sufly atx 12v olarak yazıyor üstünde. kaç w olduğunu bilmiyorum fakat googlede araştırmama göre 400 olabilir ( bilenler mutlaka vardır )

işlemci :

AMD thlon 2 x2 245 processor 2.9 ghz

şuanki ekran kartı :

ATI Radeon HD 4600 series

ve bir görüntüsü ;

https://store.donanimhaber.com/4f/0a/b7/4f0ab71954689d6406fb523aca8c6712.jpg


şuan arasıra oyun oynadığımda cpu kasma sorunu mevcut, ara sıra pc kapanıyor fazla cpu oranı yükseldiği için. ( işletim sistemin w7 ultimate ) şuan ki ekran kartım 32 bit ve çok kötü sanırım.

nasıl bir ekran kartı ve işlemci seçmeliyim? ram miktarının şuan için yeteceğini düşünüyorum, anakartımın veya başka ne gibi özellikleri göz önünde tutarak tercih yapmalıyım? bütçem 300 tl.

ve son olarak arkadaşlar rica ediyorum sadece marka ismi vererek şu şunu al demezseniz memnun olurum. yukardaki sorularımıda baz alarak cevap verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
I
11 yıl
TERA 60lvl Sorc. +12 masterwork pvp item, 60lvl Arch.uygun fiyat.
Merhabalar,

60Lvl,Sorcerer ;

silah, üst +12 masterwork [pvp itemi]
kol ve bot +10 masterwork [pvp item]

yeni başlayan yada oyunu tam olarak çözememiş kişiler pvp itemi yapmak çok zaman , masterwork ise şans ve daha çok zaman isteyen şeydir. +12 ye basmayı hiç söylemiyorum bile ,

60Lvl archer ise hediye olarak verilecektir. (+9 bow)

not: oyuna yaklaşık 6 , 7 aydır girmiyorum. itemlerin isimlerini malesef unuttum fakat oyunda en zor yapılan ve pvp de akarsın diye tabir edilen terimi yapabileceğiniz itemlerdir . ilgilenen arkadaşlar; item detayı vb detaylı bilgiyi oyunun güncellemesi bittiği zaman verebilirim.

bir ss;


https://store.donanimhaber.com/34/28/80/34288085e99d7a0242fa8b674684f6f5.PNG


ve ayrıca sorc'da bankada 10-15 k arası altın, 5k ya yakında item , masterwork up, ıvır zıvır bulunmaktadır.

fiyat olarak : 250 tl ' istiyorum, böyle bir chara oynayanlar bilir ki 250tl çok çok cüzi bir rakamdır. ( az biraz parlık payı var)

dip not: her iki hesaptada tera club geçmişi vardır.

ilgilenenler ; konuya skype bırakın
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.