Z

Er
04 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
5 yıl
Kablonet Yardım !
Arkadaşlar merhaba,

02.01.2021 tarihinde kablonet aboneliğimi başlattım. Aynı gün saat 15:00 civarı kurulum tamamlandı internet bağlantım aktif hale geldi. Ekipler gittiğinde modemden 2-3 metre uzaklaştığımda internete bağlanamadığımı ya da çok yavaş bağlandığımı fark ettim 15:15 gibi arıza kaydı bıraktım. Müşteri temsilcisi sinyalde dalgalanmalar olduğunu müdahale edileceğini söyledi.
2 saat sonra internet üzerinden arıza sorgulaması yaptığımda problemin çözüldüğü bilgisine ulaştım ancak sorun hale devam ediyor. Daha sonra ekipler geldi modemin yanında hız testi yaptı normal diyerek tekrar arıza kaydını kapattılar.

Müşteri temsilcileri ile görüştüğümde hala sinyallerin dalgalı olduğunu belirtiyorlar. Yan odadan telefondan hiçbir uygulamaya bağlanamıyorum (pc üzerinden bağlantı var ama zayıf) wp bile gidip geliyor. Bu durum normal midir? çözümü için nasıl bir yol izlemeliyim.

Not: Farklı bir iss kullanmak amacıyla iptal etmek istedim ancak taahhüt bedeli olmadan iptal etmiyorlar. Btk şikayet kayıtları oluşturdum.

Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Teşekkürler.
Z
6 yıl
İphone 7 servis yok/aranıyor sorunu
Arkadaşlar selam,

Amerika’dan gelen a1660 model bir i7 telefonum var. 2-3 gündür servis yok uyarısı veriyor bazen düzeliyor bazen bozuluyor. 2-3 telefoncu ile görüştüm 350 tl e yaparız diyor.
Tamir ettirme harici başka bir çözüm yolu var mıdır?
İlla tamir edilecekse nelere dikkat etmem gerekli, tekrarlama olasılığı var mıdır?
Tecrübeli arkadaşla yazarsa sevinirim.

Teşekkür ederim
Z
8 yıl
i7-256 SSD- Numerik tuşlu iş bilgisayarı arıyorum. 5000-6000 tl arası
arkadaşlar i7-256 ssd -numerik tuşlu iş bilgisayarı arıyorum. 5000-6000 tl arası önerilerinize açığım.
Z
8 yıl
iş bilgisayarı tavsiyesi
Selamlar arkadaşlar,

İş amacıyla kullanacağım i7 işlemci 256 ssd ve numerik tuş takımına sahip 4000-6000 tl arası laptop arıyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.
Z
11 yıl
İSTANBUL TİCARET ODASI BURSU HAKKINDA
Sonuçları 3-4 gün önce açıklanan ito bursu hakkında bilgi sahibi olan var mı? İlk ödeme 3 aylık mı ödeme yapılıyor yoksa tek mi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.