M

Binbaşı
30 Ağustos 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
65 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
9 yıl
Sevksiz Acilden Özel Hastane Raporu
Arkadaslar kisa donem oldugumdan askerligin bitimine son 14 gun kala askeri hastahane degilde kanuni izin alip kendi doktormda ozelden kil donmesinden ameliat olmak istiorum . Boluk Astsubayina durumu izah ettim 7+7 rapor gonderirsen sorun olmayacagini raporu faksla iletmemi,terhis belgemi askerlik subesine gonderecigini soyledi. Benim kafama takilan askerlik subem veya merkez komutanligi sonradan sevk almadigim icin sorun cikartirmi ? Sizede sorup bilgi almak istedim . Sagolun...
M
11 yıl
Bu şans değilde nedir ?
Bugun anladım ki iddaa benle anlasamıyor ...

< Resime gitmek için tıklayın >


Ust ıcın toplam sayı :142.5
Mac sonu toplam sayı :142
M
11 yıl
23 Nisan kutlamaları Umraniye Bugun herseyı bı kenara bırakalım ...
M
11 yıl
İnönü\u0027de \"kurul\" şartı
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İnönü Stadı projesi için koruma kurulundan onay alınmasını yeniden zorunlu kıldı.

< Resime gitmek için tıklayın >

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İnönü Stadı arazisi için hazırlanan imar planında üçüncü kez değişiklik yaparak, stat projesi için koruma kurulundan onay alınmasını zorunlu kıldı. 22 Mart'ta askıya çıkan bu yeni plana, önceki planda iptal edilen "Spor tesisi alanında ilgili koruma kurulundan görüş alınmadan uygulama yapılamaz" maddesi de yeniden eklendi. Son planda stadın 2005'te tescil edildiği notu da yer alıyor.


Mart ayı başında askıya çıkan önceki planda, stat arazisinde yapılacak projeleri koruma kurulu onayına bağlayan maddelerin üzeri çizilmişti. Radikal de bu durumu kamuoyuna duyurmuştu. Bu değişikliğe itiraz eden meslek odaları, yeni stat projesinin kurul denetiminden çıkartılmak istenmesinin 'Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na aykırı olduğunu söylemişti. Uzmanlara göre projenin silueti ve tarihi dokuyu bozmaması, stadyumun altından geçen Dolmabahçe Sarayı'na ait kanallara zarar vermemesi gibi unsurlar kurul tarafından denetlenmeliydi. Edinilen bilgilere göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yeniden değişiklik yaptı ve stat projesi için koruma kurulundan onay alınmasını zorunlu kıldı.


Şimdi ne olacak?

Yeni imar planı bir ay boyunca askıda kalacak. İtiraz gelmezse, Koruma Kurulu, projeyi değerlendirecek. İtiraz gelirse yargı süreci başlayacak. Yürütmeyi durdurma kararı çıkarsa her şey başa dönecek. Mimarlar Odası, tescilli eser olan binanın özgün haliyle korunmasını savunurken, planlara dava açacağını duyurmuştu. Şehir Plancıları Odası da stadın kapasitesinin arttırılmasının altyapı sorunlarını kötüleştireceğini belirtiyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı 'ndan bir yetkili ise "İmar planları askıdan inmeden kurulun herhangi bir projeyi değerlendirmesi söz konusu değil" dedi.

Ocaktan beri üç kere değişti

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yeni stat projesi için hazırladığı ilk plan, geçen ocakta onaylanmıştı. Bu planda stat için maksimum yükseklik deniz seviyesinden 34 metre - yaklaşık 10 katlı bir apartmana denk - olarak belirlenmişti. Ritz Carlton Oteli'nin yan tarafındaki yeşil alan da projeye dahil edilmiş ve Beşiktaş 'ın kullanımına açılmıştı. Ocaktan beri planda üç kez değişiklik oldu.

Haber Kaynağı: Radikal

http://www.haber1903.com/Besiktas-10851-inonude_kurul_sarti.html
M
12 yıl
Beşiktaş Kulübü\u0027nün net borcu açıklandı!
< Resime gitmek için tıklayın >


Beşiktaş'ın bugün İstanbul Ceylan Otel'de yapılan yıllık ikinci olağan divan genel kurul toplantısında Siyah-beyazlı kulübün borçları açıklandı.

Beşiktaş Kulübü'nün bugün yapılan toplantıda 31 Mayıs 2012 tarihi itibariyle toplam 520.002.002 TL borcu bulunuyor. Yine Genel Kurul'da Siyah-beyazlı kulübün toplam zararının 393.187.375 TL olduğu belirtildi. Bu zararın 157.453.572 TL'si geçmiş yıl zararları, 150.801.385 TL'si ise son 12 aylık dönem zararı olarak belirtildi.

