M

Teğmen
04 Kasım 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
geçen yıl
10 ay sabit fiyat mağduriyeti
Yani sorunlar büyük ve fazla ki nereden başlayacağımı bilmiyorum.
Sabit fiyat kampanyası dendi toplu ödeme yaptım. 1699tl ödeme yaptıktan 12 saat sonra fiber aboneliğim iptal edildi. 17 ile başlayan abonelik şaka gibi ama evet öyle. Trajik tarafı benimle birlikte gelen arkadaşımda iptal edildi. 6 gün internet verilemedi. Bende iptal ettim. Daha bitmediiii yeni başlıyoruz.
İptal yapıldı. Ee bizim para ne olacak. Gelen cevap biz para almadık ki. Ee btk sisteminde ben alacaklı görünüyorum diyorum. Tamam ozaman slip atın diyorlar. Banka online işlemin slibi olmaz hesap özeti atın diyor. Ayın 25 aralıkta iptal ettim. Henüz bırakın paramı sağlıklı cevap bile alamadım.
No No bitmedi. Bir mesaj gel 142 tlde borcunuz var günü geçiyor. Ben zaten alcaklıyım diyorum yok. Biri arıyor tmm sistemde ödeme görünüyor diyor diğeri arıyor alacağınız yok diyor. Btk üzerindeki evrakları btk sikayet kaydına yükledim. Bekliyorum. Ama dert bitmedi. Modem iade süresi doluyor ve acilen gönderin diye mesaj geldi. Ee bizim para gitti, fatura gecikmeye girdi, modemide verdim mi 1 ay kullandığım internetin bedeli bana 2000tl oluyor.
İşin özeti Türknet gözümdeki tüm itibarını 1 hafta içinde bitirdi. Telefonun ucunda bir muhatap olmaması son derece sinir bozucu. Ping iyi. Hız iyi. Evet ama hizmet ve satış sonra berbat.
abone numaram 2946442
M
6 yıl
Wifi yada Bluetooth ile arama yönlendirmek.
İşim sebebiyle son derece fazla telefon görüşmesi yapıyorum. Günlük 5 6 saat mutlaka telefonda oluyorum. Şirket içerisinde zaman zaman atölye kısmına geçmem gerekiyor. Masamdan 10 dk ayrılamaz oldum. İki ceptelefonu bir masa telefonu taşımam çok zoruma gidiyor. Şirket hattımı en azından wifi ile diğer telefonuma aktarabileceğim uygulama var mı?
M
6 yıl
Xiaomi Akıllı Süpürge Hk.
Merhaba..

Malum bekar hayatı yoğun iş temposu aileden ayrı yaşamak. Sonucunda ev işlerine ayrı bilecek zaman kalmıyor. Mi markasının ortaklığında Roborock s50 modeli 2018 de çıktı. Eski Mi vacumm kullananlar var mı? Bu konuda bilgi sahibi olan ve gümrükleme ve gearbest sisteminden anlayan üyelerin fikirlerini merak ediyorum.
M
6 yıl
Ntf ortağı arıyorum.
4k Netflix ortakları arıyorum. Bir süre faaliyette olması benim için önemli ticarete yapanlar yazmasın. Referansım yok.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.