P

Çavuş
12 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
11 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
2 yıl
PC Toplama Tavsiyesi
Merhabalar,

Yeni çıkacak i9 13900k tabanlı bir sistem alacağım. Bundan dolayı tavsiyelerinizi bekliyorum. 4090 için de beklemedeyim. Bu sistem için kredi çektim ve karşılığını verecek bir iş yapıyorum o yüzden israf kardaşım demek yerine en iyisi için yardırın lütfen. Bir kaç bir şey topladım ss bırakıyorum buraya. Şu değişse daha iyi olur diyeceğiniz tüm fikirleri lütfen belirtin. Saygılarımla
< Resime gitmek için tıklayın >
P
2 yıl
6000 Euro Bütçeli sistem tavsiyesine ihtiyacım var
Merhaba,

Günümüz ekonomi şartlarına göre çok pahalı evet özür diliyorum bunun için ama buldum işte parayı bir yerden ve devasa bir masaüstü sistemi dizmek istiyorum.
Ekran kartına şuan ihtiyacım yok onu 4000 serisi çıkınca alacağım. Yakın zamanda intel 13. nesil işlemciler çıkıyor 13900k Tabanlı sistem kurmak ne kadar mantıklı?
2K ekranım mouse klavye kulaklık vs herşeyim var. Sadece kasa tavsiyelerinizi bekliyorum. Soğutma çok önemli özellikle onun için güzel bir kasa seçerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
P
3 yıl
40-50 Bin TL sistem tavsiyesi
Merhabalar,

Ben hep tecrübe sahibi insanların tavsiyelerine danışarak yeni bilgisayar aldım ve yine burdayım. Elimde 2080 ti ekran kartı ve 980 evo 1tb ssd mevcut. Oyun oynuyorum ve aynı zamanda yayıncılıkla uğraşıyorum. Işlemci amd tabanlı olmasi bana daha mantıklı geliyor. Bir de şuan kullandığım anakartta pci experess 4.0 özelliği olmaması sistemimi değiştirmek istemememin ana sebeplerinsen bir tanesi. Ekran Kartı ve ssd hariç sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.
P
4 yıl
30.000 TL PC Toplama
Merhabalar,

Hali hazırda elimde bir canavar sistem var fakat bunu kardeşime vericeğim. Elimde MSI 2080 TI ve 1 TB Samsung 960 EVO M2 SSD mevcut.
Hem oyun oynayıp hemde yayın yapan birisiyim ve i7 8700k işlemci ile yayınlarımın donmasına hiçbirzaman anlam veremedim tüm ayarları denedim çok ufak kasmalar devam etti.
Şimdi i9 10900k çıkmış ve amd ile karışlaştırdım çoklu işlemlerde hala aynı hantallığıyla devam ediyor tek iyi olduğu alan oyunda en yüksek fpsler alması.

Şimdi < Resime gitmek için tıklayın > bunları almayı düşünüyorum fakat hiç amd deneyim etmedim aklımda 3950x ryzen işlemci tabanlı bir sistem alma isteğide var.
Amd'nin bu yıl içerisinde yeni işlemcileri piyasaya süreceğinide biliyorum beklemek isterdim ama acele etmeliyiz. Yeni çıkan işlemciler de am4 slotlu olurmu ? Yardım lütfen beraber topluyalım.
P
6 yıl
12.000 TL PC TOPLADIM. SATIN ALAYIM MI?
Merhaba,

Yardimci olacak arkadaslara simdiden tessekurler.
< Resime gitmek için tıklayın >

Bu sistemi böyle almaliyi miyim ?
1-)Anakart kalsinmi yoksa Asus Maximus Hero Wi-Fi Ac Z370 ile degismeli mi ?
2.)Ekran karti msi gtx 1080 ti mi yoksa ASUS Strix 1080 ti mi almaliyim?
3-) 2K Monitör tavsiyesi lazim

Final Soru : Bu sistemi alarak akillilik etmis olur muyum? Bunu alsan sunu alsan daha iyi olur gibi yorumlara acigim ama lutfen emin olup yorum atinki bu alin teriyle kazandigim para bosa gitmesin.

Tessekurler.
P
6 yıl
9000 - 12000 TL ARASI PC Tavsiyesi
Merhabalar. Yurtdisinda yasiyorum. Öncelikle yardimci olacak tum herkese simdiden tessekurlerimi sunuyorum.

Baslikta belirttigim gibi butcem 9 12 bin tl kadar. Bir kac not dusmek istiyorum.
Nvidia 2018 de bir ekran karti cikaracakti onumu bekliyim hayir diyecekseniz 1080 ti tabanli olmasi isimi görecektir.

Oyun oynuyorum + Render yayincilik yapiyorum. Oyuzden saglam kasa lazim.
Klavye mouse kulaklik hersey mevcut. Monitor var Asus V247H 1080p. 2K monitora gecmelimiyim sizce?

Tessekurler
P
8 yıl
3000-4200 TL ARASI LAPTOP ÖNERISI
Merhabalar, nickimden anlasilacagi gibi bilgisayarlari 4 4 luk bildigim söylenemez safin biriyimdir. Bir oyun laptop satin almak istiyorum. Özellikle sogutmasi iyi, ekrani buyuk ve yuksek performansli olsun en önemliside SSD kesin olsun sonradan alip takmakla falan ugrasmak istemiyorum. Arma 3, Battlefield 1, Gta 5 vb yuksek kalite grafikli oyunlari ultra ayarlarda kasmadan oynatabilecek bir laptop ariyorum. Butce degisebilir hic sikinti yok yeterki bana saglam mal önerin.

Tessekur ederim
P
9 yıl
GTA 5 PC ALDIM CD ROM YOK ?????
Arkadaslar merhabalar. Ben aldigim ekran kartinin yaninda hediye olarak GTA5 PC aldim. 7 adet CD den olusuyor ve keyde var aktivasyon koduna sahibim. Ama cd Rom yok ne yapacagim nasil online oynamayi basaracagim ? GTA ONLINE oynamak icin napmaliyim oyunu korsan olarak indirdim kurdum fakat aktivasyon falan istemedi
P
9 yıl
Kasaya Fan Takicam öneri
Arkadaslar merhabalar kasaya fan takicam ben. Kasa antec gx500. Kasanin ön tarafinda 2 tane fan takilacan yer var. Oraya kac mm lik fanlar takiliyor ? 2 bosluk var birtane bosluga 50 tl lik 120mm lin dusunuyorm lwd fan ama yalnis olabilir diye sorayim dedim. Bir bakarmisiniz ön taraftaki 2 bosluga kac mm lik fanlar ekleniliyor ? 50 tl butcem var 2 tane alabilirsem guzel olr önerilerinizi bekliyorm.
P
9 yıl
Oyuncu kasasi önerisi.
arkadaslar merhaba. Ben bir sistem topladim fakat 2 konuda kararsiz kaldim. Simdi ben bir sistem topladim asagida :

Anakart : msi z97 gaming 5

Islemci : Intel i54690k

Ekran karti : Msi gtx 960 gaming 4

Ram : kararsiz

Kasa ve guc kaynagi : kararsiz

Ssd : Samsung 250 gb

Kalan boslugu doldurmaniz icin rica ediyorum. Kasa icin en fazla 150-170tl guc kaynagi icin en fazla 200- 240 tl ram icin de 150- 200 tl ayiracak butcem var. Simdiden tessekurler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.