Haber Kaynağı: DHA

http://www.haber1903.com/Besiktas-4715-besiktas_kulubunun_net_borcu_aciklandi.html
M
12 yıl
AÖF Öğrenci Belgesi Geçerlilik Süresi ?
Merhaba arkadaslar ,

Bürolardan aldıgımız öğrenci belgesi hangi aya kadar gecerlidir ? Mesela bundan önce okudugum okulda öğrencı belgesi aldıgımda eylul ayına kadar gecerlıdır ıbaresı yazıyordu. Açıköğretim bürosundan aldıgım belgede oyle bir ıbare olmadıgını farkettım sizin bu konu hakkında bılgınız var mı?

Not:Son sınıf öğrencisiyim bütünlemeye kalıcam ...

Şimdiden Tesekkurler...
M
12 yıl
\"Tepetaklak indirildik ve bu duruma getirildik
Beşiktaşlılığı ile bilinen sanatçı Feridun Düzağaç, Beşiktaş gündemine dair HABER1903'e değerlendirmelerde bulundu.

< Resime gitmek için tıklayın >


İşte Düzağaç'ın HABER1903'e yaptığı açıklama;

Beşiktaşlı taraftarlar için hazırlanan "FEDA" albümünün çok kısa bir süre içerisinde taraftar ile buluşacağını duyuran Düzağaç, "Anadolu Efes karşılaşmasında çalınan "FEDA" şarkısına 4 kişilik Beşiktaşlı olan arkadaşın bulunduğu bir grup olan Multitap'da destek çıktı ve daha coşkulu bir versiyonunu hazırlandı. Sayın Fikret Orman'ın beni kulübümüze davet ettiğinde bu konu gündeme gelmişti. Bugüne kadar Beşiktaşlı taraftarlar Beşiktaş ile ilgili bir şarkı yazmamı istiyorlardı. Ancak ben bugüne kadar asla düşünmedim. Fakat durum bu sefer farklı. İki taraftarımızın başlattığı "FEDA"ya çok anlam yüklüyorum. Özellikle "FEDA" tişörtünün Beşiktaş Kulübünün taraftarlarının dayanışmasını gösterecek bir şans olarak görüyorum. Bu anlamda da Beşiktaş'a olan tüm birikmiş duygularımı yazdım. Dün de benim yazmış olduğum hali çalındı. Hatta bu çıkacak olan cd'ye "FEDA" ilk çıktığında kurulan bir site vardı. Orada çalan şarkıda bu cd'ye eklenebilir. Gün tüm Beşiktaşlıların, Beşiktaşlılıklarını kendilerine ve camialarına olan saygılarını ortaya koyma günüdür. Bu yazın modası kadın ve erkeklere "FEDA" tişörtü olmalıdır. Bu oluşumda Galatasaraylı ve Fenerbahçeli taraftarların sanki daha fazla ilgi gösterdiğini görüyorum. "FEDA" tişörtü güzel değilmiş, almam diyen Beşiktaşlı taraftar ile çok garip bir diyalog yaşadım. Bu tişörtün anlamı güzellik ile olmamalıdır. Daha derin duygular taşıması gerekir. Bugün "FEDA" tişörtü almayan Beşiktaşlının, ben Beşiktaşlıyım demesinden rahatsız olacak durumdayım. Herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Yöneticilerimiz gerçekten çok çalışıyor. Zor durumdayız. Şeref bey'imizin yıldönümü olan 13 Haziran'a kadar cd'yi yetiştirmeyi planlıyoruz." dedi.



- UEFA'DAN MEN CEZASI BİZİM İÇİN ŞANS -


Beşiktaş'ın bu zor günde kenetlenmesi gerektiğini dile getiren Düzağaç, " Beşiktaş'ımızı futbolun en tepesindeki kurumsal kimliği sahte evrak ile kandıran insanlar temsil ettiler. Global futbolu yöneten kurumun sahte evrak ile kandıran şahsiyetin bugün ülke futbolunu yönetmesine kimsenin ses çıkarmamasını hayretler içerisinde izliyorum. Fakat ağlamak ve sızlamak dönemi değil. Bence UEFA'dan alınan men cezası bizim için büyük bir şans oldu. Çünkü Beşiktaş bugün ekonomik ve finansal gerçekleri ile kafaya oynayacak, taraftarlarının arzularını ve tutkularını tatmin edecek bir takım kurmaktan çok uzakda. Yaşanan süreç küçülmek ve takımı gençleştirmek için bulunmaz bir fırsat. Yöneticilerimizinde bunun gereğini yapacağını düşünüyorum. Beşiktaş'ın Avrupa'da olmadığı sezonlar olsada, etik olarak burada yer almamak üzüntü veriyor. " dedi.


- BEŞİKTAŞ MİLANGAZ'A ÖNEM VERİLMELİ -

Beşiktaş Milangaz'a Eurolig öncesi iyi transferler yapılması gerektiğini söyleyen Düzağaç, "Bugün futbol takımında büyük paralar verilen her hangi bir yabancı futbolcunın maliyeti yerine Eurolig'de oynayacak Beşiktaş Milangaz'a EuroLig ayarında iki oyuncu transfer edilebilir. Bu takım bu inanç ile Eurolig kazanabilir. O zaman Beşiktaş'ın düşdüğü durum ile ilgili çok iyi bir cevapta verilebileceğini düşünüyorum. Acılardan ders alınmadıkca hayatı yaşamanın bir anlamı kalmaz. Beşiktaş'ın durumunu "U" harfine benzetiyorum. Biz şimdi "U" harfinin altında ve ortasındayız. Tepetaklak indirildik ve bu duruma getirildik. Şahısları suçlamak ile de bir şey kazanamayız. 8 yılda yaşanan ne varsa biz onları yok ederek yukarı çıkabiliriz. O dönemlerde çok öfkeli ve gergin, küfür ederek saha kapatmada rekor kırmış bir taraftar vardı. Her ne kadar bunu kimse açık açık dile getirmediyse o taraftarın önünde oynamaktan dolayı baskı hisseden futbolcular grubu vardı. Artık herkes üstüne düşeni yapmalı. Ben burada kötü yönetildiği için agresifleşen bir taraftar profilinden bahsediyorum. Şimdi Beşiktaş'ı Beşiktaş'a çok yakışan pırıl pırıl insanlar yönetiyorlar. Ben tribünlerimizin bu pozitif enerji ile dolacağını görmek istiyorum. Benim çocukluğumu, gençliğimi yaşadığım ve tükettiğim Beşiktaşlılık böyle bir şey." diyerek sözlerini tamamladı.
http://www.haber1903.com/Besiktas-1255-tepetaklak_indirildik_ve_bu_duruma_getirildik.html

Feridun Düzağaç tek lafım var sana adamsın
M
12 yıl
Altınsay noktayı koydu!
Sayın Yönetim Kurulu Üyesi Levent Erdoğan'ın internet sitesinde çıkan bir haberde Futbol şubesindeki yöneticilerin aralarının açıldığı yönünde bir haber yayınlanmıştı.

Bizler de HABER1903 ekibi olarak haberin doğruluğunu yöneticilere sorduk. Sayın Ahmet Kavalcı, bu haberin doğru olmadığını üstüne basarak bizlere bildirdi. Bunun üzerine Beşiktaş Kulübü'nün televizyonuna açıklama yapan İbrahim Altınsay da Kavalcı'yı doğrulayan açıklamalarda bulundu.

< Resime gitmek için tıklayın >

HABER1903 olarak en doğru haberleri, en kısa zamanda okurlarımıza ulaştırmak tek amacımızdır. Bazen haber yapmamak da en doğru haberciliktir. Bizler yalan haber yapacağımıza hiç yapmamayı tercih ediyoruz.

Ancak çıkan balon haberlerin de aslı var mı yok mu araştırmasını da iyi biliriz. Başka medya kuruluşlarının haberlerini kullandığımızda kaynak göstermek prensibimizdir. Fakat bizlere rakip olmaya çalışan, bu rekabette yalan yanlış haberlerle dikkat çekmeye çalışan internet sitelerinin seviyelerine inip günde 250.000 kişinin girdiği sitemizde reklamını yapmaya ne de cevap vermeye hiç niyetimiz yok.

Kimseninde sanal gündemler yaratarak kulübümüze zarar vermesine de izin vermeyiz.

Videoyu izlemek için tıklayınız

Saygılarımızla...




http://www.haber1903.com/Video-12-ibrahim_altinsay_noktayi_koydu.html
M
12 yıl
BEŞİKTAŞ\u0027A ŞOK HABER! AVRUPA KUPALARINDAN 1 YIL MEN !
BEŞİKTAŞ'A ŞOK HABER!
UEFA'nın, Beşiktaş kulübünü mali konularla ilgili Disiplin Komitesi'ne sevk etmesi nedeniyle başkan Fikret Orman ve beraberindeki heyetin UEFA yetkilileriyle yaptığı toplantı sona erdi, siyah beyazlılara şok bir haber geldi..


UEFA'nın, Beşiktaş kulübünü mali konularla ilgili Disiplin Komitesi'ne sevk etmesi nedeniyle başkan Fikret Orman ve beraberindeki heyetin UEFA yetkilileriyle yaptığı toplantı sona erdi.

UEFA, siyah beyazlı kulübe Avrupa Kupaları'ndan 1 yıl men cezası verdi.

UEFA'nın Beşiktaş'ın finansal durumundaki sıkıntıdan dolayı 1 yıl men cezası verdiği belirtildi.

Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Celal Kolot, siyah beyazlı takımın Avrupa kupalarından bir yıl men edilmesini değerlendirdi.

Kolot, DHA'ya yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Böyle bir ceza bekliyordum. Benim için bir sürpriz olmadı. Bu Fikret Orman'ın bir suçu değil. Tamamen bir önceki yönetimin başkanı olan Yıldırım Demirören'den kaynaklanmaktadır. Aslında yönetim, hemen radikal kararları alıp, bu fırsatı değerlendirmeli ve yeni bir çıkış planı aramalıdır. İlk kazma futbol takımına, daha sonra da inşallah İnönü'ye vurulur."

BEŞİKTAŞ DİVAN KURULU BAŞKANI KARADENİZ: "İÇİM KAN AĞLIYOR"
Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Siyah beyazlı takımın Avrupa kupalarından bir yıl men edilmesini değerlendirdi.

Karadeniz, DHA'ya yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Fevkalade üzüntülüyüm. Açıkçası böyle bir karar beklemiyordum. Şoktayım desem yeridir. Söylemek istemiyorum ama bundan böyle gelecek yönetimlerin mali tabloya dikkat etmesi konusunda fevkalade bir uyarıyı UEFA da verdi diye düşünüyorum. Ama içim kan ağlıyor."

Avukat Levent Erdoğan ise, yaptığı açıklamada "İtiraz için CAS'a başvuracağız" dedi.

Siyah-beyazlı takımın takımın yerine Avrupa'ya, Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nu 2. sırada tamamlayan Eskişehirspor gidecek...

Beşiktaş ile ilgili kararın açıklanmasının hemen ardından Beşiktaş hisseleri sert bir şekilde düştü. Hisseler yüzde 8.84 kayıpla 4.34 liraya geriledi.

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20120530/besiktasa_sok_haber.html
M
12 yıl
İnönü\u0027ye \u0027nihai onay\u0027 çıktı
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nden İnönü Stadı'nın yenilenmesine onay çıktı. Stadın denize bakan tarafındaki bir duvarı olduğu gibi korunacak. Diğer kısımları da günümüz teknolojisine uygun olarak kurulun onaylayacağı şekilde yapılabilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Beşiktaş Spor Kulübü'nün kullandığı Dolmabahçe'deki tarihi stadın yeniden inşasını da öngören "Beşiktaş Dolmabahçe - Ortaköy 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Plan Notları"nı oybirliğiyle kabul etti.

< Resime gitmek için tıklayın >

"İNŞAAT RUHSATI ALINARAK, YIKIM ÇALIŞMALARINA BAŞLANACAK"

İBB'den yapılan açıklamada, "Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu'nun Kasım 2011'da aldığı kararda, mevcut tescilli İnönü Stadyumu yapısının yürürlükteki ilke kararlar kapsamında restorasyonunun yapılabileceğine ve stadın konumu nedeniyle söz konusu parselde bulunan tescilli yapının dışında herhangi bir yapılaşmaya gidilmemesi gerektiğine hükmedilmişti. Büyükşehir Belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Beşiktaş 755 ada 1-2 parsel ve 768 ada 13 nolu parselin yol alanı, park alanı ve Açık ve Kapalı Spor Tesisleri Alanı (Stadyum Alanı) olarak düzenlenmesini kararlaştırdı. İmar Komisyonunun raporunu görüşen Belediye Meclisi de oybirliğiyle karar alarak stadın yenilenmesi için gerekli onayı verdi. Yeni projenin Koruma Kurulu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin onayının ardından stadın inşaat ruhsatı alınarak yıkım çalışmalarına başlanacak" denildi.

"DENİZE BAKAN TARAFINDAKİ BİR DUVARI KORUNACAK"

Rapor hakkında bilgi veren İBB İmar Komisyonu Başkanı Sefer Kocabaş, İnönü Stadı'nın daha önce de yenilenme kararı alındığını belirterek, "Turizm Bakanlığı'nın birkaç itirazı vardı. Tarihi eser çıkacağını söylüyorlardı ve itiraz ettiler. Bu itirazları dikkate alarak konaklama imkanını kaldırdık. Projenin kendi bünyesinde olmak kaydıyla otopark yapımı gibi şeylere izin verildi" şeklinde konuştu.

Kocabaş, "Stadın denize bakan tarafındaki bir duvarı eski eser ve olduğu gibi korunacak. Diğer kısımları da günümüz teknolojisine uygun olarak kurulun onaylayacağı bir şekilde yapılabilecek" dedi.

http://www.haber1903.com/Besiktas-702-inonuye_nihai_onay_cikti.html
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.